Azazel
Üye
Bu bana da oluyor, nedenini anlamış değilim. Tam tersi olması lazımken uyukluyorum, baş ağrısı gibi bir şey oluyor hafiften.
Yoğun şeker içeriğinden dolayı oluyor.
Bu bana da oluyor, nedenini anlamış değilim. Tam tersi olması lazımken uyukluyorum, baş ağrısı gibi bir şey oluyor hafiften.
kardeşim bu konu 2006 da filan açılmış o zaman 4.5 kg olanı vardı.bu yorumlar 4.5 kg olanına yapılmış yorumlardırAzazel dostum,ürün hakkındaki verdiğin ilgiler için teşekkür ediyorum.Benim merak ettiğim şey madem bu ürün bu kadar kötü,neden bu kadar çok olumlu oy almış?
Azazel yarıda kesmemi önerir misin? Çünkü bu durum başta kabul edilebilirdi, ama şu an kutunun sonlarına doğru geldim. İçerken zor içiyorum, içtikten sonra da dediğim gibi biraz aptallaştırıyor. Sağlık yönünden bir eksisi olur mu?Yoğun şeker içeriğinden dolayı oluyor.
Azazel yarıda kesmemi önerir misin? Çünkü bu durum başta kabul edilebilirdi, ama şu an kutunun sonlarına doğru geldim. İçerken zor içiyorum, içtikten sonra da dediğim gibi biraz aptallaştırıyor. Sağlık yönünden bir eksisi olur mu?
bunuda önerdiler bana . bu nasıl ? prosuda çok 4Dimension 4D Hardcore Mass Phase 4.5 kg Gainer Çikolata + SHAKER SÜPER FİYAT !Kardeşim 3.5kgluk ürüne 160tl vermek pek akıl karı degil bana kalırsa,git gaspari real mass al 190tl ye 5.5kg ya da 170tlye aynı sitenin(prvtmn) (snlpzr.cm) sitesinde dükkanı var 170tlye shaker + antreman t-shirtü + dymatize super mass var git onu al daha mantıklı hem içerisinde şeker miktarı çok az.