merhaba arkadaşlar. yeni üye oldum siteye. öncelikle kız olduğumu belirtmek isterim. benim sorunum tahmin edersiniz ki kilo alamamak. kilo almak için bu ürüne başvurmayı düşündüm. 2.5 kiloluk siparişini verdim bu akşam. spor yapmayı düşünmüyorum. ihtiyacım olan en fazla 5-6 kilo.
yaşım 18, boyum 154 ve kilom 40. şöyle bir yöntem düşündüm ve sizinle paylaşmak istiyorum lütfen yanlış veya eksik yönleri varsa bildirir misiniz? şimdiden teşekkürler.
günlük ihtiyacım olan kalori 1500 kalori, bunu bir diyet uygulayarak her gün sağlayacağım ve ilave olarak da bu karbonhidrat tozunu kullanacağım. 5 ölçek, yani 170 gr sanırım, gün içine dağıtarak kullanacağım. sanırım bu şekilde de bi 1500 kalori ediyor. yani günde 3000 kaloriye yükseliyor ki bu benim için gayet yeterli bir tutar.
sizce işe yarar mı böyle.. lütfen yardımcı olun.
herkese bol şans bu arada.![]()
Spor yapmadan kullanman bir işe yaramaz bence.
merhaba arkadaşlar. yeni üye oldum siteye. öncelikle kız olduğumu belirtmek isterim. benim sorunum tahmin edersiniz ki kilo alamamak. kilo almak için bu ürüne başvurmayı düşündüm. 2.5 kiloluk siparişini verdim bu akşam. spor yapmayı düşünmüyorum. ihtiyacım olan en fazla 5-6 kilo.
yaşım 18, boyum 154 ve kilom 40. şöyle bir yöntem düşündüm ve sizinle paylaşmak istiyorum lütfen yanlış veya eksik yönleri varsa bildirir misiniz? şimdiden teşekkürler.
günlük ihtiyacım olan kalori 1500 kalori, bunu bir diyet uygulayarak her gün sağlayacağım ve ilave olarak da bu karbonhidrat tozunu kullanacağım. 5 ölçek, yani 170 gr sanırım, gün içine dağıtarak kullanacağım. sanırım bu şekilde de bi 1500 kalori ediyor. yani günde 3000 kaloriye yükseliyor ki bu benim için gayet yeterli bir tutar.
sizce işe yarar mı böyle.. lütfen yardımcı olun.
herkese bol şans bu arada.![]()
Arkadaşlar bu başlık altında yazdıklarınızdan çok pis gaza geldim ve hemen internet uzerınden sıparıs verdım .. buna ek olarak da antremanlardan once kullanmam ıc amıno fx pro (bcaa) sıparısını verdım . Şu anda 185 cmve 65 kıloyum ... umarım kılo alırım
merhaba . Ben 1.83 boy 68.5 kilodaydım . Alalı 3 hafta oldu . Spor la birlikte 3 haftada 2 kilo aldım. Ama günde yarım porsiyon kullandım. Belki 1 porsiyon daha kullansam daha fazla alırdım orası size kalmış.kullanış programım ;
antrenmandan 30 dk önce ; 200 ml süte 1 ölçek
antrenmandan hemen sonra ; 200 ml süte 1 ölçek
gece yatmadan hemen önce ; 200 ml süte 1 ölçek ( bu arada gece yatmadan önce yemek de yiyiyorum)