Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
arkadaşlar bişey sorucam benim yaşım 16 boyum 1.80 ve kilom 55 kilo almak için ürünü aldım ve bugün kullanmaya başladım kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra 2.5 ölçek aldım yani günde 5 ölçek kullandım. Merak ettiğim şeyse benim için yağlanma problem olmaz yani gece yatarkende içebilirim ürünü ama forumda rastgeldiğim bi yorumda gece yatmadan önce alındığında büyüme hormonuna olumsuz etkide buluncağını söylemiş sizce yatmadan önce içsem gelişmemde bi problem olurmu boyum hala uzuyo çünkü bide haftada 3 gün dumbellerımla forumdan edindiğim programlarla yeterli ağırlıklarla çalışıyorum (15 tekrar yapabildiğim) umarım yararını görürüm ve biraz kilo alabilirim sorumu cvplarsanız sevinirim..

gece yatarken gainer kullanılmaz..

EcO DÜn öyle içdim dedigin gibi bugun yavaş yavaş içiyorum tahmini içişim 1 saaati buldu :D direk içdigimde mide bulantısı karında şişkinlik oluyor bu şkilde nekadar bir sürede fayda görmeye başlarım .... Cevap
5 ölçek 500 ml süt koyduğunda her dakika 100-150 ml içsen max 5 dakikada biter tadı kötüyse bile içmeye devam et bir süre sonra alışıcan etkisi çabucak kilo alırsın ama tek buna güvenip beslenmeni bozma beslenmede önemli bol karbonhidratlı makarna vb. besinler tüket

selam ben çagatay 1 ay önce QNT adlı bir proteyin tozu aldım üsütnde kullanım şarttı olarak ögün ölcegi yazıyordu toplam aldıgım toz 1300 kg di ben bunu tavsiyoe üzerine 500 ml süte 1 ölcek attım ve bittiginde 2 klo almıştım ve 1 ay ara verdim baskabir marka arkadaşımın ttavsiyesi üzerine aldım adı
HARD LINE
Progainer
yüksek karbonatlı klo aldırıcı yazıyor 4.500 kg
şimdik ben bunu 500 ml süte 5 ölcek 170 gr kullanıyorum veya 2 ögüne bölüyorum 2.5 ölcek 250 ml süt ile digerinide aynı şekil baska bir ögünde aynı günde içiyorum
bu nedenle faydasını nezaman göre bilirim bana yardımcı olacak kimse varmı acaba gercekten acıklamak isteyen arkadaşlarımdan rica ediyorum
LÜTFEN ....weightlifter

Bahsettiğin QNT 3000'değil mi? eğer o ise bahsettiğin kilo aldırıcı bende ondan aldım yanlız bir seferde 150 gr içilmesi gerekiyor

uyutmuyor demenden anladığım kadarıyla akşam antreman yapıyorsun.gainerları ara öğün olarak kullanabilirsin.kahvaltıyla öğlen yemeği arası,öğlen yemeğin ile ikindi yemeğin arası gibi.gün içinde 2 defa yarım porsiyon şeklinde alman daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

uyutmuyor demenden anladığım kadarıyla akşam antreman yapıyorsun.gainerları ara öğün olarak kullanabilirsin.kahvaltıyla öğlen yemeği arası,öğlen yemeğin ile ikindi yemeğin arası gibi.gün içinde 2 defa yarım porsiyon şeklinde alman daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
teşekkür ederim ama ben hızlı bir şekilde almak istiyorum 58 kg dim 1 ay önce tartılmadım şuan hedefim 70 + olmak günde 2 servis düşünüyorum sabah öğle arası 1 servis öğlen ikindi arası 1 servis yapsam antrenmanı bazen 7 de bazen 8 de 6 da oluyor o civarlar ama genellikle 8 de başlıyorum akşam oldumu daha iyi hissediyorum motivasyonum artıyor biraz ondan nano vapor bıraktım gece 3-4 ben hala yatamıyorum

EcO DÜn öyle içdim dedigin gibi bugun yavaş yavaş içiyorum tahmini içişim 1 saaati buldu :D direk içdigimde mide bulantısı karında şişkinlik oluyor bu şkilde nekadar bir sürede fayda görmeye başlarım .... Cevap
normal beslenmene bağlı bol karbonhidratlı yiyeceklerde yemelisin bide ben bugün kullandım 1 servis 500 ml süt ile muzlu aldım tadı iyi değildi ama istesem bir dikişte içebilirdim ama tadı kötüydü tahmini içme sürem max 1 dakika yoktur 58 kg yim ürün bittimi size sonuçları yazıcam ben bide şey sormak istiyorum bu muzlunun tadını beğenmedim spelende tadlandırıcı var ondan atsam içine olurmu ?

ürünün çikolatalısını denemiştim ama tadı hoşuma gitmemişti vede pek faydası olmamıştı.. bi sefer daha kullanmayı düşünüyorum sizce en hafifi hangi aroma?

thunder etki almaman imkansız beslenmen zayıftır
feyyazbugan su ve süt ile 2 sinlede olur üzerinde yazıyor zaten süt ile yağ kalori protein oranı artar kilo alman daha hızlı olur ama yağ oranı artıcak biraz

sütle içmek daha ıyı besın degerlerı suya nazaran daha yuksek oluyor ayrıyetten tad olayınıda etkılıyor.orta yaglı bı sutle ıcımı daha ıyı olabılır yada cok zayıfsanız tam yaglı sutle

Back
Yukarı