Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Sanki eskiden varya Iron man'di içerik olarak servisinin %46sı yine şekerden geliyordu gene aynı yani değişen hiç. bişey yok belirtilmeyen minerallar v ar sadece eskiden kötüydü şimdi daha kötü deseniz neyse

bunun içeriği değişmiş eski progainner gibi değil. neyse kullanma şeklin. antreman öncesi 1 ölçek antreman sonrası bir ölçek. sporun olmadığı günlerde sabah kahvaltısından sonra 1 ölçek yatmadan önce 1 ölçek
dostum millet bunu kilo almak için kullanıyor ürünün kullanım talimatı günde 10 ölçek o fazla diye çoğu kişi 5 ölçek kullanıyor, sen öldürmüşsün günde 2 ölçek kullansan ne faydası olur, protein tozu değil bu.

dostum millet bunu kilo almak için kullanıyor ürünün kullanım talimatı günde 10 ölçek o fazla diye çoğu kişi 5 ölçek kullanıyor, sen öldürmüşsün günde 2 ölçek kullansan ne faydası olur, protein tozu değil bu.
pardon kardeş ben karıştırdım :D gerçek şu ki bu ürün 4.5 kglik gibi değil. yakın arkadaşım kullandı 4.5 kglik 12 kg aldı 5 kglik kullandı 1 kg bile alamadı

pardon kardeş ben karıştırdım :D gerçek şu ki bu ürün 4.5 kglik gibi değil. yakın arkadaşım kullandı 4.5 kglik 12 kg aldı 5 kglik kullandı 1 kg bile alamadı
Ben 4,5 kiloluğu kullanmadım 10 gün önce 5 kilolukdan aldım kullanıyorum ama en fazla 1 kilo almışımdır kovanın yarısından çoğu bitti

neden şiddetle :) arkadaşlar hekezin bünyesi , yaptığı antremanlar , beslenmeleri farklıdır kişiden kişiye ürün fark eder.

neden şiddetle :) arkadaşlar hekezin bünyesi , yaptığı antremanlar , beslenmeleri farklıdır kişiden kişiye ürün fark eder.
Benden zor kilo alan biri daha yoktur spor düzenli olarak yapıyorum beslenmem de çok iyi zaten 1 ay boyunca evdeyim öğün kaçırmıyorum fakat metabolizmam nasıl bi hızla çalışıyorsa artık iskelet gibi geziyorum, arkadaşın dediği gibi bu hardline bittikden sonra dymatize alıcakdım bende herkezçok memnun ondan spor salonumdaki hoca da onu tavsiye ediyor.

Şimdi yanlış anlamayın o iyi bu kötü demedim ben onuda kullanın tabiki güzel sonuçlar alırsınız inşallah kolay gelsin

ben kilo almaktan cok karbonhidrat almak icin gainer istiyorum bununla birlikte saglam proteinde almak istedigimden progainer i uygun gordum en kaliteli progainer olarak hangi markayi onerirsiniz

sanada Dymatize Super Mass Gainer 5450 kg öneririm. hem karbonu çok hem de prosu :)
Siz kullandinizmi etkisi nasildi ? Ve forumda bu urunun konu basligi mevcutmu?[DOUBLEPOST=1391161293][/DOUBLEPOST]
sanada Dymatize Super Mass Gainer 5450 kg öneririm. hem karbonu çok hem de prosu :)
Urun hakkindaki bilgilere ve besin degerine baktim bikac sorum olacak acaba amino degeri az degilmi, bi servis olcegi cok fazla degilme buna gore 15 kullanimda bitmesi lazim cok cabuk biterse para dayanmaz , urunuj fiyati nedir , kutusu biraz dandik geldi marka kalitelimi , istanbulda nerde bulabilirim

Son düzenleme:
supplementler.com da bulabilirsin. günde 334 gram kullanmak zorunda değilsin. çok zayıfsan eğer sabah kahvaltıdan sonra 100 gram antreman öncesi 100 gram antreman sonrası 100 gram olarak kullana bilirsin. sporun olmadığı günlerde sabh kahvaltıdan sonra öğle yemeğinden sonra akşam yatmadan önce kullana bilirsin.[DOUBLEPOST=1391161842][/DOUBLEPOST]ben kullanmadım bugün sipariş verdim artık yarına gelir. azazel arkadaşım beni bilgilendirdi onun bana verdiği bilgileri ben de sana yazıyorum

Back
Yukarı