Burak Akdeniz
Üye
teşekkür ederim bakıcam.baska fikri olan varmı
dymatize süper mass 5.5 kg internetten kapıda ödemeyle 152 tl ye aldım. istersen sanada adresi göndere bilirimÇok kararsız kaldım arkadaşlar progainer ve dymatize arasında progainerın 3 kglığı 109 lira çok uygun bana dymatize 5.4 kglıktan başka yok o da 170-180 arası ben ektormorfum 1.77 boy ve 64.5 ağırlığım var kas kütlesi olarak kilo almak istiyorum sizce progainerımı almalıyım yoksa biraz daha sıkıntıya girerek dymatize mi almalıyım?
dymatize super mass 5.5 kg çikolatalı. tavsiye ederim ben de kullanıyorum. 18 yaşındayım bu yaşıma kadar 55 kg nin üzerine çıkamadım 2. haftam doldu hem spor yapıyorum hem de ürünü kullanıyorum . şuan kilom 58.8. iyi günlermerhabalar değerli abilerim kardeşlerim bir sorum olcak ciddi anlamda kilo almakta cok cok sıkıntı cekiyorum 3 senedir ne kilom ne boyumda değişme oldu öncelike yaşım 18 boyum 1.69 kilo 50 önceden hardline progainer'ı kullandım ama yarısını içebildim çikolatalı almıştım cok ağırdı artık içemez hale geldim sinirden çöpe attım :/
bu arada spor yapmıyorum ama vucudum gayet iyi zayıfım diye kaslarım ortada sadece evde barfiks dambıl mekik şınav çalışıyorum kant ve göğüs kaslarımda iyi bir gelişme var ama kilo almak istiyorum beslenmem uykum düzenli işe gittiğim için herşey saatinde pilav makarna hergün tüketiyorum yumurta bazen şimdi ben tekrar bir ek besin takviyesi istiyorum bol karbonhitratlı önerilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
dymatize super mass 5.5 kg çikolatalı. tavsiye ederim ben de kullanıyorum. 18 yaşındayım bu yaşıma kadar 55 kg nin üzerine çıkamadım 2. haftam doldu hem spor yapıyorum hem de ürünü kullanıyorum . şuan kilom 58.8. iyi günler
peki gaz yaptı mı gaz yapıyor deniyordymatize super mass 5.5 kg çikolatalı. tavsiye ederim ben de kullanıyorum. 18 yaşındayım bu yaşıma kadar 55 kg nin üzerine çıkamadım 2. haftam doldu hem spor yapıyorum hem de ürünü kullanıyorum . şuan kilom 58.8. iyi günler
keşke gaz yapsaydı hava soğuk ısınırdıkpeki gaz yaptı mı gaz yapıyor deniyor
1 ölçek içirsen bir kaç güne bayarsın 0.75 ölçek 200 ml sütle süper oluyor tadıda çok güzelkardeş tavsiyen için teşekkürler tadı nasıl ağırmı ben hardline kullandım cok zorlandım içerken cok ağırdı tadı