Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Ürünü kullanmayı bıraktıktan sonra kilo verme işine nacizane ben de yorum yapmak istiyorum.

Örneğin günlük 2000 almanız gereken kalori ise bundan fazla alırsanız kilo alırsınız az alırsanız zayıflarsınız. Örnek olarak 2000 dedim :) bunu bilmeyen yok zaten

Eğer iyi beslenmeyen birisi günden güne 1.500 kalori diğer gün 2200 kalori, 1400 kalori vs. alıyorsa yaklaşık kilosu aynı kalıyor biraz zayıflıyor durumdadır. Eğer bu kişi bu gibi kilo aldırıcı ek besinleri alırlarsa ek bi 900 kalori geliyor..

Ne oldu günlük 1500 iken 2400 kalori oldu ve kilo almaya başladı zamanla...

Ürün bitti... Eğer bu kişi eskisi olduğu gibi beslenir ve 1500 kalori alırsa günde.. Ne ürün kullanırsa kullansın zayıflamaya başlayacaktır...

Bu ürünler ek besin.. Eğer kilonuz dengede ise bu ürünler ile çıtayı yukarı çıkartırsınız, kilo alırsınız, ürünü bıkartığınızda aynı şekilde dengeli beslenerek hiç kilo kaybetmeden devam edersiniz.

59 kilo civarında body e başladım hardline ile, 70 kilo ile bıraktım ürünü. 7 ay geçti hala aynı kilomdayım. çünkü almam gereken min kaloriyi aldım yiyeceklrden zaten.

Sipariş

Nacizane sizlerle de paylaşmak istedim.. 2mesaj üstde de görmüş üzere Pazar günü ProGainer sipariş ettim, bizzat Hardline'ın kendi sitesinden. Ürünü pazar günü sipariş etmeme rağmen her ne sebepten olduğu bilinmeyerek ürün kargoya pazartesi değil de salı günü verildi.. Ürün Fillo kargonun şubesine bugün, yani ÇARŞAMBA günü ulaşmasına rağmen Fillo Kargoyu aradığımda beim oturduğum muhite yalnızca ÇARŞAMBA günleri servis yapıldığını fakat bu Çarşamba benim ürünümün teslimat aracına yetiştirilemediğini ürünnü haftaya Çarşamba teslim edeceklerini söylediler. Buraya kadar oturduğum bölgeyi Van-Erciş, Sivas-Altınyayla, Ağrı-Patnos sanıp olayın normal olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat ben İZMİR/BORNOVA'da yani İzmir'in En büyük nufusu bir çok ilden bile fazla olan metropol ilçesindeyim. Bu demektir benim başıma böyle bir olay geliyorsa herkesin başına gelmesi olağan. Bu sebeple Hardline markasını tercih ederken hele ki internetden sipariş veriyosanız 2kere düşünün.. Ayın 15inde verdiğim sipariş 26sında teslim edilecek.. Nereye İzmir Bornovaya :) Şaka gibi... :)thums:

YAPILAN GÖRÜŞMELER ÇÖZÜM GETİRDİ. KARGOM TESLİMAT ARACINA VERİLMİŞ. BU OLUMSUZLUĞU ÇÖZDÜKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BÖYLE BİR DEZ AVANTAJI, AVANTAJA ÇEVİREN OLAYIN ÜSTÜNE DÜŞEN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ARKADAŞA DA AYRIYETEN TEŞEKKÜRLER..

Son düzenleme:
Türkiye'de üretildiği doğru mu acaba? Türkiye supplement konusunda çok geride diye biliyorum. Biraz endişeliyim. (Bu arada ürünü pazartesi sipariş verdim supplementler.com dan bugün elime ulaştı. Yanında da gripad ağırlık eldiveni aldım, mükemmel birşey :))

Nacizane sizlerle de paylaşmak istedim.. 2mesaj üstde de görmüş üzere Pazar günü ProGainer sipariş ettim, bizzat Hardline'ın kendi sitesinden. Ürünü pazar günü sipariş etmeme rağmen her ne sebepten olduğu bilinmeyerek ürün kargoya pazartesi değil de salı günü verildi.. Ürün Fillo kargonun şubesine bugün, yani ÇARŞAMBA günü ulaşmasına rağmen Fillo Kargoyu aradığımda beim oturduğum muhite yalnızca ÇARŞAMBA günleri servis yapıldığını fakat bu Çarşamba benim ürünümün teslimat aracına yetiştirilemediğini ürünnü haftaya Çarşamba teslim edeceklerini söylediler. Buraya kadar oturduğum bölgeyi Van-Erciş, Sivas-Altınyayla, Ağrı-Patnos sanıp olayın normal olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat ben İZMİR/BORNOVA'da yani İzmir'in En büyük nufusu bir çok ilden bile fazla olan metropol ilçesindeyim. Bu demektir benim başıma böyle bir olay geliyorsa herkesin başına gelmesi olağan. Bu sebeple Hardline markasını tercih ederken hele ki internetden sipariş veriyosanız 2kere düşünün.. Ayın 15inde verdiğim sipariş 26sında teslim edilecek.. Nereye İzmir Bornovaya :) Şaka gibi... :)thums:

YAPILAN GÖRÜŞMELER ÇÖZÜM GETİRDİ. KARGOM TESLİMAT ARACINA VERİLMİŞ. BU OLUMSUZLUĞU ÇÖZDÜKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BÖYLE BİR DEZ AVANTAJI, AVANTAJA ÇEVİREN OLAYIN ÜSTÜNE DÜŞEN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ARKADAŞA DA AYRIYETEN TEŞEKKÜRLER..

tamamen sipariş ettiğin firmanın ve kargonun suçu nasıl urunlere yukluyorsunuz bu kanıları gerçekten çok garip.

tamamen sipariş ettiğin firmanın ve kargonun suçu nasıl urunlere yukluyorsunuz bu kanıları gerçekten çok garip.

Ürün hakkında herhangi bir yorum yapıyormuyum orda ben göremedm de? Sipariş ettiğim firma bizzat HARDLİNE. Kendi oline satış sitesi. Onun için buraya yazdım. Kimseyi de karalama niyetinde değilim. Olayın üstüne düştüler ilgilendiler diye de ekledim. Asıl garip olan o mesajda ürüne herhangi bir yorum yapıldığını düşünmen açıkçası...

Türkiye'de üretildiği doğru mu acaba? Türkiye supplement konusunda çok geride diye biliyorum. Biraz endişeliyim. (Bu arada ürünü pazartesi sipariş verdim supplementler.com dan bugün elime ulaştı. Yanında da gripad ağırlık eldiveni aldım, mükemmel birşey :))

Benim Bildigim kadarıyla türkiyede üretiliyor fakat içindeki maddeler yurt dışından dgeliyor anlatamadım ama :D Malzemeleri iyi olmadıgı için 300 tblet 70 tl ye kadar düşebiliyor :)

acil yardıma ihtiyacım var.

yaklaşık 7-8 ay önce bu üründen almıştım bi kavanoza alıp gerisini kovayı kapatıp kenara koydum, son kullanma tarihi 2013- acaba şimdi kullansam sağlam mıdır? ne dersiiz

güneş ve cok sıcak gormediyse kullanabilirsin sıkıntı olmaz bence

Bu sebeple Hardline markasını tercih ederken hele ki internetden sipariş veriyosanız 2kere düşünün

:) gayet açık ve net..

Bu sebeple Hardline markasını tercih ederken hele ki internetden sipariş veriyosanız 2kere düşünün..

Bencede hangi sebeple bunu söylediğim gayet açık ve net. Hardline sitesinden alışveriş yaparken kargo konusunda sıkıntı olabilir. Başka bir siteyi tercih edebilirsiniz. Ürün iyi veya kötü demiyorum henüz 2 gü oldu kullanamaya başlayalı. Faydasını görürsem veya görmezsem de onun için de ayrı mesaj atarım.

Ark.lar supplementler.com dan p.tesi siparis ettim sali gunu elimdeydi. Hizli, guvenilir, saglam paketlemeyle elime ulasti. Kullandiktan sonra gelismeleri paylasicam.

Bu ürünü yanılmıyorsam 2 sene kadar önce kullanmıştım. 2-3 ay kadar salona gitmiştim. bb yapmaya azimliydim ama devam ettiremedim. oldu bitti kilosu hiç değişmeyen ben kendimi bildim bileli 64 kiloyum. bu ürünü kullanırken (ve aynı zamanda çok iyi beselenerek) 2-3 ayda 6 kilo alıp 70 kilo olmuştum. Bu günlerde tekrar almayı düşünüyorum. bu ürüne ait bi kampanya var ( bahsetmemde sakınca yok sanırım?) yanında hardline Arginie 120 kapsül veriyorlar. bu ürünün bana artısı olur mu? amacım ilk etapta kilo almak ve agır birişte çalıştıgım için enerji takviyesi...

Arginine bende gainer'la beraber kullanmaya başladım. İyi kombine edilmiş iki ürün bence. Arginine özelliklerini söylicek olursak ;
Büyüme hormonu salgılamaya
Damarları genişletmeye
Kan basıncını düşürmeye
Antrenman sonrası ağrıları azaltmaya
Glutamin seviyesini arttırmaya
Amino asit emilimine yardımcı olur

Bende bu ürünün 4.5kg'lik olanını dün sipariş ettim bu gün elime geçti yanında arginine kapsül göndermişler bakalım yarından itibaren kullanmaya başlayacağım yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim onların yorumları doğrultusunda aldım umarım faydasını görürüz :)

56vl3.jpg

Arkadaşlar ben bu ürünü aldım bide yanında arginie 120 kapsül geldi.
Boyum 180 kilom 69-70 civarı 10 kilo daha istiyorum vücudumda hemen hemen hiç yağ yok geneli kas.Fazla spor yapamıyorum salona gittim 1 ay fakat daha çok evde dumble ile yapıyorum hareketleri.
Kullanımı bu ikisini nasıl önerirsiniz ne zaman kullanmam lazım içinde ölçek falan çıkmadı yemek kaşığıyla ne kadar neyle kullanılacağı hakkında hiç bi fikrim yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar ben bu ürünü aldım bide yanında arginie 120 kapsül geldi.
Boyum 180 kilom 69-70 civarı 10 kilo daha istiyorum vücudumda hemen hemen hiç yağ yok geneli kas.Fazla spor yapamıyorum salona gittim 1 ay fakat daha çok evde dumble ile yapıyorum hareketleri.
Kullanımı bu ikisini nasıl önerirsiniz ne zaman kullanmam lazım içinde ölçek falan çıkmadı yemek kaşığıyla ne kadar neyle kullanılacağı hakkında hiç bi fikrim yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

4.5kg'lik olandan aldıysanız içerisinde ölçek var karıştırmanız lazım bende çıkmadı sanmıştım ama içini biraz karıştırınca ortaya çıkıyor kullanımı dersen öğünlerden sonra ve antremandan sonra kullanmanız lazım ama ben süt ile karıştırmıyorum süt ile karıştırınca tadı mükemmel oluyor içimide kolay ama sonra midemi bozuyor sabaha kadar yatamadım geçen gün bu yüzden 1ölçek'e 100ml su koyarak karıştırıp içiyorum fazla su mide bulantısı yapıyor bu yüzden az su koyuyorum ayrıca 2 kaşıkta şeker katıyorum şimdi neden şeker katıyorsu derseniz çayı bile 7 şekerle içen birisiyim bu ürün bana bu yüzden şekersiz geliyor

arkadaşlar 5 ölçek 170 gr diyor 500 ml süte. bunu gerçekten böyle mi içecez? çünkü 500 ml'lik bir bardağa ya da şişeye 5 ölçek katınca süte yer kalmıyor. 5 ölçek ile içen var mı acil cevap.

Back
Yukarı