Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
ya ben bu ürünü almayı düşünüyorum sizce nasıl bi ürün protein ve perfonmas artıcı kullanıyorum boyum 1.69 68 kiloyum 75 kilo olmam lazım...

Düzenli beslenme ve sporla 24 günde 4 kg aldım(60'dan 64'e) bu ürünle.Araştırınca en kötü gainer olarak gözüküyor içerik olarak , eğer denildiği gibi şeker oranı %40 ise ve proteinin çogu soy ise en kötü içerik bunda.Ama ben kilo alıyım gerisi önemli değil diyenin işine yarar.Ben kutu bitince başka gainer deneyeceğim.Bunu kullanırken günde 5 ölçek(200gr) kullanıyorum bu da günlük ekstradan 760 kalori sağlamış oluyor.

Yalnız kendime bakınca hiç 4 kg almış gibi durmuyorum ama hacim olarak farkı pek hissedemedim arkadaşlar 4 kg az mı :) Tabiki 24 günde fazla değişim olmaz ama 4kg nereme yayılmış anlayamadım 1.79 boy var 4 küsür kg aldıgımı kimse farkedemez söylemesem.Bel çevresinde de yağlanma falan yok.

Bugun 3000 gr.Hardline progainer alacagım body de yapıyorum beslenmemde fena degıl herkes farklı bır kullanım seklı belırtmıs 1.79 boyum 65 kıloyum amacım kılo almak nasıl kullanırsam en iyi verimi alırım basit bir anlatım rica ediyorum (birde neli almamı onerırsınız)

Çok kararsız kaldım arkadaşlar progainer ve dymatize arasında progainerın 3 kglığı 109 lira çok uygun bana dymatize 5.4 kglıktan başka yok o da 170-180 arası ben ektormorfum 1.77 boy ve 64.5 ağırlığım var kas kütlesi olarak kilo almak istiyorum sizce progainerımı almalıyım yoksa biraz daha sıkıntıya girerek dymatize mi almalıyım?

Dymatize tabiki de marka olarak Hardline'den daha kaliteli ve protein içeriği de çok daha fazla. Ama amacınız kilo almaksa Hardline de işinizi görür. Eğer bütçeniz Dymatize'ye elveriyorsa onu alırsanız da mutlaka memnun kalırsanız ama dediğim gibi bütçenize göre karar vermelisiniz.

Çok kararsız kaldım arkadaşlar progainer ve dymatize arasında progainerın 3 kglığı 109 lira çok uygun bana dymatize 5.4 kglıktan başka yok o da 170-180 arası ben ektormorfum 1.77 boy ve 64.5 ağırlığım var kas kütlesi olarak kilo almak istiyorum sizce progainerımı almalıyım yoksa biraz daha sıkıntıya girerek dymatize mi almalıyım?
dymatize süper mass 5.5 kg internetten kapıda ödemeyle 152 tl ye aldım. istersen sanada adresi göndere bilirim

arkadaşlar bu ölçek konusu kafamı karıştırdı bunca zaman yanlışmı kullandım bilmiyorum, ürünün içerisinden çıkan ölçekle sabah 150ml/cc aksam 150ml/cc olarak totalda:300ml ve her seferde 300-350ml süte karıştırıp içiyorum yanlışmı yaptım şimdiye kadar? tek servisde o içinden çıkan şeyin tamamına kadar doldurup mu tüketmem gerekiyordu ?

Arkadaşlar bugün spor salonunda antrenöre sordum hardline progainerı çöp ürün dedi dymatize o da önerdi iyi bir markaymış bende dymatize almaya karar verdim.

merhabalar değerli abilerim kardeşlerim bir sorum olcak ciddi anlamda kilo almakta cok cok sıkıntı cekiyorum 3 senedir ne kilom ne boyumda değişme oldu öncelike yaşım 18 boyum 1.69 kilo 50 önceden hardline progainer'ı kullandım ama yarısını içebildim çikolatalı almıştım cok ağırdı artık içemez hale geldim sinirden çöpe attım :/
bu arada spor yapmıyorum ama vucudum gayet iyi zayıfım diye kaslarım ortada sadece evde barfiks dambıl mekik şınav çalışıyorum kant ve göğüs kaslarımda iyi bir gelişme var ama kilo almak istiyorum beslenmem uykum düzenli işe gittiğim için herşey saatinde pilav makarna hergün tüketiyorum yumurta bazen şimdi ben tekrar bir ek besin takviyesi istiyorum bol karbonhitratlı önerilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.

merhabalar değerli abilerim kardeşlerim bir sorum olcak ciddi anlamda kilo almakta cok cok sıkıntı cekiyorum 3 senedir ne kilom ne boyumda değişme oldu öncelike yaşım 18 boyum 1.69 kilo 50 önceden hardline progainer'ı kullandım ama yarısını içebildim çikolatalı almıştım cok ağırdı artık içemez hale geldim sinirden çöpe attım :/
bu arada spor yapmıyorum ama vucudum gayet iyi zayıfım diye kaslarım ortada sadece evde barfiks dambıl mekik şınav çalışıyorum kant ve göğüs kaslarımda iyi bir gelişme var ama kilo almak istiyorum beslenmem uykum düzenli işe gittiğim için herşey saatinde pilav makarna hergün tüketiyorum yumurta bazen şimdi ben tekrar bir ek besin takviyesi istiyorum bol karbonhitratlı önerilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
dymatize super mass 5.5 kg çikolatalı. tavsiye ederim ben de kullanıyorum. 18 yaşındayım bu yaşıma kadar 55 kg nin üzerine çıkamadım 2. haftam doldu hem spor yapıyorum hem de ürünü kullanıyorum . şuan kilom 58.8. iyi günler

dymatize super mass 5.5 kg çikolatalı. tavsiye ederim ben de kullanıyorum. 18 yaşındayım bu yaşıma kadar 55 kg nin üzerine çıkamadım 2. haftam doldu hem spor yapıyorum hem de ürünü kullanıyorum . şuan kilom 58.8. iyi günler

kardeş tavsiyen için teşekkürler tadı nasıl ağırmı ben hardline kullandım cok zorlandım içerken cok ağırdı tadı

Bu ürünün 3 kiloluk ve 5 kiloluk olanını art arda kullandım.Öğle yemeklerinden sonra ve yatmadan önce 2şer ölçek şeklinde kullandım.Yanında bol kalorili beslenme ile 2.5 ayda yaklaşık 7 kilo aldım(Fakat dediğim gibi yanında çok iyi beslendim ve protein tozu da kullanıyorm tabiki. ve herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir o anki koşullara ve metabolizmanıza bağlı olarak.).Gece yatmadan kullandığım için iyi kilo aldırdı fakat belimde kalınlaşma oldu, 2-3 sene sonra yeterli kas kütlesine ulaştığımda definasyonda çok sorun çıkarmaz umarım :) ..Ben spora başladığımın 5. ayından 7.5'inci ayına kadar kullandım bu ürünü ve kışın kullandım.Fiyat ve performans olarak gainer ürünleri arasında gayet tercih edilebilir bir ürün ..

Yaklaşık 3 haftadır bu ürünü kullanmaktayım, 3 haftada 3 kg aldım. Şu şekilde kullanıyorum ;
Ant. önce - sonra / Öğle yemeğinden sonra / Akşam yemeğinden sonra (1'er ölçek)
Antremana 1-2 gibi gidiyorum..
Sizce bu kullanım şeklim ve kilo alışım nasıl, yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar neredeyse bütün yorumları okudum, elimden geldiğince araştırdım ama kafam hala karışık.. 177 boy ve 65 kilo agırlıgındayım bakıldıgı zaman zayıf görünüyorum ama itici değil normal diyelim..karın kaslarım falan ortada kollarım zayıf gögüsler zayıf tabiki.. Sizce bu ürünlerden ( gainerlardan) kullanmama gerek varmı yoksa protein tozuyla mı başlıyım bodye ? Sigara içiyordum 10 yıldır onuda bırakıyorum inşallah.. Bir yardımcı olursanız çünkü her kafadan bir ses duymaktan bıktım. Bu işin de mantıklı doğru bir yanı olmalı..

Back
Yukarı