Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
ilk kutuyu bitirdim sanırım biraz erken bitirdim (1 ayda) 3,5-4 kilo almışım 2. kutuyu az önce sipariş ettim. İçtikten sonra belli bir süre bir şey yemek istemiyorsunuz ve çokca şişkinlik yapıyor o yüzden tavsiyem spordan önce almanız, aldığınız kiloların çoğunluğu da karın bölgesinde oluşuyor bunu da gidermek için her gün karın egzersizi yapmanızı öneririm. Kilo alamıyorum diyenlere şiddetle tavsiye ederim sonuçları tartıya çıktığınızda gördükçe mutlu oluyorsunuz :)

Herkese merhaba öncelikle spor ile herhangi bir alakam yok sınava hazırlanıyorum , öğrenmek istediğim kilo almada çok az ev de egzersiz yaparak kilo alabiliceğim bir ürün müdür ?
çünkü araştırma yapıyorum ürünler ile ilgili kafam karıştı herkes bir telden çalıyor.

Evde hafif egzersizlerle olacak iş değil bence. Bende evde yapıyordum bb başlamadan ama olmuyor ağırlı çalışmadan. Hardline alacağına bence optimum al. Ama 1 ay kullanıp bırakırsan yada ürünü düzenli kullanmazsan pek bir işe yaramaz. Zor kilo alan biriysen benim gibi ,araştırmanı sıkı yap. Ben optimum nit. kullanıyorum etkisinide görmeye başladım (kullanmaya başlayalı 11 gün oldu)

Son düzenleme:
Evde hafif egzersizlerle olacak iş değil bence. Bende evde yapıyordum bb başlamadan ama olmuyor ağırlı çalışmadan. Hardline alacağına bence optimum al. Ama 1 ay kullanıp bırakırsan yada ürünü düzenli kullanmazsan pek bir işe yaramaz. Zor kilo alan biriysen benim gibi ,araştırmanı sıkı yap. Ben optimum nit. kullanıyorum etkisinide görmeye başladım (kullanmaya başlayalı 11 gün oldu)

ayberk öncelikle yanıt için teşekkür ederim vermiş olduğun ürünü kontrol edicem.aynen dediin gibi biraz zor kilo alıyorum afedersin inek gibi yiyorum daha çok akşamları ancak kilo olmuo olmuo olmuo :) sabahları ise hiç bir şey yiyemiorum ayrıca sigara kullanımım da var tekrar teşekkürler ben bir bakayım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:01 ----------

internetten kontrol ettim kusuruma bakmayın ama çok anlamadığım için soruyorum dediğin gibi optimum'a baktım ancak bir çok türü var ;
Optimum Nutrition Whey Protein Gold Standart Caramel Toffee Fudge 5lbs.
Optimum Nutrition Casein Gold Standart - Banana and Cream 1800 Gr.
Optimum Nutrition Whey Protein Gold Standart Double Rich (çikolata) 5LBS.
acaba bunlardan hangisi daha yararlı olur teşekkürler iyi sabahlar

herkez urunu ovmus yok cok yaradı yok cok tavsıye ederım falan filan iyide bu sozler benım bu urunu almam ıcın etkılı değil bana şunlardan birini diyecek war mı ?

şu kadar kiloydum bu urunu gunde 2 defa kullandım 1 ayda bukadar kılo aldım

bu urunu kullandım kaslarım gelıstı diyebilecek warmı?

bende okuldaki fitness öğretmenimin tavsiyesiyle progainer 4.5kg dün sipariş ettim bakalım ne kadar işe yarayacak haftada 3 veya 4 gün fitnessla birlikle kullanacağım sonuçları burdan yazarım.

1 ay doldu ürün bitmek üzere fakat,tadı biraz değişti gibi,içinde de ufak beyaz noktalar var,sıkınca un gibi dağılıyo : ) bu ürünlerin bozulma ihtimali varmı s.k tarihi 2013 yazıyo,ilk zamanlarda ki gibi kolay da karışmıyo sütle.

Boy 184 kilo 69

MassTech,True-Mass ikilisinden birini almayı düşünüyordum ancak bunu görünce kafam karıştı hem 4.5 kg hem de etki gösterdiğini söylüyorlar ya. Bir kutudan 4-5 kg alan var.

Diyorum gidip masstech,true-mass ikilisinden birisini alsam (2.2 kg ) sadece idman sonrası içeceğim. Diğerini alsam hem idmandan önce hem sonra içebilirim. 5 kg birşey sonuçta :D

Sizce ne yapmalıyım ?

ürün elime geldi spor hocasıyla konuştum nasıl kullanmalıyım diye 3yemek kaşığı spordan önce 3yemek kaşığı spordan sonra 500ml sütle içeceksin dedi bana çok fazla geldi bu bi yanlışlık olabilir mi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:04 ----------

ürün elime geldi spor hocasıyla konuştum nasıl kullanmalıyım diye 3yemek kaşığı spordan önce 3yemek kaşığı spordan sonra 500ml sütle içeceksin dedi bana çok fazla geldi bu bi yanlışlık olabilir mi

not: çikolatalı aldım ve toz halinde 1 çorba kaşığı ağzıma attım tadı gerçekten güzelmiş blender'la iyice karıştırdığınızda tadı çok güzel oluyor 5 dakika midemde şişkinlik yaptı şimdi düzeldi sorun yok.

Eğer ölçek varsa, 95-100 gr arası günde 3 kere al daha iyi. Antreman öncesi, sonrası ve akşam yemeği sonrası...

iyi günler ben body e gitmekteyim zayıfım kilo aldırıcı olarak optimum serius mass almayı düşünüyorum ama bu 2.5 kglik harline progainer 4.5 kg lik kararsız kaldım birde bu ürünlerin yanında protein desteği olarak protein tozu mu yoksa aminoasit mi almalıyım sizce

oncelıkle yroumlar ııcn tum arkadaslara tesekkur edıyorum ve konuya gelıyorum.
yasım 23 boyum 187 ve kılom 67 yaklasık 85 falan olmak ıstıyorum ve halıyle almam gereken bı haylı kılo var bu yuzden 15 gun once body e basladım haftada 4 gun bır gun aralıklarla olmak uzere body e gıdıyorun.eımde whey gold proteın var ve bırde kılo aldırıcı olarak bu urunden aldım fakan ıkısını beraber tam oalrak nası kullanmam gerektıgı konusunda bır turlu emın olamadım cunku cok farklı gorusler var saglam yıyen bırsıyım sporuda hakkıyla duznlı oalrak yapıyourm zor kılo alan yapım var butun bu bılgılere dayanarak lutfen bır arkadsımız bana yardımcı olursa cok mutlu oalcagım sızce antreman gunelrı ve off gunelrı naısl bır kullanım ızlmelıyım cevaplarınızı beklıyorum.

belirtilen oranlarda karışımı yaptım ama çok cıvık kaldı diğer gainerlerıda denemiştim hepsi mama kıvamında bu neden böyle cıvık ki su gibi ya katılaşmıyor

ya kilo almak için bir ürün alacam ama hangisini alsam kafam karma karişik oldu :( 25 yaşındayım 68 kiloyum

yardım :(

Back
Yukarı