Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
yahu herkes farklı birşey söyluyor. çıldırsam yeridir hani. ah sizi hınzırlar. sallandırmalı sizin gibileri vallahi. ha ha ha! bakın sinirlerim de bozuldu. sağolun varolun. ne dediğimi şaşırdım. kişiliğim değişti diyorum; umrunuzda değil.

saygıdeğer vücut inşası işçileri,

boyum 179 kilom da 56 olunca haliyle kilo almak istiyorum ama spor da yapıyuorum elbette. elimde hardline progainer den 4,5 likoluk bir kova mevcut. bunun yanında weider whey CFM protein tozu da mevcut. haftada 4 gün spor yapmak şartıyla en etkili nasıl kullanırım bu iki ürünü? kabul iyi de besleneceğim ama bunları nasıl bölümlendireyim?

rica ederim lütuf buyrun da bu cahil nasiplensin

ben gainer kullandim 6 kilo aldim kaldim dahada alamiyorum kilo valla 81 kiloya demir attim daha gitmiyor yukari ama bunu bir birakinca hemen aldigin kilolari veriyorsun sanki bir gunde almis gibi gidiyor hepsi

Arkadaşlar bende yeni başladım evde süt olmayınca miksere 5 çorba kaşığı atıyorum üstüne yoğurtla karıştırıyorum bir kupa bardağa döküyorum iki öğün meyveli köpüklü ayran gibi oluyor tatlı güzel tavsiye ederim. Herhalde süt şart değil üstelik yoğurdun sütten daha fazla besin değeri var ve hızlı içebiliyorsun serin serin gaz yapmıyor süt gibi...

Merhaba.
Siteye yaklasık 4 ay önce spor salonuna kayıt oldugum gunlerde uye olmustum.. 4 aydır düzenli olarak bir spor salonuna gidiyorum ve 54-55 kilodan 62 kiloya cıktım(4-4,5 ay icinde ) ama bu aralar kilo alamadigimi farkettim ve gainer veya protein tozumu kullanmalıyım karar veremedim.. yada bunlardan birini alirsam amino asit felan almak zorundamiyim.. sadece gainer kullanırsam sporla birlikte nasıl olur.. ??yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler.
boyumda 1.68 yazmayı unutmusum :)

ve birileri yardım ederse sevinirim :P

Arkadaşlar başta dikkat etmemiştim bir sorun yoktu ama birkaç arkadaşta aynı sorundan bahsetmiş, muz aromalısını kullanıyorum mikserle karıştırınca tadında bir acılık var un gibi kokusuda aynı şekilde geliyor bana. İçemiyorum bile artık. Sanki gittikçe daha arttı bu durum alalı daha bir ay bile olmadı gerçi...

hızlial'da 117TL diğer sitelere göre baya ucuz gibi nedeni nedir? fiyat güncellemesi yapmadılarsa göndermeyerek uğrastırırlarmı beni yada gecikir mi? hiç hizlial dan alışveriş yapan oldumu?

bu arada muzlu da acılık var demişiniz ozaman vanilyalı mı alalım

Ben birkaç kere alışveriş yaptım bir problem olmadı yalnız 3 iş günü içinde kargoya verilir yazanlar , tedarikçi firma tarafından gelene kadar kargoya verilmiyor ,hafta sonları hariç gene 3 gün sürüyor 3-4 gün içinde elinde olur.

_pro_gainer45.jpg

Hardline Nutrition Progainer

Kilo alma

Enerji

Performans

Yağlanmadan büyüme

Kas yapılanması

Protein sentezi

Dayanıklılık

PRO GAINER son bilimsel araştırmalar ışığında, yağlanmadan kas kütlesi olarak kilo almak için formule edilmiştir. Insülin hormonunu optimum düzeyde salgılanmasını sağlamak için kısadan uzuna doğru bir glicemic endekse sahip karbonhidrat karışımı olan glukoz polimerleri, kristalize fruktoz ve dekstroz kullanılmıştır. Bu karışım uzun süreli enerji sağlayarak sporcuya daha ağır ve daha uzun süreli antrenman yapabilme imkanı sağlar.

PRO GAINER’da protein olarak sadece, insanlar için en faydalı ve biolojik değeri en yüksek protein olan, ultrafiltre edilmiş whey proteini kullanılmıştır. Whey proteini, protein sentezini, büyümeyi ve kas yapılanmasını sağlayan, BCAA’lar ve glutamin açısından zengin komple amino asit profiline sahip en etkili proteindir.

PRO GAINER, kas gelişimi ve enerji için Creatine ve vücutda amino asit havuzunun %60’ını oluşturan, kas dokularının tamirinde ve kasların katabolizmaya karşı korunmasında önemli bir rol oynayan Glutamin içerir.

PROGAINER formülüne, büyüme hormonunun salgılanmasına yardımcı olması için A vitamini, yine büyüme hormonunun salgılanmasında, karbonhidratların sindirilmesinde, yağların ve proteinlerin metabolize edilmesinde, amino asitlerin parçalanmasında, kan dolaşımının artırılmasında, RNA ve DNA üretiminde ve hücrelerin bölünmesinde metabolizmaya büyük yardımları olan B vitaminleri eklenmiştir. Arjinin ve glutamin gibi bir çok önemli amino asitin etkinliğini artırmak ve kalojen oluşumunu sağlamak için C vitamini ilave edilmiştir. C vitamini aynı zamanda demirin emilimini önemli ölçüde artırır. Demir kaslardaki myoglobin (kaslardaki kırmızı pigment) üretimininde ihtiyaç duyulan ana maddedir. Myoglobin, oksijen deposu olarak görev yapar ve çalışan kaslara oksijen sağlar. Ayrıca, dokuların oluşumunda büyük önem taşıyan ferritin (proteine bağlı demir) yine myoglobinde depolanır. Demir, B vitaminlerinin uygun bir şekilde metabolize edilmesi için de gereklidir. Büyümeye yardım eder ve bitkinliği engeller. Demirin metabolize edilmesinde daha iyi bir ortam sağlayabilmek için kalsiyum ve bakır, ağır antrenmanlarda kas kasılmalarını engellemesi ve kasların etkin şekilde fonksiyonlarını sürdürmesi için magnezyum eklenmiştir. Magnezyum kan şekerinin enerjiye dönüşmesi içinde önemlidir. Ayrıca yağların yakılmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, kas kasılmalarını engellemeye, protein, kalojen ve insülin oluşumuna yardımcı olan çinko içerir.

Kullanım Şekli:
1 porsiyon (170 gr) 500 ml süt ile karıştırılarak, öğünlerden sonra ve antremandan hemen sonra olmak üzere günde 1-2 porsiyon alınır.

Selam .. Ben Body Yeni Başladım . Sizden Bir Yardım İsticem . Şimdi ilk önce hangi gün aralıklarıyla gitmeliyim sizce . Bir Dolu Bir Boşmu Yapmalıyım ? . Ve Ben Zayıfım Sizce Hardline ProGainer 4,5 kg Mu Alsam Hem Kilo Hem Kas için . Yoksa Optimum Whey 100% Whey Gold Standart ilemi başlasam . karar veremedim . sizinde önerileriniz veya kombinasyonlarınız varsa yazarmısınız lütfen .. Tşk Ederim

başlangıç için hangisini kullanmalıyım

iyi günler arkadaşlar aranıza yeni katılan biri olarak birşey sormak istiyorum "HardLine-Progainer 4,5 kg+AOL+Vit. E+Omega 3+Shaker HEDİYELİ " olan üründen aldım spor yapmaya yeni başlayacağım açıkcası amacım sadece birazcık kilo almak boy 1.82 kilo 58 yaşım 21. vitaminleri felan hepsini birden mi kullanmalıyım gainerin kullanış şeklini okudum forumunuzda mevcut yeni baslayanlar için fakat ilave şeyler gelince bi sormak istedim ilginize teşekkürler.

Son düzenleme:
Aynı setten bende aldım,daha önce nutrıtıon gaın fast kullanıyordum..Bu setin fiyatı cazip geldi bende sipariş verdim..Ama işte ucuz etin yahnisi yavan olur derler ya..keşke 3 kuruş fazla verip yine gaınfast alsaydım...Progaıner,gaınfastle kıyaslanamaz bile..Vitamin E yerinede Ginko biloba göndermişler,bana biraz fake gibi geldi ürün direk çöpe attım onuda..Bir dahada hardlınenin hiçbir ürününü kullanmam,kullandırtmam..

Lütfen Birisi Tam Olarak Nasıl Kullanmamız Gerektigini Söyliyebilir mi ? . Ögünlerden Sonra Kullanın Diyorlar . Fakat Ögünlerden Hemen Sonramı Yoksa Aralardamı . Ve Kaç Ölçek Kullanmamız Gerektigini Söylerseniz Çok İyi Olur

merhabalar, arkadaslar ben bir senedir duzenli olarak body sporu yapiyorum yanliz amacim simdiye kadar fit olmakti ve bu yuzden hic suplement kullanmadim, ama artik bu yazdan itibaren dahada hacim kazanmak icin suplement kullanmaya karar verdim yeni basladigim icin HARDLINE PROGAINER iyidir dediler baktimm buradada baya oneriliyor.. Benim kafama takilan su gecen 4.5 kilo progainer aldimm ve icindeki brosurde tr genelinde bazi musabakalara sponsor oldugunu gordum bu firmanin.. yanliz bu yarismalarin kuruluunun sitesine girdigimde suplement ratinglerine baktim ve burada progainere yaklasmayin imgesi koymuslar.. walla anlamadim cok sasirdim.. ki benimde bildigime gore yaklasilmayacak kadar da degil birakin onu cok ta kaliteli bir firma... Ama yinede kafami karistirdi acikcasi...

arkadaşlar forumda yeniyim .forumda araştırdım ama bulamadım ben bu 4.5 kg gainerı sadece kilo alma amaçlı aldım yanında vitamin e ve taurine diye kapsül yollamışlar bunlar nedir zararı varmıdır kullanımı nasıldır.

e vitamini ben anti oksidan olarak kullanırdım ki bu da antrenmandan önce olurdu
tauirin de antrneman performansını artırır, cardio ya da antrenmandan 30 dakika önce alarak deneyebilirsin

teşekkürler.. anladığım kadarı ile bir zararı olmayacağını söylüyorsun .. antraman dışında bunları kullanmanın zararı varmı ada yararı

Back
Yukarı