Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
bilgili arkadaşlardan bir konuda yardım bekliyorum.1 ay oldu spora başlayalı.Düzenli bir biçimde haftada 4-5 kere gidiyorum.1.90 boyundayım ve kilom 80.Yemek olarak olabildiğince iyi beslenirim ama kilo aldığımda göbek belirgin bir biçimde çıkıyor ve bundan 1 sene evvel 88 kiloydum ve yediğim yemekler,çikolata vs göğüs kısmında biraz yağlanma oluştu.bu kilo aldırıcıları sanırım spora başladıktan 3 ay sonra falan alın diyorlar.Sorum şu bu kilo aldırıcılar tüm vücutta orantılı olarak mı kilo aldırıyor? Mesela benim kollarım aşırı ince değil ama çokta kalın sayılmaz.Göğüs kısmım ince yapısız duruyor.Bu kilo aldırıcıları kullansam,sporla beraber orantılı olarak kilo alabilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım,deneyimlerinize dayanarak birşey sormak istiyorum. Ben 23 yaşındayım. Ama bayağı zayıfım, 52-54 kilo civarındayım. Boyum 1.68. Ve kol kısımları ince. Kollarımın kalınlaşması için, ve de kilo almam için bu ürünü kullanmamı önerirmisiniz? Bazı yerlerde her protein tozu aynı etkiyi yaratmaz diye birşey okumuştum. Deneyimlerinize göre hangi protein tozunu kullanmam gerekir, ve en çabuk etkiyi hangisi gösterir?

Ben şimdi gainner almak istiyorum 2.5kg hardline kullandm 1-2 kilo bişey aldm 1ayda bi işe yaramadı acıkcası şimdi 2.5kg optimum serious mass almayı düşünüyorum sizce sadece bu yeterli mi (kendimi fazlada ilaca bağlamk istemıyorm) ama kiloda şart ..sporda yapıyorm..ayrıca bişeyde almalımıyım? Yardım edrseniz cok sevinirm Teşekürler..

Bu ürünü aldım ama içinden ölçek çıkmadı ayarlamayı nasıl yapacağız ?

Ölçek kutunun sonunda olabilir,iyice bi kontrol et.Çıkmaz ise 2 yemek kaşığı, 1 ölçeğe denk geliyor. Ona göre ayarlarsın kendin.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:40 ----------

Ürün ile gözlemlerim;
Ürünü 3 gündür,düzgün beslenme ile kullanıyorum. 3 günde yarım kilo aldım. Tadına gelecek olursak,süt ile tadı kötü oluyor. Süt ile değilde su ile kullanmaya başladım fakat,öğünlerden sonra kullandığımda ise üstüme bi ağırlık basıyor,çok fena uykum geliyor. Bunun dışında sivilce problemi yarattı bende,kişiden kişiye değişir tabiki. Azda olsa sivilceler arttı.
Kullanım şeklim;
Bu antreman olan günler kullanım şeklim.
Öğlen yemeğinden sonra 2 ölçek,300 ml su.
Antremandan sonra 2 ölçek,300 ml su.
Gece yatmadan 1 saat önce 1 ölçek, 200 ml su.(150 gr lor peyniri)
Olmayan günler.
Sabah kahvaltıdan sonra 2 ölçek,300 ml su.
Akşam yemekten sonra 2 ölçek,300 ml su.
Gece yatmadan 1 saat önce 1 ölçek 200 ml su.(150 gr lor peyniri)

Yanında gelen arginine'yi antremandan önce 2 kapsül,sonrasında 2 kapsül olarak kullanıyorum.

Bu şekilde 3 günde yarım kilo aldım,beslenmeyide içine katmak gerekir tabi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu ürünü alacağım ama nereden alayım site önerebilirmisiniz ? ayrıca hangisinin tadı güzeldir vanilya,çilek,muz,çikolatalısı var siz hangilerini kullandınız? 187 boy - 55 kiloyum

Yorumları okudum bazısı süt bazısı su ile almış amaç kilo almak olduğundan süt ile hangisi iyi gider acaba?

Teşekkürler.

Ramazanla birlikte oruç tutarak kullanmaya başladım.
7 saatlik süreç için 3700-4000 kalorilik beslenme programım var. Günlük 1 porsiyon gainer kullanımım var.
Başlangıcım 58.6 kg. (Uyandığımda en düşük halim)
Ramazan sonunda bu mesajımı alıntı yaparak aç karna ölçüm sonucunu buraya yazacağım.
Hedefim 1 ayda 63 kg olmak.

Arkadaşlar bu ürünü alacağım ama nereden alayım site önerebilirmisiniz ? ayrıca hangisinin tadı güzeldir vanilya,çilek,muz,çikolatalısı var siz hangilerini kullandınız? 187 boy - 55 kiloyum

Yorumları okudum bazısı süt bazısı su ile almış amaç kilo almak olduğundan süt ile hangisi iyi gider acaba?

Teşekkürler.

supplementler.com adresinden alabilirsiniz hem güvenli hemde işini iyi yapan insanlar sağolsunlar ben her ay ürünü alıyorum bir gün sonra ürün elime geçiyor bir sıkıntı yok tavsiye ederim

supplementler.com adresinden alabilirsiniz hem güvenli hemde işini iyi yapan insanlar sağolsunlar ben her ay ürünü alıyorum bir gün sonra ürün elime geçiyor bir sıkıntı yok tavsiye ederim

Teşekkürler forumda da okumuştum, ordan alırım ozaman diğer sorum hakkında fikriniz var mı acaba

Yaşım 15 , bOyuma göre biraz zayıfım. acaba kullansam bir zararı olur mu ?

Boy : 1,73
Kilo : 52 :/

Bunu aldığımda bir ayda kaç kilo etkili olur. ?
Şimdiden teşekkürler.

beyler bu urunun yan etkısı olarak sıvılce ve kıllanma oluyormus açıkcası almakta tereddut yasadım .s

kişiden kişiye değişir tabi düzenli şekilde kullanırsan sorun olucagını sanmıyorum ve kıllanma olmaz sivilce olabilir olursa sırtta olur

Yaşım 15 , bOyuma göre biraz zayıfım. acaba kullansam bir zararı olur mu ?

Boy : 1,73
Kilo : 52 :/

Bunu aldığımda bir ayda kaç kilo etkili olur. ?
Şimdiden teşekkürler.

Kaç kilo etkili olacağı size kalmış sonuçta bu ürünü spor yaparken ve yemeklerden sonra alırsanız daha faydası var yoksa ben bu ürünü alayım düzgün yemek yemeden uyumadan spor yapmadan kullanayım derseniz fazla bir etkisini göremezsiniz

beyler bu urunun yan etkısı olarak sıvılce ve kıllanma oluyormus açıkcası almakta tereddut yasadım .s

Sivilce yapmadı bende ama bende hiç kıl olmamasına rağmen vücuttaki küçük tüylerin biraz daha uzadığını gözlemledim yani öyle saç gibi uzamadı ama tüylerin uzuyor yinede

Bende bu ürünü almak istiyorum da kararsızım ayrıca bu ürün şuan indirimde sizce almalımıyım

Kiloya ihtiyacınız varda ve düzgün beslenip kullanacaksanız alın

Ramazanla birlikte oruç tutarak kullanmaya başladım.
7 saatlik süreç için 3700-4000 kalorilik beslenme programım var. Günlük 1 porsiyon gainer kullanımım var.
Başlangıcım 58.6 kg. (Uyandığımda en düşük halim)
Ramazan sonunda bu mesajımı alıntı yaparak aç karna ölçüm sonucunu buraya yazacağım.
Hedefim 1 ayda 63 kg olmak.

2 hafta doldu 61 kg oldum.
Ürünle ilgili şikayetim yok.
Hedefim hala aynı, ay sonunda tekrar yazarım.

Back
Yukarı