Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Adamlar daha servis içeriğine karbonhidratın kaç gramının şekerden geldiğini yazmıyorlarken neden bu firmanın bu ürününü alayım ki ?

Azazel dostum,ürün hakkındaki verdiğin ilgiler için teşekkür ediyorum.Benim merak ettiğim şey madem bu ürün bu kadar kötü,neden bu kadar çok olumlu oy almış?

Azazel dostum,ürün hakkındaki verdiğin ilgiler için teşekkür ediyorum.Benim merak ettiğim şey madem bu ürün bu kadar kötü,neden bu kadar çok olumlu oy almış?
kardeşim bu konu 2006 da filan açılmış o zaman 4.5 kg olanı vardı.bu yorumlar 4.5 kg olanına yapılmış yorumlardır :) bunu 5000 kg ye yükseltiler. 4.5 kg olanınından arkadaşım 2 kutu bitirdi 12 kg aldı. 5000 kg olanında da aldı 1 kg bile alamadı. benden size tavsiye hiç almayın bu ürünü paranıza yazık.

Yoğun şeker içeriğinden dolayı oluyor.
Azazel yarıda kesmemi önerir misin? Çünkü bu durum başta kabul edilebilirdi, ama şu an kutunun sonlarına doğru geldim. İçerken zor içiyorum, içtikten sonra da dediğim gibi biraz aptallaştırıyor. Sağlık yönünden bir eksisi olur mu?

4,5 ile 5 in farklarını bilen varsa yazabilir mi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Azazel yarıda kesmemi önerir misin? Çünkü bu durum başta kabul edilebilirdi, ama şu an kutunun sonlarına doğru geldim. İçerken zor içiyorum, içtikten sonra da dediğim gibi biraz aptallaştırıyor. Sağlık yönünden bir eksisi olur mu?

Tek seferde alınan yüksek miktarda şeker veya ani insülin tetikleyici karbonhidratlar pankreası yorar ve bu da uzun vadede diyabet hastalığına sebep olabilir. Bu sebeple içeriğinde yoğun miktarda basit şeker olan Gainer ürünlerini hiçbir şekilde önermiyorum. Bir dahaki sefere daha kaliteli bir Gainer alın.

azazel kardeşim bu ürüne ne dersin ? PRV SPORTS MASS GAİNER 3500 GR - ******.com.tr bir arkadaşım önerdi 1 kutuda 3-4 kilo alman garanti. yeni ürün

Kardeşim 3.5kgluk ürüne 160tl vermek pek akıl karı degil bana kalırsa,git gaspari real mass al 190tl ye 5.5kg ya da 170tlye aynı sitenin(prvtmn) (snlpzr.cm) sitesinde dükkanı var 170tlye shaker + antreman t-shirtü + dymatize super mass var git onu al daha mantıklı hem içerisinde şeker miktarı çok az.

Kardeşim 3.5kgluk ürüne 160tl vermek pek akıl karı degil bana kalırsa,git gaspari real mass al 190tl ye 5.5kg ya da 170tlye aynı sitenin(prvtmn) (snlpzr.cm) sitesinde dükkanı var 170tlye shaker + antreman t-shirtü + dymatize super mass var git onu al daha mantıklı hem içerisinde şeker miktarı çok az.
bunuda önerdiler bana . bu nasıl ? prosuda çok 4Dimension 4D Hardcore Mass Phase 4.5 kg Gainer Çikolata + SHAKER SÜPER FİYAT !

2810 gr şekersiz karb 1100 gr protein var içerisinde 170tl.dymatize super massta 3800 gr şekersiz karb var 850 gr protein var 170tl shaker + tshirtle.Gaspari real masste ise :4022gr şekersiz karbo var ve 840gr protein var ama fiyatı 190tl shakersiz.dün bir sitede indirim vardı dymatize 170tl iken ben 139tl ye aldım.Ama bugün indirim yok malesef.

ürün nasıl yani ? iyi mi. 240 gramında 170 gram karbon 59 gramda pro var. fotoğrafını atamıyorum hata veriyor. 3 gram yağ var

Toplam değerler üzerinden 1 paketinde şekersiz olarak 2810gr karbo var,1100 gram da protein var.Dymatizede bundan 1000 gr fazla karbo var ama 250 gr daha az protein var.Bu ikisine göre sen seç işte.250 gr protein 1000 gr karbodan daha değerli dersen,4d yi al,1kg karbo 250gr proteinden daha değerli dersen dymatizeyi al.

ben çok zayıf biriyim bana karbon lazım sporada başlayacam. 57 kiloda olan biriyim bu kiloda karbon ağırlıklı ürün daha iyi gelir diyorum. +70 ten sonra proteini çok olan ürünü kullanmayı düşünüyorum. yani kardeşim anlayacağın karbonu tercih ediyorum. ürünün tam adını varsa linkini atarsan sevinirim[DOUBLEPOST=1390586951][/DOUBLEPOST]4 Dimension Mass Phase. bu kiloda bana iyi gelir diye düşünüyorum

şimdilik pro pek ön planda değil. proda al diyorsan onuda alacam yumurta ton balığı peynir vss ürünlerden alırım orası kolay :) şimdilik karbona ağırlık verecem. boy 1.84 kg 57. her şey için tşk ederim kardeşim

Back
Yukarı