Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
4,5 kg olandan satın aldım dün kargo getirdi 17 yaşındayım 173 boy 55 kg dayım Nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz? Evde kendi çapımda spor yapıyorum aslında kilo almak için satın aldım.

4,5 kg olandan satın aldım dün kargo getirdi 17 yaşındayım 173 boy 55 kg dayım Nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz? Evde kendi çapımda spor yapıyorum aslında kilo almak için satın aldım.
çok az kutunun üzerini okumayı deneseydin sanırım birşeylerin fakrına varmış olurdun.

evet öyle şeyler yok fakat sana cevap yazılmak zorundaymış gibi yazmışsın.yazmayanlara hakaret gibi..uzatmaya gerek yok konuyu..

senin algılayışına bağlı o benim hiçte öyle bir niyetim yok, cümlenin sonundaki gülücükdende çok basit bi şekilde anlayabilirdin bunu. ayrıca konuyu açan sensin, cevap veren sensin, uzatmayalım diosun :) enteresan..

Spordan sonra 2 ölcek olmak uzere günden 4 ölcek kullandım 1 ay sonunda beslenmeme de dikkat ederek 4 kilo aldım.

Son düzenleme:
3 hafta önce spora başlamıştım..2 hafta düzenli sporun ve beslenmenin ardından 2 kilo aldım ancak yaz okulu sınavları fln derken 1 hafta gidemedim spora :) şimdilerde kilo kaybettiğimi hissediyorum nedense. bilmiyorum belki de ramazanın etkisidir :) her neyse yarın gece. yani öğrenim kredilerinin yattığı gece bu ürünü sipariş vermek istiyorum :) acaba sonuç alabilir miyim? nasıl alabilirim? teşekkürler :) boy:185 kilo:65

ilk 4.5 kilo kullanımımda 8 kilo almıştım fakat bağırsak enfeksiyonu geçirdim ve net olarak 6 kiloyla bitirdim.ondan sonra 1 ay ara verdim ve yeniden kullanmaya başladım.şu an 14. gündeyim ve 62 kilodan 65.5 e yükseldim arkadaşlar.çok ağır olmamak şartıyla evde spor yapıyorum.bol kalorili ve proteinli besinler tüketmeye çalışıyorum.etkili oluyor.

edit:ilk muzlu almıştım muzlu süt seven birisi olarak tadını çok beğenmiştim.
yeni verdiğim siparişte 1 kilo kakao 4.5 kilo vanilya aldım.kakaolunun tadı hiç hoşuma gitmedi,tadı çok yapaydı.
vanilyanın ise idare eder.pek damak tadıma hitap etmedi ama kakaoluya oranlar yine daha iyi.

2.edit :D:ayrıca göbekte yağlanma yaptı karın egzersizleri yapıyorum ama hala eritemedim.daha çok yüklenmem lazım sanırım.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu urunü sadece antrenman yaptıgım gunler mı kullanıcam yoksa antrenman yapmadıgım gunlerde de mı kullanıcam nasıl olcak bu?

ürünün kullanılışı hakkında yorum yapıcam yanlış kullanan ve bilmeyenler nasiplensin

üstünde 5 ölçek 1 porsiyona denk gelio die bi seferde 5 ölçek içme saçmalığında bulunmayın ilk tuvaletinizde %60 ı gider :)
1 güne bölün ...
kahvaltıdan sonra
öğle yemeginden sonra
spordan önce
spordan sonra
ve eğer yağlanmaktan korkmıycak kadar zayıfsan yatmadan önce

böle kullandıgınızda etki görmeniz daha yüksek bi ihtimal

ben 1.85 80 kg iken kullandm cardio yapmadıgım halde agır calıstıgım ıcın yaglanma olmadı sen hiç korkma ben tekrar alcm suan 81 e düstüm ramazandan dolayı :D 85 dim bi ara

Back
Yukarı