Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Kardeşim bundan daha iyi sürüyle gainer varken neden herkes progainer'a takılmış durumda anlayamıyorum ben.Git dymatize super mass al.fiyat olarak progainerdan 10-15tl fazla verirsin 500gramda fazla ürün almış olursun.Hardlinede çok çok fazla şeker var.Adamlar bilerek besin değerleri tablolarında ürünün içerisinde kaç gram şeker oldugunu yazmıyorlar saklamış olmak için.Kimse neticede besin tablosunda 100 gramında 33 gram şeker bulunan (ki bir servis yaklaşık 200 gr olsa 66gr şeker var demektir) ürünü satın almak istemez degil mi ? Şeker içeceksek toz şekeri suya katarız karıştırır içeriz buna para vermeye ne gerek var o zaman.

şimdilik pro pek ön planda değil. proda al diyorsan onuda alacam yumurta ton balığı peynir vss ürünlerden alırım orası kolay :) şimdilik karbona ağırlık verecem. boy 1.84 kg 57. her şey için tşk ederim kardeşim

Watford,

Dymatize al. 4D ile yüksek kalori alımı sağlayamazsın, keza protein içeriği çok yüksek. Günde 300 grama kadar tüketim yapamazsın istesen bile. Dymatize kullanırsan 2-3 kutu, kilonu toparlamış olursun düzgün bir beslenmeyle beraber.

Gaspari'nin 5.5kg'lik gainerine bulaşmayın. Protein içeriği çok zayıf (pirinç proteini var).

Selamlarımla.

o zaman dymatize super mass 2 kutu sipariş ediyorum arkadaşlar ?[DOUBLEPOST=1390641821][/DOUBLEPOST]hedefim 4 ay salon çalışmasında 56 kg den +70 olmak[DOUBLEPOST=1390641983][/DOUBLEPOST]Dymatize Super Mass Gainer (ÇİKOLATA) + 3 HEDİYE 5450 gr fiyatıda; 178,90 TL. nasıl iyi mi ?

her şey için çok sağolun arkadaşlar. bu üründen günde 334 gram almak gerektiği yazıyor. yani günde 2 ölçek toplam 334 gram. ben bunu gün içinde nasıl kullanacam arkadaşlar o konuda da yardımcı olursanız sevinirim. iyi akşamlar

O miktarı kullanmak zorunda değilsin. Protein tozun yoksa 150 gramı antrenman sonrası 400ml meyve suyu ile tüket. Bir de 100 gramı iki öğün arası tüketmen yeterli. Günde 200-250 gram alman yeterli olur. 2 hafta öyle kullan, kilo alımın yeterli değilse beslenmeni gözden geçir ve duruma göre 300 grama yükselt. Protein tozun varsa da, 100 gram Dymatize'yi 1 ölçek Whey ile karıştırıp yine antrenman sonrası olmak üzere 400ml meyve suyu ile tüket. Vişne suyu güzel oluyor tad açısından.

İlk kullanım şeklin antrenman sonrası olacak. Diğer porsiyonu kendi beslenmene göre ayarlaman lazım artık. Ben sabah kahvaltı yapmaya vakit bulamadığım için 100 gramı sabah kalkınca içiyorum. Sen de mesela öğle yemeğini iyi yiyemiyorsan öğle yemeğinden 30-45 dakika sonra içebilirsin. Tamamen senin günlük hayatına bağlı artık o.

buradaki yorumları okudum aldım şubat da yine gelip etkisini yazacağım.
fakat şöyle birşey söyliyeceğim

Şubat Ayı Gelmedi Ama Ben Ara Bi Bildirim Yapıyım İstedim.

2Haftadır Kullanıyorum Antreman Öncesi 3 Antreman Sonrası 4 OFF Günlerde Yatmadan Önce 3 Ölcek...

Kullanım Kılavuzuna Uymama Sebebim Tadı Çok Ağır (çikolata) İlk Hafta Tadı İyi Gelsede Git Gide Kötü Gelmeye Başlıyor Zaten..

Faydasına Gelince 2 Haftada 3 Kilo Oldu. Ama Yediğimede Çok Fazla Dikkat Ediyorum. Şimdilik Bu Kadar

Şubat Ayı Gelmedi Ama Ben Ara Bi Bildirim Yapıyım İstedim.

2Haftadır Kullanıyorum Antreman Öncesi 3 Antreman Sonrası 4 OFF Günlerde Yatmadan Önce 3 Ölcek...

Kullanım Kılavuzuna Uymama Sebebim Tadı Çok Ağır (çikolata) İlk Hafta Tadı İyi Gelsede Git Gide Kötü Gelmeye Başlıyor Zaten..

Faydasına Gelince 2 Haftada 3 Kilo Oldu. Ama Yediğimede Çok Fazla Dikkat Ediyorum. Şimdilik Bu Kadar
Miden doluyken mi tartıldın miden boşken tartıldıysan 2 haftada 3 kilo çok iyi, ben kovanın yarısını geldim tam emin değilim ama 1-2 kilo aldım sanırım

O miktarı kullanmak zorunda değilsin. Protein tozun yoksa 150 gramı antrenman sonrası 400ml meyve suyu ile tüket. Bir de 100 gramı iki öğün arası tüketmen yeterli. Günde 200-250 gram alman yeterli olur. 2 hafta öyle kullan, kilo alımın yeterli değilse beslenmeni gözden geçir ve duruma göre 300 grama yükselt. Protein tozun varsa da, 100 gram Dymatize'yi 1 ölçek Whey ile karıştırıp yine antrenman sonrası olmak üzere 400ml meyve suyu ile tüket. Vişne suyu güzel oluyor tad açısından.

İlk kullanım şeklin antrenman sonrası olacak. Diğer porsiyonu kendi beslenmene göre ayarlaman lazım artık. Ben sabah kahvaltı yapmaya vakit bulamadığım için 100 gramı sabah kalkınca içiyorum. Sen de mesela öğle yemeğini iyi yiyemiyorsan öğle yemeğinden 30-45 dakika sonra içebilirsin. Tamamen senin günlük hayatına bağlı artık o.
neden antreman sonrası ? 100 gram sabah kahvaltıdan sonra 200 gramda antremandan önce veya sonra hangisi etkili olur onuda açıklarsanız sevinirim

neden antreman sonrası ? 100 gram sabah kahvaltıdan sonra 200 gramda antremandan önce veya sonra hangisi etkili olur onuda açıklarsanız sevinirim

Tek seferde 200 gram olmaz. Gainer'in en optimal kullanım zamanı antrenman sonrasıdır insülini tetiklemesi ve boş glikojen depolarını doldurma özelliğinden dolayı. İkinci en optimal kullanımı ise sabahtır. Günde 200 gram alacaksan eğer 100 gramı antrenmandan sonra (protein tozuyla 1 ölçek karıştırıp) 100 gram da senin beslenme programına göre kullanman iyi olur. Çok zayıfsan ve bütçen de iyi değilse 100-100-100 olmak üzere 300 gram tüketebilirsin 3. 100 gramı da antrenman öncesi kullanım yaparak. Porsiyonu tek seferde içmek yarardan çok zarar getirir. Ondan bölerek içmelisin.

Tek seferde 200 gram olmaz. Gainer'in en optimal kullanım zamanı antrenman sonrasıdır insülini tetiklemesi ve boş glikojen depolarını doldurma özelliğinden dolayı. İkinci en optimal kullanımı ise sabahtır. Günde 200 gram alacaksan eğer 100 gramı antrenmandan sonra (protein tozuyla 1 ölçek karıştırıp) 100 gram da senin beslenme programına göre kullanman iyi olur. Çok zayıfsan ve bütçen de iyi değilse 100-100-100 olmak üzere 300 gram tüketebilirsin 3. 100 gramı da antrenman öncesi kullanım yaparak. Porsiyonu tek seferde içmek yarardan çok zarar getirir. Ondan bölerek içmelisin.
kaç ml sütle karıştırmam lazım ? 100 gram

Miden doluyken mi tartıldın miden boşken tartıldıysan 2 haftada 3 kilo çok iyi, ben kovanın yarısını geldim tam emin değilim ama 1-2 kilo aldım sanırım

Sabah İşe Kalkıyorum İş Elbiselerimi Giymeden Tartılıyorum Hep Doğru Sonucu Görebilmek Adına..

Ama Dediğim Gibi Yemeğide Baya Arttırdım .. Bu Gainer'da Yardımcı Olmuş Olacakki 2 Haftada 3 Güzel Oldu Benim Adıma.. Ben Kutudan 3 4 Alsam Yeter Diyordum

Sabah İşe Kalkıyorum İş Elbiselerimi Giymeden Tartılıyorum Hep Doğru Sonucu Görebilmek Adına..

Ama Dediğim Gibi Yemeğide Baya Arttırdım .. Bu Gainer'da Yardımcı Olmuş Olacakki 2 Haftada 3 Güzel Oldu Benim Adıma.. Ben Kutudan 3 4 Alsam Yeter Diyordum
Keşke bende de işe yaradığını anlayabilsem, boş mide ile 62,3 kilo çıkıyorum sabah, öğlene kadar 1,5 ekmek 1 litreye yakın da sıvı tüketiyorum 64,4 kilo oluyor, öğleden akşama kadar da 2,5 ekmeğe yakın tüketmiş oluyorum ve sonuç 63,2 çıkıyor, gainer'a başlamadan önce 62 kiloydum kovanın yarısı bitti şuanda ama hâlâ kaç kilo aldım anlayamadım

bu progainnerin içeriği değişmiş arkadaşlar almayın derim size. benim arkadaşta 4.5 kg olanından 2 kutu bitirdi 12 kg aldı 5 kg olanından aldı yarım kg bile alamadı. paranıza yazık

Merhabalar ben mıllı eskrımcıyım antremanlardan sonra fıtnessa gıdıp bölgesel çalışıyorum çalısmam yarım saat sürüyor boyum 183 kılom 69 yuksek proteınlı bır gaıner kullanmak ıstıyorum bana tavsıye edebılcegınız marka nedır ? Benım optımum serııus mass hoşuma gıttı onu nereden bullabılırım? Saygılar..

Merhaba bu ürünü yeni aldım nasıl kullanılacağı hakkında yardımcı olabilirmisiniz.Spordan önce nekadar ? Spordan sonra ne kadar ? dinlenme günlerinde de içilmesi normalmidir ?

Merhaba bu ürünü yeni aldım nasıl kullanılacağı hakkında yardımcı olabilirmisiniz.Spordan önce nekadar ? Spordan sonra ne kadar ? dinlenme günlerinde de içilmesi normalmidir ?
bunun içeriği değişmiş eski progainner gibi değil. neyse kullanma şeklin. antreman öncesi 1 ölçek antreman sonrası bir ölçek. sporun olmadığı günlerde sabah kahvaltısından sonra 1 ölçek yatmadan önce 1 ölçek

Back
Yukarı