HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498

BeachBoy

Üye

Yetkili Satıcı: Hardline Whey 3Matrix
HardLine firmasının çıkaracağı yeni whey protein harmanı. Ürün hidrolize , izole ve konsantre whey proteinlerin harmanından oluşuyor. Bu harmana extra olarak porsion başına 3gr kreatin monohidrat ilave edilmiş.

Ürün 2013 yılı içerisinde piyasaya sürülücek , liste fiyatı 5 Lbs için 140 TL olması bekleniyor.

Eklentiler

• hrdln.jpg
    hrdln.jpg
    254,7 KB · Görüntüleme: 11.323
Son düzenleyen: Moderatör:
sürülmüş bile :)

kendi sitesinde taksitli satışı 140TL

piyasada yok henüz, indirimli satış yapan sitelerden 129 liraya filan satılır heralde

ürün enerji ve besin öğeleri

Eklentiler

• hardline.jpg
    hardline.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 1.379
Son düzenleyen: Moderatör:
güzel bir ürüne benziyor antrenman sonrası için ideal ve fiyatıda bence o kadar kötü değil.nitrotech vs. yerine bu alınsın daha iyi artık hardline a olumlu bakıyorum

Hardline güzel bir adım atmış gibi görünüyor. 52 servis 140 Tl (sanırım indirimli sitelerde biraz daha düşer 125-130 olabilir) servis maliyeti 2,69-2,4 tl arasında değişir. Denemeye değer bir ürün gibi görünüyor.

Arkadaşlar %999999 almanız gereken bir ürün.Ben normal wheylerini kullanıyorum Hardlinenin çilekli.Gayet memnunum.Bu ay 3Matrix sıparişi vericem.Bence yabancı markalara 30-40 fazla vermektense hiçbir eksiği olmayan hatta daha fazlası olan türk markasına daha ucuz sahip olmak bizim için şanstır.Merdiven altı fln demişsiniz, Açın fotoğraflarına bakın nerede üretildiğini göreceksiniz.Tubitak ile ortaklaşa üretiliyor, bence gerçektende araştırıp,okumak cehaleti alıyor burada yapılan bilinçsiz yorumları şaşkınlıkla okuyorum.Fiyat konusunada gelince Bu ürünü O.N veya gaspari yapsaydı 200 liradan aşşağı olmazdı emin olun.Ürünün içindekilere bak yaaa maşallah maşalllahhh :D :D

bu ürünü aldık diyelim kullanım nasıl olacak ? bize en fazla faydayı kullanımda nasıl verir ?

sabah aç karınla 1 ölçek
antreman öncesi 1 ölçek
antreman sonrası 1 ölçek şeklindemi

yoksa sadece antreman sonrası 1 ölçek şeklindemi..

protein tozum ortalama 1 ay sonra bitecek değiştirmeyi düşünüyorum.

bu ürünü aldık diyelim kullanım nasıl olacak ? bize en fazla faydayı kullanımda nasıl verir ?

sabah aç karınla 1 ölçek
antreman öncesi 1 ölçek
antreman sonrası 1 ölçek şeklindemi

yoksa sadece antreman sonrası 1 ölçek şeklindemi..

protein tozum ortalama 1 ay sonra bitecek değiştirmeyi düşünüyorum.

Antreman öncesi ve sonrası olarak almanız daha mantıklı.Normal öğünlerinizde doğal protein alımı yapılmalı.

Ürünü deneyeceğim nitrotechten farkı gramaj dedim ama servis sayısı daha azmış hatta.nitro 53 bu 52 servis galiba.140 a nitrotech buluyorum bunuda 120 e ama içeriği gayet dolgun görünüyor.denemeye değer

Deneme şansı olan olursa tadı konusunda bilgi verebilirse herkes için iyi olur, hardline whey in tadı hakkında olumsuz yorumlar vardı, bu üründe nasıl merak konusu.

140 Lira buna vereceğime 5-10 lira daha fazla verip Optimum gold alırım

Ama Muscletech,gaspari vb. nin yerine tercih edilebilir onlardan çok daha iyidir..

Arkadaslar anlamıyorum herkes bunu alacağıma 3-5 fazla verır onu alırım bunu alırım felan dıyor.

Beyler Türk Malı bu ya . Bir Türk'ün malı dunyada duyuldumu herkes sevınmesını bılıyor Heyt Gocum turk helal dıyor.

Ama Destege gelınce yok.

Fazla verecegınze 3-5 bunu alın Turk malı gelıssın. Gelıssın kı daha ıyısı cıksın Ilerde Optımum alacagımıza 5-10 Fazla Verip Hardlıne ALalım daha ıyı dıyebılelım. Gelissin ki Dünya Da Hardlıne Kullansın Ilac degıl sonucda sen beslenmene sporuna dıkkat etmedıkden sonra ıstersen Weıder kullan ne fayda?

bu ürün ile nutrex infusion black arasında kaldım...

sevgili revolt.bildigin gibi muscle infusion blend bir protein.çok güvendiğim orhan tezişçi hocamın bir makalesi vardı.antrenman sonraları tek bir çeşit protein yerine blend tercih edin diye.vücut hepsini ayrı ayrı kullansın mantıgı.men infusion da kullandım normal whey de kullandım ama protein protein yani :) çok fark anlaşılamayabilir.denemek adına fayda var.hardline dan güzel bir ürün

• Like
Reactions: F35
Birkaç hardline ürünü kullandım gerçekten başarılı ve sürekli daha iyi yapmaya çalışıyorlar. bu üründen de sipariş verdim. umarım güzel sonuçlar verir

Alan arkadaslar tad konusunda bilgi verirse iyi olur bu arada içeri harika daha napsınlar 35gram protein bcaa keratin yok yok maşallah tadına güzelse kesin alacam

Back
Yukarı