Burako6
Üye
öyle geliyorsa tabiki yeterli olur200 ml su yeterlımolmazmı oburturlu tadı cok sulu gelıyor

öyle geliyorsa tabiki yeterli olur200 ml su yeterlımolmazmı oburturlu tadı cok sulu gelıyor
boy ve kilonu söylersen yardımcı olurumprotein tozları mı daha cok kas yapar belirler yada karbonhidrat tozları mı acaba hangisi daha faydalı olur acaba
boy ve kilonu söylersen yardımcı olurum
Boy:1.70 kilo:60boy ve kilonu söylersen yardımcı olurum
Simdi birsey almayım mıpekte zayıf değilsin 3 ay düzenli 3 öğün yemeğini yersen ve sporunu yaparsan 10 kg alırsın. kilona göre protein tozu kullansan daha uygun olur, kasların belirgin olur büyür.
Teşekkürler yardımlarınız icinsana önermem. hacim kazandıkça kasların büyüyecek. hiç gerek yok derim
dymatize süper mass 5.5 kg tavsiye ederim. ben de kullanıyorum 7 gündür 1.800 k aldımSelamunaleyküm abiler konu acamadım o yuzden burdan yazmak durumunda kaldım.18 yaşındayım 64 kiloyum 1.79 boyundayım 2 haftadır body sporu yapıyorum.Sorum şu her nekadar supplement kullanmak ıcın erken davransamda kilo almak için her yolu denedım hocanın tavsıyesıyle nıtrofull full gainer kullandım sonradan arastırdım nıtrofullun bıseye yaramadıgını ogrendım oylede oldu 1bucuk kılo aldım o da benım cabam sanırım.Şimdi aklımda hardline progainer var herkes memnun gibi bana yardımcı olurmusunuz progainer mı yoksa baska gainermı kullanmalıyım kullandıgım gainerın yanında ne kullanmalıyım.yardımlarınızı beklıyorum