Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Arkadaşlar ben 4 aydır genellikle basit egzersizler yapıyorum ve 5 kiloluk dambıllarla kol, omuz ve kanat egzersizleri yapıyorum. Spor salonuna bu ay başlıcam. Vücudumu biraz şekillendirmem gerektiğine inanıyorum. Ama kilo almam gerektiği bi gerçek. 63 kiloyum ve 178 cm boyum var. Bir çok hoca ile konuştum ve bir çok forumda gainerları takip ettim. Açıkçası herkes farklı bişey söylüyo iyice kafam karıştı. Farklı firmalar farklı kombinasyonlar falan. Bazısı protein tozu al en iyisi o bile dedi yani. Bi türlü alamıyorum güvenip herhangi birisini bu yüzden. Lütfen biri artık kesin bişey söylesin. Düzenli çalışıcam ve ayda en az 3 - 4 kilo almam gerek. Makarna ve pilava da yükleniyorum. Ama 1 kilo bile alamadım. Bana hangi gainer.ı tavsiye ediyorsunuz ? Parası hiiç önemli deil ! Sadece hızlı ve etkili bir biçimde kilo almam gerekli !

dediğiniz gibi sütle içmeye gayret ediyorum. Bir sorum daha olacak sizlere ben antremanlara saat 7'de başlıyorum ortalama 1-1,5 saat sürüyor antremandan önde 1 porsiyon gainer alıyorum. antreamandan sonrada almam gereken gainerı yemekten öncemi alamam gerekiyor yoksa yemekten sonra mı?

dediğiniz gibi sütle içmeye gayret ediyorum. Bir sorum daha olacak sizlere ben antremanlara saat 7'de başlıyorum ortalama 1-1,5 saat sürüyor antremandan önde 1 porsiyon gainer alıyorum. antreamandan sonrada almam gereken gainerı yemekten öncemi alamam gerekiyor yoksa yemekten sonra mı?

dostum tavsiye edilen yemeklerden sonra. fakat senin idmanın 8-8.15 gibi bitecek.. tabi o saaten sonra gainer almak biraz sakıncalı olablir. zira erken yatıyorsan gainer içip yatmak yağlanmaya neden olalbir. alcağın porsiyonu gün içindede alablirsin. yağlanma problemin yoksa ve gece 12-1 den önce yatmam dersen idmandan sonrada alablirsin...

dostum tavsiye edilen yemeklerden sonra. fakat senin idmanın 8-8.15 gibi bitecek.. tabi o saaten sonra gainer almak biraz sakıncalı olablir. zira erken yatıyorsan gainer içip yatmak yağlanmaya neden olalbir. alcağın porsiyonu gün içindede alablirsin. yağlanma problemin yoksa ve gece 12-1 den önce yatmam dersen idmandan sonrada alablirsin...

zaten gece en geç saat 1 de yatıyorum. yağlanma problemi derken ben zaten çoğunlukla gece yatmadan önce yemek yemeyi seven biriyim vucutta yağlanma falanda olmuyor.

4.5 kg bu ürünle 1 ayda 5 kilo aldım. çook gaz yapıyor :S

Bu ürünü 2 ay önce kullandım. Sıkı bir beslenme ile etkisini gösteriyor. Kollarım ve boynum kalınlaştı, göğüs bölgem genişledi, tabi vücut geliştirmeye devam ederek. Mekik çekmediğimden mi acaba bilemiyorum biraz da göbek yaptı. Göbek yapmasını engellemek için ne yapıcaz?

boy: 178
kilo: 61

Bu arada önemli bir nokta; bu ürünü bitirdikten sonra kan tahlili yoluyla karaciğer enzimlerimi ölçtürdüm ve 104 U/L çıktı. normal değerler ise 30-40 U/L olmalıdır. Ürünü kullanmayı bıraktıktan 2 ay sonra tekrar tahlil yaptırdığımda karaciğer enzimlerinin normale döndüğünü gördüm. BİLGİNİZE...

Bu arada önemli bir nokta; bu ürünü bitirdikten sonra kan tahlili yoluyla karaciğer enzimlerimi ölçtürdüm ve 104 U/L çıktı. normal değerler ise 30-40 U/L olmalıdır. Ürünü kullanmayı bıraktıktan 2 ay sonra tekrar tahlil yaptırdığımda karaciğer enzimlerinin normale döndüğünü gördüm. BİLGİNİZE...

Şaibeli bilgiler ortaya atıp ürünü karalamanızı doğru bulmuyorum açıkçası.

Buyrun 2 ay önceki tahlil sonucum: sağ taraftakiler benim sonucum; sol taraftakiler olması gereken değerler

http://imageshack.us/photo/my-images/594/img1358az.jpg/

fotoğrafta: Alanin Transaminaz (ALT) serum: 104 U/L

Kolestrol de görüleceği üzere çok yüksek.Yeni tahlil verilerim henüz elime ulaşmadı o yüzden veremiyorum.

Ayrıca ürünü kötülemedim sadece kullanacakları uyarmak istiyorum. Bu ürünle 5 kilo aldım. Bir kez daha bu ürünü ya da bir başkasını kullanma niyetindeyim. Tabi ki her kişinin bünyesi toza farklı tepkiler verecektir.

Buyrun 2 ay önceki tahlil sonucum: sağ taraftakiler benim sonucum; sol taraftakiler olması gereken değerler

http://imageshack.us/photo/my-images/594/img1358az.jpg/

fotoğrafta: Alanin Transaminaz (ALT) serum: 104 U/L

Kolestrol de görüleceği üzere çok yüksek.Yeni tahlil verilerim henüz elime ulaşmadı o yüzden veremiyorum.

Ayrıca ürünü kötülemedim sadece kullanacakları uyarmak istiyorum. Bu ürünle 5 kilo aldım. Bir kez daha bu ürünü ya da bir başkasını kullanma niyetindeyim. Tabi ki her kişinin bünyesi toza farklı tepkiler verecektir.

Tamamdır şimdi oldu. Tabi ki her bünye farklı tepki verebilir. Sizin bünyenizde böyle bir etki verdiyse dikkatli olmanızı temenni ederim.
Sağlıklı günler.

7 kg'lik çıkmış, Bayağı da uygun fiyata alabiliyorum. Sanırım 150 liraya falan çikolatalısından alacağım gene.

Tanıdık yerden alıyorum da satış fiyatı 220 falan normalde sanırım. 7 kg nette link görmedim ama perakende satış pdf'si gördüm hardline ordan biliyorum.

4,5 kg'Liği de 100 liraya almıştım haziran ayında zaten. Tanıdık olunca iyi oluyor ;)

Kalitesi orta seviyenin biraz yukarısı mı ? Eğer fiyatı 150-200 arası ise 7 kilo olanın bende alacağım... Hem kilo alımını hızlandırmak için hemde ekstra şeyleri görsün diye.

merhaba.. 187 boyunda 72 kg yim ve kilo almak istiyorum... bu ürünü alsam hergün kullanmak zorundamıyım.. işim dolayısıyla hergün agırlık çalışamam, haftada 2-3 gün sadece agırlık çalıştıgım günler bu ürünü kullansam nasıl sonuç alırım ?

merhaba.. 187 boyunda 72 kg yim ve kilo almak istiyorum... bu ürünü alsam hergün kullanmak zorundamıyım.. işim dolayısıyla hergün agırlık çalışamam, haftada 2-3 gün sadece agırlık çalıştıgım günler bu ürünü kullansam nasıl sonuç alırım ?

Karbonhidrat tozunu hergün kullanman gerekir süreklilik önemlidir, yani illa spor yaptığın günler kullanacaksın diye birşey yok boş olduğun günlerde de kullan.

arkadaşlar benim kafama bişey takıldı eti lifalif diye bir ürün gördüm besin degerleri şöyle
Enerji(kcal) 356
Karbonhidrat(gr) 60.7
Protein(gr) 12.6

HARDLİNE PROGAİNER İSE
enerji 359kcal
karbonhidrat 70gr
protein 16gr
bu eti lifalif adlı ürünü düzenli kullansam aynı işi görmezmi ?? duh

Back
Yukarı