Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
merhaba arkadaşlar. yeni üye oldum siteye. öncelikle kız olduğumu belirtmek isterim. benim sorunum tahmin edersiniz ki kilo alamamak. kilo almak için bu ürüne başvurmayı düşündüm. 2.5 kiloluk siparişini verdim bu akşam. spor yapmayı düşünmüyorum. ihtiyacım olan en fazla 5-6 kilo.

yaşım 18, boyum 154 ve kilom 40. şöyle bir yöntem düşündüm ve sizinle paylaşmak istiyorum lütfen yanlış veya eksik yönleri varsa bildirir misiniz? şimdiden teşekkürler.

günlük ihtiyacım olan kalori 1500 kalori, bunu bir diyet uygulayarak her gün sağlayacağım ve ilave olarak da bu karbonhidrat tozunu kullanacağım. 5 ölçek, yani 170 gr sanırım, gün içine dağıtarak kullanacağım. sanırım bu şekilde de bi 1500 kalori ediyor. yani günde 3000 kaloriye yükseliyor ki bu benim için gayet yeterli bir tutar.

sizce işe yarar mı böyle.. lütfen yardımcı olun.

herkese bol şans bu arada. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Hardline ProGainer ile Weight Gainer arasında kaldım boyum 1.80 kilo 71 . ortalama olarak 5 ay kullanmak ve kilo almak istiyorum daha önce hiç vucut çalışmadım tavsiye ve önerilerinizi beklerim

merhaba arkadaşlar. yeni üye oldum siteye. öncelikle kız olduğumu belirtmek isterim. benim sorunum tahmin edersiniz ki kilo alamamak. kilo almak için bu ürüne başvurmayı düşündüm. 2.5 kiloluk siparişini verdim bu akşam. spor yapmayı düşünmüyorum. ihtiyacım olan en fazla 5-6 kilo.

yaşım 18, boyum 154 ve kilom 40. şöyle bir yöntem düşündüm ve sizinle paylaşmak istiyorum lütfen yanlış veya eksik yönleri varsa bildirir misiniz? şimdiden teşekkürler.

günlük ihtiyacım olan kalori 1500 kalori, bunu bir diyet uygulayarak her gün sağlayacağım ve ilave olarak da bu karbonhidrat tozunu kullanacağım. 5 ölçek, yani 170 gr sanırım, gün içine dağıtarak kullanacağım. sanırım bu şekilde de bi 1500 kalori ediyor. yani günde 3000 kaloriye yükseliyor ki bu benim için gayet yeterli bir tutar.

Spor yapmadan kullanman bir işe yaramaz bence.

bence salona gitmen senin icin faydalı olur.. çünkü evde dumbella yapılabilcek hareketler belli ve bilincsizce yaptığın bir hareket sonucu durduk yere ağır sakatlık yaşayabilirsin..en güzeli spor salonlarıdır bence..

Bu konuyu sınıfta bazı arkadaşlarıma söylediğimde, bu ürünün bünyeme fazla gelebileceğini, sağlığımı bozabileceğini hatta bazıları damarımın bile patlayabileceğini söylediler (sanırım biraz da göz korkutmak için ama..).. gerçekten de böyle etkileri olabilir mi, yani benim cüssemde biri için 5 ölçek fazla mıdır?

ölçekten ziyade düzenli beslenme programı yaratmanız ve uygulamanız açısından diyorum
eğer ürünü aldıysanız ve heves ettiyseniz kullanmaya bence günde 1 ölçek öğleden önce 1 ölçek akşama dogru şeklinde kullanın,kalori açıgınızı bu ürünle kapamaya çalışmanız sıkıntı yaratabilir çünkü sporda yapmıycakmışsın,1-2 hafta böyle dene bakalım kilon ve görüntü olarak fiziğin ne yönde değişecek gözlemle

Weider Giant Mega Mass 4000 7 kg Optimum Nutrition Serious Mass Hardline ProGainer 4,5 kg arkadaşlar benimde kilo problemim var acaba bu 3 üründen hangisi daha etkili olur ve evde yapılacak spordan sonra protein tozu kullanmamın sağlıklı kilo alabilmeme ekstra faydası olur mu? olursa bana önerebileceğiniz protein tozu var mı?

sadece weider 400 kullanan biri olarak söyleyeyim weider gainer da protein orani gayet yüksek bence weider sporla kullanılmalı ben spora giderken 4 kg sini bitirdim ve 1.5 ayda 5 kilo almistim sonra sağlık sorunları nedeniyle ara verdim kalanı spor yapmadan evde hafif dumbel calısarak kuallandim kilo alamadim digerlerini kullanan arkadaslar detaylı bilgi verirler ama imkanın varsa spor salonuna yazil en azindan kilo alırsın o sekilde diyebilirim..

selam arkadaşlar

daha önce biotech kullandım spora başlamadan önce 64 kiloydum 9 kilo aldım arkadaşlar spor yapmıyordum şimdi 4 aydır spora gidiyorum (bodybulding) dün itibariyle hardline çilekli olandan aldım ama ne aralıkla nasıl kullanacağımı bilmiyorum diğer aldığımı sabah öğünden önce veya sonra birde yatarken içerdim . bunu şu şekilde kullanırsam nasıl olur ? sabah öğünden önce veya sonra yada öğünle birlikte birde yatarken . spor günüde antremandan sonra ve yatarken olarak bir ölçek şeklinde ne dersiniz ? bu arada şu anda 73 kiloyum boyumda 1,85

Arkadaşlar bu başlık altında yazdıklarınızdan çok pis gaza geldim ve hemen internet uzerınden sıparıs verdım .. buna ek olarak da antremanlardan once kullanmam ıc amıno fx pro (bcaa) sıparısını verdım . Şu anda 185 cmve 65 kıloyum ... umarım kılo alırım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:30 ----------

Arkadaşlar bu başlık altında yazdıklarınızdan çok pis gaza geldim ve hemen internet uzerınden sıparıs verdım .. buna ek olarak da antremanlardan once kullanmam ıc amıno fx pro (bcaa) sıparısını verdım . Şu anda 185 cmve 65 kıloyum ... umarım kılo alırım

birşey sormak ıstıyorum bu graıner ın yanında aldıgım amıno fx pro mantıklı olmusmu ?dumbelllls

Son düzenleme:
Kuzenim kullandı gördüğüm kadarıyla işe yarıyor fakat biraz da yağ yapmıyor değil hani.Yeni başlayanlar için özellikle iyi bir ürün fiyatı da uygun.

merhabalar bu üründen 2 tane 4.5 kilo bitirmiş biri olarak düzensiz az beslenme ile ilk 4.5 kg dan hiç verim alamadım desem iyidir 1 kg aldım daha sonra karbonhidrat agırlıklı beslenme ile kullandım bir bucuk ayda 5 kilo aldım .unutmayın arkadaslar düzenli beslenme sart.senelerce kilo alamadım bir sıkıntı var benm metabolızmada dedim ama gercekten kurallara uyulunca kilo alınıyormus gercekten baslangıc kilom .boy 182 60 kg 1sene salon calısması ile suan boy 1.82 kg 72 kg

merhaba . ben 1.83 boy 68.5 kilodaydım . alalı 3 hafta oldu . spor la birlikte 3 haftada 2 kilo aldım. ama günde yarım porsiyon kullandım. belki 1 porsiyon daha kullansam daha fazla alırdım orası size kalmış.kullanış programım ;
antrenmandan 30 dk önce ; 200 ml süte 1 ölçek
antrenmandan hemen sonra ; 200 ml süte 1 ölçek
gece yatmadan hemen önce ; 200 ml süte 1 ölçek ( bu arada gece yatmadan önce yemek de yiyiyorum)

merhaba . Ben 1.83 boy 68.5 kilodaydım . Alalı 3 hafta oldu . Spor la birlikte 3 haftada 2 kilo aldım. Ama günde yarım porsiyon kullandım. Belki 1 porsiyon daha kullansam daha fazla alırdım orası size kalmış.kullanış programım ;
antrenmandan 30 dk önce ; 200 ml süte 1 ölçek
antrenmandan hemen sonra ; 200 ml süte 1 ölçek
gece yatmadan hemen önce ; 200 ml süte 1 ölçek ( bu arada gece yatmadan önce yemek de yiyiyorum)

bende 183 boy 66 kiloyum 2 gundur kullaniyorum sporla birlikte ama ben ;
sabah kahvaltidan 1 saat sonra 3 ölçek 300 ml sute
aksam yemekten 1 saat sonra 3 ölcek 300 ml sute
gece yatmadan 3 ölçek 300 ml sute

toplamda gunde 270 gr yapiyor ustunde 340 gr a kadar yani 2 porsiyon diyor benmki 1.bucuk porsiyon ediyor ins 1 ay sonra saglam bi fark olur ...

Back
Yukarı