ürün hakkında ilerde farklı bilgiler de verirsen sevinirim kardeşim. sağolasın.Dün aldm bende bu ürünü bu sabah başladım. Bakalım ne kadar etkisini görücem.
düzenli kullanmadığın için faydasını görememiş olabilirsin.. ben iki ürünüde kullandım.. ikisindende aynı faydayı gördüm diyebilirim ancak hardlıne daha şekerli geldi.. en son dymatize kullandım onunda yarısında sağlık problemi yaşadım baş ağrısından dolayı bir tane ağrıkesici içtim ve anafilaktik şoka girdim, resmen ölümden döndüm. gainerda da problem yok ( aynı anda başka suplementlerde kullanıyordum. gainerları kötülemiş gibi olmayayım) ağrıkesicide de fakat etkileşim yapmış sanırsam. o yüzden şimdi bıraktım kendi karışımımı yapıyorum. yarım litre süte 10 adet petibör bisküvi, bir adet muz, 20-25 gr. fiskobirlik fındık ezmesi veya fıstık ezmesi, 40-50 gr. lor atıp blanderdan geçirip içyorum yaklaşık 900-950 kcal. 30-35 gr.da protein.. gainerdan da aynı oranda kcal alıyorsun..Bende bu ürünü aldım kullandım düzenli beslendim ancak düzenli kullanmadım.Sadece ant öncesi ve sonrası kullandım ve 1 ayda 1kg alabildim anca.Kötülemek istemiyorum ama o kadar yoruma değmedi sanki.Düzenli beslendim antremanımı da düzenli yaptım ama düzenli kullanmadım o yüzden mi etkisini göstermedi ?
Şidmi DYMATIZE SUPER MASS GAINER ile bunun arasında kaldım
Kardeşim daha bi hafta olmadı nerdeyse kullanalı. Bugün antreman sonrası tartıldm ve 2 kilo fazlam oldugunu gördüm. Bu tabiki sadece ürünün katkısı degildir cnku iyi beslenmeye de calıstım. Ama ürün tadı olsun(çilek) kalitesi olsun bana suana kadar çok iyi geldi. Bakalım bundan sonra ne olcak,şuan için çok memnunum. ilerde tekrar durumu paylasırım.ürün hakkında ilerde farklı bilgiler de verirsen sevinirim kardeşim. sağolasın.
selam hocam. dymatize super mass kullandım düzensiz ama ürünün 16 günde bitmesi gerekirken ben 40 günde zor bitire bildim ona rağmen 3.600 3.700 arası bir katkı sağladı. hardline çok şekerli diyolar sen ne söylersin bunun için ?Kardeşim daha bi hafta olmadı nerdeyse kullanalı. Bugün antreman sonrası tartıldm ve 2 kilo fazlam oldugunu gördüm. Bu tabiki sadece ürünün katkısı degildir cnku iyi beslenmeye de calıstım. Ama ürün tadı olsun(çilek) kalitesi olsun bana suana kadar çok iyi geldi. Bakalım bundan sonra ne olcak,şuan için çok memnunum. ilerde tekrar durumu paylasırım.
selam hocam. dymatize super mass kullandım düzensiz ama ürünün 16 günde bitmesi gerekirken ben 40 günde zor bitire bildim ona rağmen 3.600 3.700 arası bir katkı sağladı. hardline çok şekerli diyolar sen ne söylersin bunun için ?
dymatize super mass 5.5 kgabiler kardeşler bu ilk mesajım boyum 1.78cm kilom 63 kilo aldırcı olarak ne önerirsiniz yardım lütfen
kardeşim günlük kalori ihtiyacını hesaplayacaksın bu genelde 1500 2500 arası olur. internetten baka bilirsin. mesela senin 2500 se eğer kilo alman için buna 1000 kalori ekleyeceksin toplam 3500 bunu 4000 kaloriye kadarda çıkara bilirsin. dymatize süper mass 5.5 kg kullanırsan 2 ölçeği sana 2000 kalori verir doğal beslenmedende 2000 kalori alırsan 1 ayda 5 kg alacağını düşünüyorumMerhaba arkadaşlar,
Ben yaklaşık olarak 6 aydır body e gidiyorum.Hacim olarak çok bir gelişme olmadı ama vücut az çok yerine oturdu.Benim sorunum kilo alımı düzenli birşekilde beslenemiyorum.Yaşım 19 boy 190 kilo 70 bu ek gıdayı alsam düzgün beslenememe ragmen bana bir faydası olur mu veya önerebileceğeniz birşey var mı ?