Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Kutu bitti 87.3 den 92.8e cıktım hacım amaclı kullanıyorum. Boy 190, göbekde ister istemez yaglanma yaptı fakat üst tarafta oldukca gözle görülür değişmeler fazlasıyla var.
Geçen senede kullanıp memnun kalmıstım, sımdı muscltech performance gainerini deniycem kısmetse hedef 100 kg

Sigarayı bırak düzenli bir beslenmeye ve antremana geç yaklaşık 3 ay sonra kullanırsan faydasını görürsün , sigarayı bırakınca zaten kilo alımına başlarsın.

Türkiye'de en çok kullanan gainerlardan birisi hatta belki de 1. sırada fiyatı sebebiyle.Yorumlara bakınca %80in üzerinde olumlu.Ama içeriğinde %40 dan fazla şeker var diyorlar böyleyse şaka gibi.İçeriğindeki proteinin bi kısmı soy proteini diyorlar bu da bi işe yaramaz böyleyse.Yani anlamıyorum bakınca içeriği en kötü gainer deniliyor çöp deniliyor ama yorumlara bakınca çoğu kişi memnun.Ben 2 haftadır günde 200 gram olmak üzere hardline kullanıyorum 2 haftada 2 kg aldım ama kutu bitince kullanmayacağım bu ürünü muhtemelen.

Beyler bir sorum olacaktı, ben geçen sene devamlı olarak spor yapıyordum 3 ay ara verdim şimdi tekrar spora başladım ve hardline karbonhidrat aldım spordan önce 2,5 ölçek ve spordan sonra 2,5 ölçek 200 ml süt ile kullanıyorum fakat ertesin gün acayip şekilde kas ağrılarım oluyor ve 4-5 günde geçmiyor geçen 3 yıldır spor yapıyorum kas ağrılarım oluyordu ama 1-2 güne geçiyordu acaba hardlinedan kaynanklanan bi sorun olabilirmi 20 günde 4 defa spora gidebildim önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

çalıştığın programa ve vücuda göre değişir ağrılar. ilk defa spora başladım 3. günümdeyim 1 gün ayak 1 gün üst tarafları çalışıyorum. ayaklarım çok kötü ağırıyor tuvalet ihtiyacımı bile gideremiyorum. üst taraflarda hiç bir ağrı olmadı ilk olmasına rağmen. ben de gainner kullanıyorum

Geçen sene de aynı programda çalışıyordum hocanın verdiği program sabit hergün bütün bölgeleri çalıştırıyorum hardlinedan şüphelenmeye başladım acaba bcaa felanmı aldırmaya çalışıyorlar :D

pekte zayıf değilsin 3 ay düzenli 3 öğün yemeğini yersen ve sporunu yaparsan 10 kg alırsın. kilona göre protein tozu kullansan daha uygun olur, kasların belirgin olur büyür.

Bu hardline da bi sorun var sanırım ilk aldığımda 60 kiloydum kutunun yarısına gelene kadarda dolu miğde ile 61 kilo felandım kutunun 1/3'nü daha kullandım boş miğde ile 64,5 dolu miğde ile 65,5-66,5 arası çıkıyorum bu kadar zaman kullandım bi faydası olmadı tam ümidimi kesmişken 4-5 kilo almam gerçekden çok tuhaf acayip mutluyum :D[DOUBLEPOST=1391893319][/DOUBLEPOST]Şu anda çeyrek kova kaldı

Selamunaleyküm abiler konu acamadım o yuzden burdan yazmak durumunda kaldım.18 yaşındayım 64 kiloyum 1.79 boyundayım 2 haftadır body sporu yapıyorum.Sorum şu her nekadar supplement kullanmak ıcın erken davransamda kilo almak için her yolu denedım hocanın tavsıyesıyle nıtrofull full gainer kullandım sonradan arastırdım nıtrofullun bıseye yaramadıgını ogrendım oylede oldu 1bucuk kılo aldım o da benım cabam sanırım.Şimdi aklımda hardline progainer var herkes memnun gibi bana yardımcı olurmusunuz progainer mı yoksa baska gainermı kullanmalıyım kullandıgım gainerın yanında ne kullanmalıyım.yardımlarınızı beklıyorum

Selamunaleyküm abiler konu acamadım o yuzden burdan yazmak durumunda kaldım.18 yaşındayım 64 kiloyum 1.79 boyundayım 2 haftadır body sporu yapıyorum.Sorum şu her nekadar supplement kullanmak ıcın erken davransamda kilo almak için her yolu denedım hocanın tavsıyesıyle nıtrofull full gainer kullandım sonradan arastırdım nıtrofullun bıseye yaramadıgını ogrendım oylede oldu 1bucuk kılo aldım o da benım cabam sanırım.Şimdi aklımda hardline progainer var herkes memnun gibi bana yardımcı olurmusunuz progainer mı yoksa baska gainermı kullanmalıyım kullandıgım gainerın yanında ne kullanmalıyım.yardımlarınızı beklıyorum
dymatize süper mass 5.5 kg tavsiye ederim. ben de kullanıyorum 7 gündür 1.800 k aldım

Back
Yukarı