Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Arkadaşlar neredeyse bütün yorumları okudum, elimden geldiğince araştırdım ama kafam hala karışık.. 177 boy ve 65 kilo agırlıgındayım bakıldıgı zaman zayıf görünüyorum ama itici değil normal diyelim..karın kaslarım falan ortada kollarım zayıf gögüsler zayıf tabiki.. Sizce bu ürünlerden ( gainerlardan) kullanmama gerek varmı yoksa protein tozuyla mı başlıyım bodye ? Sigara içiyordum 10 yıldır onuda bırakıyorum inşallah.. Bir yardımcı olursanız çünkü her kafadan bir ses duymaktan bıktım. Bu işin de mantıklı doğru bir yanı olmalı..
gainnerini al kullan kardeşim siktir et başkalarını

Ben bu ürünün 3 kg olanını aldım.2,5 aydır spora başladım kilom 59 1.80 boy bu ürünü nasıl kullanırsam en iyi sonucu alırım acaba.

Hardline Nutrition Progainer
Hardline Progainer

Kilo alma

Enerji

Performans

Yağlanmadan büyüme

Kas yapılanması

Protein sentezi

Dayanıklılık

PRO GAINER son bilimsel araştırmalar ışığında, yağlanmadan kas kütlesi olarak kilo almak için formule edilmiştir. Insülin hormonunu optimum düzeyde salgılanmasını sağlamak için kısadan uzuna doğru bir glicemic endekse sahip karbonhidrat karışımı olan glukoz polimerleri, kristalize fruktoz ve dekstroz kullanılmıştır. Bu karışım uzun süreli enerji sağlayarak sporcuya daha ağır ve daha uzun süreli antrenman yapabilme imkanı sağlar.

PRO GAINER’da protein olarak sadece, insanlar için en faydalı ve biolojik değeri en yüksek protein olan, ultrafiltre edilmiş whey proteini kullanılmıştır. Whey proteini, protein sentezini, büyümeyi ve kas yapılanmasını sağlayan, BCAA’lar ve glutamin açısından zengin komple amino asit profiline sahip en etkili proteindir.

PRO GAINER, kas gelişimi ve enerji için Creatine ve vücutda amino asit havuzunun %60’ını oluşturan, kas dokularının tamirinde ve kasların katabolizmaya karşı korunmasında önemli bir rol oynayan Glutamin içerir.

PROGAINER formülüne, büyüme hormonunun salgılanmasına yardımcı olması için A vitamini, yine büyüme hormonunun salgılanmasında, karbonhidratların sindirilmesinde, yağların ve proteinlerin metabolize edilmesinde, amino asitlerin parçalanmasında, kan dolaşımının artırılmasında, RNA ve DNA üretiminde ve hücrelerin bölünmesinde metabolizmaya büyük yardımları olan B vitaminleri eklenmiştir. Arjinin ve glutamin gibi bir çok önemli amino asitin etkinliğini artırmak ve kalojen oluşumunu sağlamak için C vitamini ilave edilmiştir. C vitamini aynı zamanda demirin emilimini önemli ölçüde artırır. Demir kaslardaki myoglobin (kaslardaki kırmızı pigment) üretimininde ihtiyaç duyulan ana maddedir. Myoglobin, oksijen deposu olarak görev yapar ve çalışan kaslara oksijen sağlar. Ayrıca, dokuların oluşumunda büyük önem taşıyan ferritin (proteine bağlı demir) yine myoglobinde depolanır. Demir, B vitaminlerinin uygun bir şekilde metabolize edilmesi için de gereklidir. Büyümeye yardım eder ve bitkinliği engeller. Demirin metabolize edilmesinde daha iyi bir ortam sağlayabilmek için kalsiyum ve bakır, ağır antrenmanlarda kas kasılmalarını engellemesi ve kasların etkin şekilde fonksiyonlarını sürdürmesi için magnezyum eklenmiştir. Magnezyum kan şekerinin enerjiye dönüşmesi içinde önemlidir. Ayrıca yağların yakılmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, kas kasılmalarını engellemeye, protein, kalojen ve insülin oluşumuna yardımcı olan çinko içerir.

Kullanım Şekli:
1 porsiyon (200 gr) 500 ml süt ile karıştırılarak, öğünlerden sonra ve antremandan hemen sonra olmak üzere günde 1-2 porsiyon alınır.
Kilo almak istiyorum fakat bazi durumlardan dolayi spora gitmeden halletmeliyim. Hic spor yapmadan bu mumkun mu? Ayrica sagliga herhangi bir zarari oluyor mu ?

Spor yapmadan kilo almak tabi mümkün. Harcadığınızdan fazla kalori alacaksınız. Sağlık açısından acele etmeden kilo almak veya vermek gerekir. Hızlı kilo almalar vermeler sağlıklı değildir. Kiloların vücuda dengeli dağılması, düşük yağlı ve kaslı olmak için spordan başka yol yok.

Selamunaleykum.acil cevabınızı bekliyorum.supplementer.comdan hardline progainer 3 kiloluk aldım hardlinenın sitesindeki değerlere baktım enerji/colerie 394 kcal(1672j) idi fakat benım kutumda 389 kcal (1650j) ve yağ total oranı sitede 0.8 iken bende 0.6 g ürünün sahte olmasından korkuyorum alakası varmıdır ?

Supplementler den aldıysanız sahte olacağını sanmıyorum. Ürünler geliştirildikçe içerikleri değişiyor yeni değişmiş veya sitesinde eskisi kalmış olabilir. Aldığınız sitedeki iletişim bölümünden mesaj gönderebilirsiniz mutlaka cevap verirler.

Selamun aleykum. aga ben kücüklükten beri ara ara çalışırım göğüs olsun karın olsun kol olsun az çok kas var fakat kilom az. boyum 167 kilom 52 yaş 17. 1 yıl önce 2 ay gitmiştim fitnessa sonra ara verdim ve 2 Gün önce tekrar başladım. Normal koşullarla kilo alamıyorum bende bu ürünü bugün sipariş ettim. Bi siteden bakmıştım geçen gün,günde 2500 kalori almam gerekiyormuş kilo almak için. Bu ürünü nasıl kullanıcam günde kaç kere kaç ölçek falan bilgi verirseniz sevinirim. Fitness çarşamba,cuma ve pazar günleri var. Hem boy hem kilo almak istiyorum kiloyu bu yolla alırsam boyum kısa kalırsa kötü durur öyle düşünüyorum. Aynı zamanda boyumun uzaması için ne yapmalıyım? Babam 182 dayımda 180. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Cevap gelene kadar ürünü kullanmayacağım. Teşekkür ederim şimdiden.. Unutmuşum aynı zamanda yüzmeyede gidiyorum,aynı günler yüzmede var sizce fitnessa giderken çıktıktan sonra yüzmeyede gitmeli miyim?

bende bu ürünü bugün aldım. biçok bilgi vermişsiniz hepsini okudum oysa kafamda birçok soru işareti vardı hepsi gitti. Verilen paraya değecek bir ürün olduğunu düşünüyorum

Burdan sayın antrenörlerime sesleniyorum artık kararsızlıktan ölmek üzereyim o kadar fazla yorum varki
yaşım : 19 kilo: 56 boy : 1.73 yaklaşık 2 aydır spor salonunda antremanlarıma devam ediyorum birisi lütfen bana en uygun ürünü ve kullanma şeklini söyleyebilir mi ?
Cidden yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden . :)

Selamun aleykum. Ben kücüklükten beri ara ara çalışırım göğüs olsun karın olsun kol olsun az çok kas var fakat kilom az. Boyum 167 kilom 52 yaş 17. 1 yıl önce 2 ay gitmiştim fitnessa sonra ara verdim ve 2 gün önce tekrar başladım. Normal koşullarla kilo alamıyorum bende bu ürünü bugün sipariş ettim. Bi siteden bakmıştım geçen gün,günde 2500 kalori almam gerekiyormuş kilo almak için. Bu ürünü nasıl kullanıcam günde kaç kere kaç ölçek falan bilgi verirseniz sevinirim. Fitness çarşamba,cuma ve pazar günleri var. Hem boy hem kilo almak istiyorum kiloyu bu yolla alırsam boyum kısa kalırsa kötü durur öyle düşünüyorum. Aynı zamanda boyumun uzaması için ne yapmalıyım? Babam 182 dayımda 180. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Cevap gelene kadar ürünü kullanmayacağım. Teşekkür ederim şimdiden.. Unutmuşum aynı zamanda yüzmeyede gidiyorum,aynı günler yüzmede var sizce fitnessa giderken çıktıktan sonra yüzmeyede gitmeli miyim?

Merhaba
23 yaşındayım 1.78 boyum 60 kilom ile spor salonuna başladım.Hardline firmasına kilo almak için özelliklerimi yazdım ve kullanmam gereken ürünleri söylediler,bende aldım.
Hardline Progainer ( Günde 5 ölçek 200 gram , Sabah 1 Antreman öncesi 1 sonrası 1 yatmadan önce 2 ) ( Antreman olmayan günler Sabah,öğle,akşam2 yatmadan 1 )
BCAA 4:1:1 ATB6 ( Antreman günleri antreman öncesi 15 dk 4 tablet antremandan hemen sonra 4 tablet )
ARG 1250 ( Antreman günleri 15 dk önce 2 tablet yatmadan önce 2 tablet )

Vücut 10 günde kendini topladı sanki spordada kendimi iyi kasıyorum ter akıyor yani sizce bu kür nasıldır ? ( Kür olduğundan emin değilim ama :) )

Merhaba
23 yaşındayım 1.78 boyum 60 kilom ile spor salonuna başladım.Hardline firmasına kilo almak için özelliklerimi yazdım ve kullanmam gereken ürünleri söylediler,bende aldım.
Hardline Progainer ( Günde 5 ölçek 200 gram , Sabah 1 Antreman öncesi 1 sonrası 1 yatmadan önce 2 ) ( Antreman olmayan günler Sabah,öğle,akşam2 yatmadan 1 )
BCAA 4:1:1 ATB6 ( Antreman günleri antreman öncesi 15 dk 4 tablet antremandan hemen sonra 4 tablet )
ARG 1250 ( Antreman günleri 15 dk önce 2 tablet yatmadan önce 2 tablet )

Vücut 10 günde kendini topladı sanki spordada kendimi iyi kasıyorum ter akıyor yani sizce bu kür nasıldır ? ( Kür olduğundan emin değilim ama :) )
kendini takviyelere adamışsın :D kaç kg artış sağladın bari

Bende geçen sene kullandım faydasını cok kısa zamanda gördüm tabi doğru beslenme ve iyi antrenman ile :) peki bunu ne ile kombinlememi önerirsiniz arkadaşlar daha verimli olması için 5 aylık sporcuyum 1.80 boy 67 kg

:) Doğrudur hocam enteresan bir gelişme var yaklaşık 1 kg aldım 10 günde kollarım ve göğsüm genişleme ve belirginleşmeye başladı,bakalım hepsi bitince anlayacağız inşallah yanlız bu ARG 1250 beni mahvetti :/
dymatize süper mass 5.5 kg kulladım 10 gün boyunca 1.8 kg artış sağladım. sen o kadar ürün kullanmışsın + beslenme nasıl 1 kg aldın anlamadım :S

Bende bu ürünü aldım kullandım düzenli beslendim ancak düzenli kullanmadım.Sadece ant öncesi ve sonrası kullandım ve 1 ayda 1kg alabildim anca.Kötülemek istemiyorum ama o kadar yoruma değmedi sanki.Düzenli beslendim antremanımı da düzenli yaptım ama düzenli kullanmadım o yüzden mi etkisini göstermedi ?
Şidmi DYMATIZE SUPER MASS GAINER ile bunun arasında kaldım

Back
Yukarı