neverbackdown.
Üye
Kendimi kaybettim son 2 gündür motivasyonumda tama ama kendimi tutamıyorum dün 2 paket bugünde 2 paket eti form yedim. Bunlarda 0 şeker 0 yağ var ama artık öyle bi insan oldumki gereksiz kalori alınca bile üzülüyorum 

Bende sabah kahvaltı yaparken 5 yumurta beyazı ,yağsız süt ,bal ve kaymak ,salam ve bolca zeytin yiyorum ve sonra okula gidiyorum ama okula gelince sanki hiç kahvaltı yapmamış gibi bir his oluyor içimde ve tost ve ayran üstüne de profiterol yiyorum bu sizde de oluyor mu?
Önemli olan bozmak değil devamını getirmemek. Yapmışsın artık geçti, uyaninca sıkı diyetine kaldığın yerden devam edecen. Nasıl olsa bozdum az daha yiyim dersen emeğin boşa giderYaklasik 1 aydir aşırı sıkı diet yapiorum 1 aylik surecte bir sefer cheat meal yaptim ama artik gozum dondu ve uykularim kacmaya basladi ve an itibariyle saat sabaha karsi 06:05 1 ltre colayi kafama diktim evde bir tencereye yakin makarna vardi ketcap mayonezle yedim birde dankekin kucuk keklerinden var lokmalik yaklasik 10 tane agzima attim biraz taze findik yedim bir adet nektari meyvesi yedim su ictim ve suan moralim sifir kopek gibi pismanim ne yapacagimi dahi bilmiorum ve isin kotu tarafi hic uyumadim yani uyuyamadim ve bu kadar yemekle uyumaya calisacagim saygilar
Yetmiyor yetmiyormuş. Bir tam ekmeğe peynir, beyaz ve sarısıyla 4 yumurta domates turşu azcik mayonez doldurun. Bakın nasıl fark ediyor. Yakamayan 35 yaşından büyük amaçların (bir tanesi de benim) kahvaltiları size olmaz. Öğlen ve akşam aynı olabilir.Aynen bendede oluyor ya o kadar sıkı kahvaltı yapıyorum 1-2 saat olmadan açlık hissediyorum ama muz veya elma yerım![]()
KaÖnemli olan bozmak değil devamını getirmemek. Yapmışsın artık geçti, uyaninca sıkı diyetine kaldığın yerden devam edecen. Nasıl olsa bozdum az daha yiyim dersen emeğin boşa gider
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardesim veya abi yasini bilmiorum cok tsk ederim motive edici yazinda dolayi bugun cok uzgundum fakat kalktim ortalama saat 3 gibi uyandim gece yatamadigimdan dolayi o yagli yiyecekleri yedikten sonra 2 saat kivrandim ve sabah 8-9 gibi uyuyabildim ve kalktim berbat durumdaydim ama dedimki olan oldu onemli olan bu durumu en az zararla kurtarmak ve ofkemden 1.5 saat cok agir hiit antrenmani yaptim suan cok mutluyum dostum suan bir sampiyon gibiyim dostum suanki durumum sıkı diyetteyim ve sporumu hic aksatmadim sadece 1 aylik surecte 2 sefer meal yaptim suanki durumum bu dostum hayatta hersey insanlar icin bu spor aslinda insanin nefsine hakim olmayi zihnini daha vermli kullanmayi ogretior SaygilarÖnemli olan bozmak değil devamını getirmemek. Yapmışsın artık geçti, uyaninca sıkı diyetine kaldığın yerden devam edecen. Nasıl olsa bozdum az daha yiyim dersen emeğin boşa gider
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekmek arası da olur arasına ne koyduğun önemliBende bozmak zorunda kalıyorum bazen ya evde yemek olmuyor yada param olmuyor mesela şimdi ekmek arası gömücem![]()
Lor peyniri ve domatesEkmek arası da olur arasına ne koyduğun önemli
Kardeş ben 3 sene boyunca normal beslenerek şınav mekik squat yaptım kaslarım gelişti ama durdu artık karnımı sıkınca 6 pack hissediyorum sert omzumu sıkınca omuz kaskarı az bişe belli oluyor ama az be kolum 33 cm eğer 3 yıl yüksek protein alsaydım ramboydum[DOUBLEPOST=1506616536][/DOUBLEPOST]Belki inanmayacaksınız ama beslenmenin sporla yada vücut geliştirme ile ilgili hiçbir alakası olmadığına inanıyorum. hatta ortaya atılan zırvalıktan öte de birşey olmadığını düşünüyorum. heşey genlerle alakalı bence![]()
Hahahahahahahhahaha diyette olunca abim kanıma girip beni burgere götürüyo ne varsa gömüyomburger kingdeki şeker dolu milkshake i görünce dayanamıyorum![]()
![]()
onun nedeni gereğinden fazla zorlamaları. savaş cebeci de bu tarz bi şey söylemişti ama furkan yanıtını sağlam vermişti (sevmesem de). adam durmadan çalışıyor, sporcular antrenman harici hep dinlenme modunda. 12 saat antrenman yap sen de pek gelişemezsin.kardeşim inşaat işçileri niye kaslı deil sence ya da hamallar ? adamlar vücutlarını zorluyolar ama belli bir vücudu oluyor çok vücudu olmuyor ha supplementler palavra desen anlarım mr olympialar supplement kullanmıor zaten bir tek kreatin lazım onlar zaten etten karşıladıkları için kullanmıorlar