itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu sabah arkadaşların ısrarı üzerine 3 kişi büyük mıhlamaya girdik çoğunu ben yedim ve sonra bol fındıklı sütlaç yedim.

4 gündür diyetteyim güya :D akşamları neoluyosa tutamıyorum kendimi yemeklere saldıırıyorum herkes pişmanım demiş ama ben pişman degilim :D :p

herşey tam 1 saat önce oldu.almanca kursunda son ders ve bitime 5 dakika var.hoca bir oyun oynayacağız dedi.poşetten rasgele bişey çekip almanca olarak bugün öğrendiğimiz dilbilgisi kuralına göre adını söyleyecektik.ve milka milkinis çektim.hoca sürpriz dedi.(ben içimden bişeyler yan bastık dedim :) )tamda bugün her zaman yaptığım gibi 1 aylık spordan sonra 1 haftalık dinlenme sürecime geçmiştim.zaten perşembe günü biyokimya sınavım var iyi olmuştu verdiğim ara.3 haftadır diyetimden hiç ödün vermiyordum.1 tane milka milkinis yedim 64 kcal tamam dedim yeter.tam sınıftan çıkarken hoca süte alerjim var sen al çikolataları diye ısrar edince...olanlar oldu:) 3 tane daha milka verdi ve üstüne bimde satılan buono fıstıklının yarısı.çikolataların elime geçmesiyle bende onlarda ne olduğunu anlamadık :) hesapladım 500 kcal almışım saat 21:30'da.pişmanmıyım?asla :) vücuduma o kadar iyi bakıyorum bir kerede o bana iyi baksın :)

Üzüleceksin neden yiyorsun,vicdan azabı çekeceksin neden ısırıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Bu kadar hassas davrananların vucudlarını ciddi anlamda merak ediyorum.

ben iyi besleniyorum dikkat de ediyorum akşama bakıyorum cips çerez 3 4 tane alıp nefsimide doyuruyorum :D

dün güzel bi cheat meal yaptım 4sufle incecik hamurlu orta boy pizza :D yarım litre kola
pişmanım biraz ama o günki kalori dengesini yakalamak için 2 öğün iptal ettim yinede biraz kötü hissettirdi :D
%50 indirim vardı tüm et içerikli malzemeleri tekrar ekledim olmayanları ekledim bari proteinli olsun diye :D

bende 2 gun once yukleme gunu bahanesiyle diyeti cok kotu bozdum.1 steakhouse buyuk secim menu 2 saat sonra 1 paket bitter cikolata yedim gitti:(

dün ailem yüzünden diyetimi bozup çeyrek kokoreç yedim ve bu sabahta 3 dilim ekmekle tereyağ reçel yedim pişmanım :(

benimde bugun diyet bozma gunumdu saat 1 ile 2 arasinda yediklerimi yazayim: 1 triple whopper+orta boy patates kizartmasi+330 ml kola+yarim kalip bitter cikolata+1 tane cornetto dondurma+2 tane gofret midem cok kotu su anda kusacak gibiyim.

Bu konu harikaymış yahu gördüğüm iyi oldu üşenmeden okudum hepsini açıkcası hoşumada gitti :) 4 gün öncesine kadar bende sürekli bozuyordum diyeti haftada minimum 2-3 defa götürüyordum tatlıları ama 4 gündür şükür ağzıma şeker sürmüyorum. Kilodan yana sıkıntım yok ama six pack için göbeğin oradaki yağları eritmem gerekiyor alt göbek çok azıcık ufak.. Bakalım benimde yakındır bozmam :)

1 ay çok sıkı diyet spor yaptım ama çokta yoruldum :=)
diyetisyen kontrolunden çıkar çıkmaz pizza cola patates kızartması yedim
b,kaç gün kıtşlıktam çıkmış gibi saldırdım herşeye dürümle filan gırla gitti
spnra gözün doyunca azaldı geçti gitti
şimdi yine diyetteyim 2 hafta sonra 1 gün serbest olucam dürümcüdeyim :=)

Back
Yukarı