Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
2.5 kg lık bi gainer a 180 lira vermem gainer zaten bol kullanılıo cabuk bıter ve hardlıne kdr etkı görürmüsün bilmem ama bn hardline kullandım etkisi olumlu onu tavsiye edebiliorm ekrar alıcam dierine bişey diyemem ama 180 lira etmez

Ağır Kardio'lu Antrenman ile kas olarak

Antrenmanlı kas+yağ olarak

Antrenmansız yağ olarak

gibi düşünebilirsiniz.

ağır cardio yapılarak kas inşa edildiğini ilk defa duyuyorum.

Hep kakaolu aldım bu üründen şimdi sıktı artık diyebilirim. Hafif aroması olan ve genel olarak herkesin damak tadına hitap eden aroma olarak ne önerirsiniz ?

merhaba beyler.
düzenli olarak spor yapmaktayım. bugün hardline 4.5 kg elime ulaştı. fakat kullanımına karar veremedim.
şöyle planlıyorum. 500 ml süte 5 ölçek atıp kahvaltı sonrası , ant 30 dk öncesi ve hemen sonrası na bölerek 3 kerette kullanmayı düşünüyorum. uygun mudur?

mide egzersizleri midenizdeki yağların erimesine neden olmaz.

teşekkürler AngryHun ben de karın bölgesini incelerken yeni öğrendim.halbuki şınav ya da mekik ile yağları eritemiyormuşuz duh

kardio deniyip.vucuttaki yağı yakmayı deniyeceğim.işe yarar umarım.

şuan 1.3 kilo kilo aldırıcı kalı ve 68.5 kiloyum.iki ayda 12.5 kilo aldım gayet iyi.yine de kilo almak isteyenlere ilk önce doğal besinleri öneriyorum en son seçenek bu olmalı.

Açıkçası 1 koca kutuyu bitirdim.
1-Kıvamına bi türlü alışamadım boğazımdan zor geçti. ( 450ml 2 ölçekte denedim o hiç içilmiyo 600 ml 2 ölçekle içebildim. )
2-Çileklisi başta güzeldi ama sonra inanılmaz baydı sıkıldım.(Diğer aromalarını denemedim.)
3-Karıştırınca berbat bi köpük oluyo midem altüst oluyo o köpükten tabi herkes benim kadar hassas değildir ben biraz seçiciyim tat konusunda.
4-Açıkçası GNC nin gaineri bile daha çok kilo aldırdı bana..
5-Bugün sabah ON serious mass sipariş ettim öğleden sonra 12 de evime geldi.Karşılaştırırsak kıvamı hardlineye göre çok daha içilesi geldi bana tadı zaten bildiğin nesquick hardline den çok daha fazla karıştırmama rağmen(meret çözülmüyo kolay kolay) köpük nerdeyse hiç olmadı.
Bakalım işe yarıcakmı zamanla görücez.
Bu yazdıklarım tamamen kişisel lütfen reklam olarak algılamayın ama ne diyim beğenmedim..

Ayrıca inanılmaz bir fiyat avantajı yok ben 140 liraya almıştım 5 kiloyu optimum un 5 kilosu 190 lira.

Son düzenleme:
Hardline'nın tadı ilk başlarda banada ağır gelmişti ama alıştım sonra.Bana görede optimum hardline'dan daha iyi ama yukarda Von Pasther 190 liraya aldım deyince baktım optimum'un fiyatı 198 lira olmuş normalde 170 liraya alıyordum :S

Hardline'nın tadı ilk başlarda banada ağır gelmişti ama alıştım sonra.Bana görede optimum hardline'dan daha iyi ama yukarda Von Pasther 190 liraya aldım deyince baktım optimum'un fiyatı 198 lira olmuş normalde 170 liraya alıyordum :S

Optimum u ilk defa satın aldım yorum yapamıcam malesef fiyat konusunda.5 kilolukmuydu aldığın seninde ben 2700 kg olanını aldım ama 4.7 kg olanıda 190 lira gibi bir rakamdı ****** da

ben bu ürünü denemek istiyorum beslenmem iyi ama az kilo alıyorum amacım hızlı bir şekilde kg almak herneyse bunun kullanımı nasıl yapmalıyım günde 2 servis kullanmak istiyorum antrenman öncesi olabilir nano vapor kullanıyorum ama kaldırabilirim onu diğer servisi nasıl yapıcam ? antrenman sonrası içtiklerim nitrotech 350 ml süt anabolic halo 150 ml soğuk su celltech 600 ml soğuk su ama cell-tech 1 ölçek 50 gr kullanmayı düşünüyorum nedeni ise çok wc gitmek zorunda kalıyorum 1 litre civarı yarım saat içerisinde sıvı alıyorum kısaca ben günde 2 servis kullanıcam ama kullanımı nasıl olmalı ?

bende okuldaki fast food lardan almamak için alıp öğle araları 1 servis içmeyi düşünüyorum tam kaliteli bi öğün 44 gram protein 140 gram karb. 19 gr yağ ama yağsız sütle 5-6 gr. bence gayet uygun gibi

o zaman 140 x 4 = 560 19 x 9 = 171 toplam 731 kalori 1 servis beslenmede iyi oldumu kilo almama gibi durum olacağını sanmıyorum ben bide 2 servis kullanıcam 1462 kalori :)) mantı makarna gibi besin tükettimi 100 gr 75 gr karbonhidrat var 250 gr yersen öğlen çok iyi bir sonuç alınır

Bilgilerinizi paylaşın Lütfen

selam ben çagatay 1 ay önce QNT adlı bir proteyin tozu aldım üsütnde kullanım şarttı olarak ögün ölcegi yazıyordu toplam aldıgım toz 1300 kg di ben bunu tavsiyoe üzerine 500 ml süte 1 ölcek attım ve bittiginde 2 klo almıştım ve 1 ay ara verdim baskabir marka arkadaşımın ttavsiyesi üzerine aldım adı
HARD LINE
Progainer
yüksek karbonatlı klo aldırıcı yazıyor 4.500 kg
şimdik ben bunu 500 ml süte 5 ölcek 170 gr kullanıyorum veya 2 ögüne bölüyorum 2.5 ölcek 250 ml süt ile digerinide aynı şekil baska bir ögünde aynı günde içiyorum
bu nedenle faydasını nezaman göre bilirim bana yardımcı olacak kimse varmı acaba gercekten acıklamak isteyen arkadaşlarımdan rica ediyorum
LÜTFEN ....weightlifter

ben pazartesi kullanıcam günlük 2 servis hızlı şekilde kilo almak istiyorum ama 5 ölçek 500 ml süt istersen yavaş yavaş 2-3 dakika gibi bir sürede tamamen bitirebilirisin

EcO DÜn öyle içdim dedigin gibi bugun yavaş yavaş içiyorum tahmini içişim 1 saaati buldu :D direk içdigimde mide bulantısı karında şişkinlik oluyor bu şkilde nekadar bir sürede fayda görmeye başlarım .... Cevap

merak ettiğim bi soru var acaba bu ürün yağ olarakmı kilo aldırıyor yoksa yağsız kas olarakmı?

Bütün gainer lar sporsuz alındığında yağ olarak kilo aldırır spor yaparsan bunu azaltır yada tamamen kasa çevirirsin yani öyle ben spor yapmiyimde kas kilo aliyim diye bişey yok

Back
Yukarı