itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birazdan bakkala nutella almaya gidecem hazır ramazandayız iyi bir kaçamak ve şekerleme olur :)

Bugün yarım tabak künefe lüplettim :D malum ramazandayız akşam olunca yemekten sonra vücut şeker düştügünden ihtiyacı oluyo ama şaka maka 1.buçuk kilo verdim :)

Ya off fkafa_kafa_ :mad:

bugün iftarda 50 gr biftek 1 tabak çorba , 2 dilim tiramisu kafa_ ve biraz patates kızartması yedim.. Dünde iftarda yemiştim kafa_ kafa_

ya tam açım önümde görünce iftarda nasıl durıyım zaten 1- 2 aydır hiç patates kızartması , abur cubur yemıyodum :D tadını unutmuşum..

Tiramisu zararlı değil deyin nolur :p

İşin kötüsü 1 aydır kardio çalışıyorum yani yağ yakıyorum.. Karnım doyunca anca kafama dank ! etti :D

gerçi bu ay bi 3-4 kilo verdim.. ama bi 3 kilo daha vermem lazım !

2 iftarda patates kızartması
bu iftarda 2 dilim tiramisu ne olcakki :D yaşım 15 hiç tatlı bişey yemiyorum napıyım arada olsa bişey olurmu? mesela haftada 1 kere olsa?

Son düzenleme:
Ya off fkafa_kafa_ :mad:

bugün iftarda 50 gr biftek 1 tabak çorba , 2 dilim tiramisu kafa_ ve biraz patates kızartması yedim.. Dünde iftarda yemiştim kafa_ kafa_

ya tam açım önümde görünce iftarda nasıl durıyım zaten 1- 2 aydır hiç patates kızartması , abur cubur yemıyodum :D tadını unutmuşum..

Tiramisu zararlı değil deyin nolur :p

İşin kötüsü 1 aydır kardio çalışıyorum yani yağ yakıyorum.. Karnım doyunca anca kafama dank ! etti :D

gerçi bu ay bi 3-4 kilo verdim.. ama bi 3 kilo daha vermem lazım !

2 iftarda patates kızartması
bu iftarda 2 dilim tiramisu ne olcakki :D yaşım 15 hiç tatlı bişey yemiyorum napıyım arada olsa bişey olurmu? mesela haftada 1 kere olsa?

haftada bikere sorun olmaz. eger diger günler programa sadik kalinacaksa

herkes enerji veren şeyler yiyor ve pişman oluyor.
bizemi yanlış öğrettiler bol bol yiyip antreman yapmak gerektiğini. anlamıyorum. ha mm cm lik hesaplar yapıyorusnaz oarası bize göre değil tabi.
şimdi antreaman öncesi sonrası beslenme vs nerde kaldı yatmadan et yemek nerde uyurken kas patlaması vs

herkes enerji veren şeyler yiyor ve pişman oluyor.
bizemi yanlış öğrettiler bol bol yiyip antreman yapmak gerektiğini. anlamıyorum. ha mm cm lik hesaplar yapıyorusnaz oarası bize göre değil tabi.
şimdi antreaman öncesi sonrası beslenme vs nerde kaldı yatmadan et yemek nerde uyurken kas patlaması vs

enerji veren seylerden kastin nedir?

Yukardaki arkadaslar cogunlukla basit seker bulunduran gidalar yazmis ve bunlarin bizim sporda yeri yok :) ödül günleri haric

Valla hacılar ben acayip ektomorfum aslında iyi birşey değil ama bazen işe yarıyor daha önceki hayatımda hiç yağlanamdım hiç 56 kiloyu göremedim ne yersem yiyeyim halada öyle baklava künefe ye istediğin kadar yağlı ye hiç yağ birikmesi olmuyor bende hepsini yakıyorum yani anlayacağınız yasakalarım sigara kola başka birşey yok:D:D:D size Allah dayanma gücü versin:D

Valla ramazanda 10 gün ara verdim ve istediğim her tatlıyı yedim patates kızartmasıda :D tulumbada , tiramisuda , güllaçta tüm bunlara rağmen 2 kg vermişim :D :D:D:evil:

valla ev calısmasını bırakıp spor salonuna baslayacam dıye son 3 4 gundur paso fast food yıyorum ve proteın alımım baya dustu, dolaptakı tavukları balıkları yemeye kıyamıyorum :D pazartesi patlatacam bombayı

aksam 8 de 2 tane sucuklu kasarlı tost yedım yanında meyvesuyu. Bırde nesquık mısır gevregı. Suan vıcdan azabından olmek uzereyım ne zaman sucuk yesem kendımı berbat hıssedıyorum

Çok güzel konu .. Bende zamanında çok pişman olup yediğim şeyler olmuştu .artık yok ama bugun sadece maç çıkışı 1
Lipton icetea içtim o kadardan bişi olmaz heralde :)

Back
Yukarı