Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Gainerlarla ilgili söylediklerinize katılmıyorum.Bir kere gainer kullanacaklara en büyük tavsiyem günlük 2lt net süt içmektir.Ton balığını hiç ihmal etmeyin.Makarna ve pilav.Çok da ayrıntıya gerek yok aslında biliyor musun bu dediklerim yeter inan sütün yeri çok önemli burada.

Gainerlarla ilgili söylediklerinize katılmıyorum.Bir kere gainer kullanacaklara en büyük tavsiyem günlük 2lt net süt içmektir.Ton balığını hiç ihmal etmeyin.Makarna ve pilav.Çok da ayrıntıya gerek yok aslında biliyor musun bu dediklerim yeter inan sütün yeri çok önemli burada.
hocam günde zaten o kadar süt içince fazlasıyla kalori alınabilir. onu içebilen adam gainersız zaten rahat 4-5 bin kalori hatta daha fazlasını alabilir. bu durumda da gainer a pek gerek kalmıyor açıkcası.

Arkadaslar o kadar para verio aldim bir de yancı cikti gainera... gel de paylas simdi :D

u2e9yrat.jpg

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1397372928009.jpg
    uploadfromtaptalk1397372928009.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 494
yorumları hiç üşenmeden baştan sona okudum şuan hardline progainerımı yudumlayarak bu yazımı yazıyorum :D çözülme sorununu şeker sorununu tamamiyle aşmışlar ve tadı tek kelime ile mükkemmel kreatin ile beraber alıyorum günde 3 defa 1 porsiyonu 4 ölçek olarak ayarladım sabah antrenman öncesi ve sonrası spora gitmediğim günler öğünlerden sonra kullanıyorum gelişme olursa sizlerle paylaşıcam arkadaşlar iyi forumlar...

Başlayalı 20 gün oldu 2,6 kilo aldım ama bitince kesinlikle başka bir ürün alacağım. 1- Tadı çok kötü, 2-Spordan sonra içtiğimde şişkinlik yapıyor tok tutuyor ve yemek yiyemiyorum. 20 günde 2,6 kilo yeterliyse ve bu eziyete katlanırım diyorsanız alın.

Kullanim seklimi antremandan once ve sonra 3 olcek + yarim olcek protein tozu olarak degistirdim. Cikolatadan biktirdigi icin ogunlerden sonra icmiyorum. Daha sonra 5 olcege artiricam yavas yavas.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullananlardan ricam nasil kullandiklarini anlatabilirmi aldigim yerin anlatimiyla sabah 5 olcek sutle ve antremandan hemen sonra 5 olcek yani gunde 10 olcek 400 gram dogrumudur

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun aldim ürünü bi oneri de sabah 2.5 olcek antremandan sonra 2.5 olcek bende boyle kullanmayi denicem diger turlu cok harcanir

Bugün kullanmaya başladım ilk kez kullanıyorum antremandan önce 3 ölçek ( 180 gr ) yarım kilo süt ile ve antremandan sonra yine aynı şekilde aldım biraz fazla geldi bana midemde volkanlar patlıyor :) azaltmayı düşünüyorum böyle durumum iyi değil ;) ama tad olsun çözünme olsun gerçekten çok iyi .. birde etkisine bakacağız..

Gercekten abartmislar cok sekerli degil ve cok ta iyi karisiyo ve antremandan once ve hemen sonra almak mi mantikli yoksa sabah kahvaltdan sonra ve antremandan sonrami

Gercekten abartmislar cok sekerli degil ve cok ta iyi karisiyo ve antremandan once ve hemen sonra almak mi mantikli yoksa sabah kahvaltdan sonra ve antremandan sonrami

Ben 400 gr yerine 200 gr kullanmayı dusunuyorum.. ve kahvaltıdan sonra almaya gerek yok bence çünkü sabah gerekli desteğini yumartadan yulaftan vs.. besinlerden alabilirsin bence.. antreman öncesi ve sonrası daha mantıklı geliyor.

Kardes ben yumurta ve peynir yemiyorum iste acaba sabah 1 olcek aksam antremandan oce 2 antreman dan sonra 2 mi alsam

Kardes ben yumurta ve peynir yemiyorum iste acaba sabah 1 olcek aksam antremandan oce 2 antreman dan sonra 2 mi alsam

Yemiyorsan dediğin gibi yapabilirsin tabi ki.. ama antreman öncesi ve sonrası kesinlikle al.. benim mide o kadar fazla kaldırmadı :)

Arkadaşlar işin doğrusu gaineri birazda siz kendi yaşantınıza göre belirleyecekseniz.Ama şunu söylemeliyim 24 yaşına kadar 59 kilodan bir gram fazla alamayan adam totalde 4.5kg progainer 1.kgya yakında usn anabolic kullanarak 6kg aldım 65 gördüm dün mutluluktan ölmek üzereyim sanırım :) Tişört aldım kendime bunca senedir ilk defa :)))

En iyi verim aldığım şöyle kahvaltı ara öğün 1. Ölçek idmandan yarım saat sonra 1 ölçek ölçekler 40 gr

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar bende aldım progainer yanlız kullanılışında herkes farklı şeyler yazmış ben şu şekilde kullanıyorum ;
antrenmandan önce 2 olcek sonra 2 olcek , olcekler 40 gr.Yeterlimidir arttırmalımıyım?

Back
Yukarı