Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Beyler ben bugün aldım bu ürünü tam 4 buçuk kilo yanında hardline arginine diye bişey daha geldi.

Hardline arginine tam olarak ne işe yarıyor ?

Ayrıca bu hardline progainer ın içinden çıkan plastik kaşığı 1 kere doldurduğumda kaç gram ediyor ? Yani 500 ml sütün içine kaç kaşık atmam gerek ? Birde bu progainer ı aç karnına mı tok karnına mı içicez ?

ben de ürünü aldım. ve yanındaki arginine ne işe yarıyor hiç bilmiyorum. hepsiburada isimli sitede 4.5 kg'lığı ile yanınında arginine olan 4.5 kg'lik ürün aynı fiyata idi. o yüzden aldım ama ne işe yarar bilmiyorum.duh

Arginine bende gainer'la beraber kullanmaya başladım. İyi kombine edilmiş iki ürün bence. Arginine özelliklerini söylicek olursak ;
Büyüme hormonu salgılamaya
Damarları genişletmeye
Kan basıncını düşürmeye
Antrenman sonrası ağrıları azaltmaya
Glutamin seviyesini arttırmaya
Amino asit emilimine yardımcı olur

arkadaşımız yazmış ne işe yaradığını..

1haftadır kullanıyorum vucudumda kıllanma oldu gogusumde hıc kıl yoktu sımdı baya cıkmaya basladı alacaklar ona göre alsın bi uyari yapayim :)) ha etkisini gördüm mü gördüm orası ayrı

Arkadaşlar kullanma sonucu tamamen düzensiz,beslenmeme dikkat etmeden 2 - 2,5 kg arası kilo aldım. Arginine'i de sadece antreman yaptıgım günlerde antreman öncesi ve yatmadan önce 2 kapsül kullandım.

Bi haftada yüzümdeki sivilcelerde 3 kat artış oldu göğüste kolda sırtta karında da biraz etkisini gösteriyor. günde 2 kere ikişer ölçek alıyorum yani toplam 4 ölçek neden böyle olduysa. azaltıcam artık

bi hafta kullandım acayip kıl+sivilce yaptı psikolojik olarak çöktüm yaklasık 0,5-1kg arası aldım. keske almasaydım kullanmıcam bi daha önermiyorum ben doğal yollardan alın kilonuzu arkadaslar

Gaspari Real Mass ile bu ürün arasında kaldım ...Tavsiyeler??

Kilo almak için kesinlikle öneririm hayatı boyunca kilo alamayan bir çok diyeti deneyen ve doktor'larda sürünen birisi olarak hayatımda ilk kez 63 kilodan 71 kiloya çıktım :) 4.5 kiloluğu yeni bitirdim cuma günü tekrar sipariş ettim yarın elime geçicek inşallah

Kilo almak için kesinlikle öneririm hayatı boyunca kilo alamayan bir çok diyeti deneyen ve doktor'larda sürünen birisi olarak hayatımda ilk kez 63 kilodan 71 kiloya çıktım 4.5 kiloluğu yeni bitirdim cuma günü tekrar sipariş ettim yarın elime geçicek inşallah

Peki nasıl kullandın acaba ? Ölçek,zaman falan ?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım konuyu neredeyse baştan aşağı okudum,
Tecrübeli abi kardeşlerimizin yardımlarına ihtiyacım var..
Adım emre 19 yaşındayım boyum 1.87 kilom : 68 yaklaşık 1 aydır kickbox yapıyorum haftada 3 seans antremanlarım var yaklaşık 2 saat sürüyor biraz zorlu oluyor ama alıştım. Sorunum şu zayıfım kilomun en az 75 olmasını istiyorum amacım en kısa sürede 80 kilo olmak .. Beslenmem iyi sayılır buna rağmen kilom hep sabit. Forumu biraz araştırdım. Optimum Nutrition Serious Mass ile Hardline ProGainer 4,5 kg arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum..

Bende 1.78cm boy 56 kiloyum.Şimdi bende yeni whey protein aldım Gainerda almama gerek varmı ?yoksa whey proteinlede kilo alabilr miyim ?Arada spor yapıcam..

Bende 1.78cm boy 56 kiloyum.Şimdi bende yeni whey protein aldım Gainerda almama gerek varmı ?yoksa whey proteinlede kilo alabilr miyim ?Arada spor yapıcam.

Karbonhidrat ihtiyacımı fazlasıyla yemeklerden alabilirim diyosan gerek yok gainer'a.Fakat gainer bonus karbonhidrat vs olduğu için daha hızlı gelişmene yardımcı olur..(tabi bünye meselesi sana yarayan başkasına yaramaz,başkasına yarayan sana aynı etkiyi göstermez).Deneyip görmen lazım.

Benım Kilo Problemım var Dogru orantıda kaslarımda gelısmıyor 62 kıloyum Kılo almam lazım bu ürünleri kullanarak saglıklı kılo alabılırmıyım geniş kapsamlı yardıma ıhtıyacım var bu konuları bılmıyorum nedır nasıl olur destek olursanız sevınırım sormak ıstedıgım bazı sorular var :(

arkadaşlar kilo problemim var.
Hardline progainer ve Hardline Arginine almayı düşünüyorum. ilk defa bu şekilde ürünler kullanacagım.
progainer olayı tamam ama bu argigine denilen ürün çoğu yerde kilo vermek isteyenlerin kullandıgı söyleniyorlar sizce ne yapmalıyım? bunu gainerla kullanmam daha etkili sonuç almamı sağlarmı?
ha bide hardline progainer hangi aromayı önerirsiniz?

ürünü gayet Düzenli Bir Biçimde 1 buçuk aydır kullanıyorum Yanında gelen Arjinin ile birlikte... Fakat Nedense Hemen Hemen Hiç bir faydası Olmadı bana diyebilirim. Kutunun 4 te 3 ü bitti Aldıysam 1 kilo ya Almışımdır ya Almamışımdır... Ama Tabi burda ürüne suç atmakta olmaz Çünkü Bünyeden Bünyeye de değişir fakat bu bitirdiğim 3.cü gainer 5 kiloluk. Ya benim bünye Supplementlere gıcık yada Supplementler hiç bir halta yaramıyor :D

ürünü gayet Düzenli Bir Biçimde 1 buçuk aydır kullanıyorum Yanında gelen Arjinin ile birlikte... Fakat Nedense Hemen Hemen Hiç bir faydası Olmadı bana diyebilirim. Kutunun 4 te 3 ü bitti Aldıysam 1 kilo ya Almışımdır ya Almamışımdır... Ama Tabi burda ürüne suç atmakta olmaz Çünkü Bünyeden Bünyeye de değişir fakat bu bitirdiğim 3.cü gainer 5 kiloluk. Ya benim bünye Supplementlere gıcık yada Supplementler hiç bir halta yaramıyor :D
kardeş bende 24 senedir bu zayıflıktan muzdaribim boyum 1.75 kilom 54 tü bi kutu kullandım 7 kilo aldım hemde 1 ayda göbek falanda olmadı ama şöyle kullandım önce sporu aksatmadım 2 günde bir spora gittim ve gaineri spordan hemen sonra içtim günde 6 ölçek alıyordum sabah yada öğle gibi 3 ölçek... süt ile akşamda yatmadan önce bi tabak makarna yada pilav yedikten sonra alıyordum yatarken biraz rahatsız oluyordum ama sonuca değer suratım biraz dolgunlaştı insana benzedim... bi kutu bitti bi ay falan geçsin dedim kilo kaybı oluyormu kilo kaybı olmadı önümüzdeki hafta bi kutu daha alıcam hedef 80 bench_O yemekle birlikte düzenli kullan bununla kilo alamassan hiç bi şeyle alamassın söyleyim a32

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabahtan beri okuyorum ama hala anlayamadım.Bu ürün bir weight gainer mı ? yani bi kilo aldırıcı mı . Çünkü benim amacım vücud yapmak değil kilo almak.

Kilo Aldırıcı

Arkadaşlar Merhaba, Yaş 19 ve 1.80 boyundayım. Kilom komik gelecek ama 55 ve kemik gelişimi desen sıfır, Bu Hardlıne Kilo Aldırıcı'dan aldım 4.5 kiloluk kullanmaya başladım sizce bunun yararı olacak mıdır? Düzenli içiyorum günde 3 defa süt ile karıştırıp, ekstra birşey kullanmalımıyım?

Bunu kullananlar etkisini gördü ise, ne kadar sürede ve ne kadar kilo alarak gördü?

Şimdiden teşekkürler...

Back
Yukarı