Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
baskasıyla karıstırıorsunuz sanırım ben ole bırsey demedım :) bu tarz urunlerden tabıkı ole mucize fılan beklemıorum beslenmeme yeterınce dıkkat etmeye calısıorum 6 ogunluk bır beslenme programım var ama 4 ogun ne anca uyabılıorum ... Bu hardline gainer ını bir siteden temin edecegım yanında amino da hedıye edıorlar kendı kullandıgım GNC Multivamin ım de var bu urunlerın hepsını bırlıklte nasıl kullanamalıyım acaba ?

MuratÖztürk ben de çikolotalıyı ilk defa bu sabah denedim ve tadı kötü geldi hatta zar zor içtim denebilir.Tadını daha iyi hale getirmek için içine bal falan da atsak sorun olur mu ?

peki bir sorum daha var bu yanında verdikleri ürünlerden kilo almamı engelleyecek olan var mı hani biri zayıflama hapı çıkarsa:D:Dfena olur yanında ek olarak verdikleri şunlar
-Hardline Nutrition AOL arginine var büyüme hormonu salgılıyormuş
-Hardline Vitamin E 400 IU Natural 60 Jel Kapsül
-Hardline Nutrition Omega 3
Hangisini yanında almamı önerirsiniz hangisi daha çabuk kilo almama yardımcı olur

Arkadaşlar gaineri hazırlarken içine tadını güzelleştirmek amacıyla bal vb. de eklersek gainerin içeriğinde bir sorun olur mu ?

Merhabalar

Bugün ürünü almış bulunmaktayım. Yanında Shaker + Omega 3 + Vitamin E ve AOL vardı.
Şöyle bir kombine yapmayı düşündüm doğrumudur ?

Sabah aç karnına : 6 Amino;
Ara öğün veya öğlen yemeğinde : 4 ölçek kilo aldırıcı
Antreman olduğu gün : Antreman öncesi 3 Aol
Antreman sonrası: 4 ölçek toz ve 6 amino
Antreman olmadığı gün akşam : Toz ve Amino

Not : Kilo aldırıcı ve Amino hergün, AOL sadece antreman öncesi..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:37 ----------

yousuf189

i43. Sayfada ''iyi diyon da benim kadar yiyen yok'' demişsiniz ya ?

yousuf189

Hayır, Amino Acid farklıdır.
Buradan inceleyebilirsin : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/amino-acidler-f39.html

Bugün içme şansım oldu ve ilk izlenimlerim şöyle ;
Sabah normal kahvaltımı (8.00) yaptıktan sonra 9.00'da ara öğünümü yemeğe karar verdim ve 2 tane orta boy haşlanmış patates yedim. 30 dk sonra tekrar açıktım ve 100gr yulaf ezmesi yemeye karar verdim ve yedim. 10.30 da ise 4 ölçek progainer'i içtim.

4 Ölçek'te bu kadar ağır olabiliyorsa 6 ölçekte düşünemiyorum bile. Tadı güzeldi ve 500Ml soğuk süt ile içtim. 4-5 dk sonra hafif bir yanma oldu ve ardından da mide bulantısı, yanlış hatırlamıyorsam 15-20 dk sürdü ve rahatsız ediciydi. Büyük ihtimalle benden kaynaklandı sabah sabah çok yüklendim..

grkem24 bu kombınasyonu nasıl kullanmalıyım yardımcı olurmusun . Harldline Gainer , AOL , GNC Multivitamin ... ?

Ben olsam ki şuanda kullanıyorum sabah kahvaltısından sonra multivitamin, öğle yemeği antreman öncesi genelde antremandan 1 saat sonra öğle yemeğinden 30 dk sonra gainer, Antremandan 30 dk önce aol, antremandan sonra gainer, yatarken aol ve gainer aolu gainerı almadan 30 dk önce alıyorum.

Arkadaşlar bu ürün dün elime ulaştı, x bir firmadan sipariş vermiştim ertesi gün geldi.Gainer+shaker+AOL+Vitamin E+Omega 3 ,Çilek aromalı ve tadı gayet hoş.Karışımıda shakerda cok kolay,topaklanma olmuyor.Diğer aromalı olanları denemedim fakat Çilekliyi Tavsiye ediyorum.Faydalarınıda ilerleyen günlerde göreceğiz.İyi çalışmalar.

Ben olsam ki şuanda kullanıyorum sabah kahvaltısından sonra multivitamin, öğle yemeği antreman öncesi genelde antremandan 1 saat sonra öğle yemeğinden 30 dk sonra gainer, Antremandan 30 dk önce aol, antremandan sonra gainer, yatarken aol ve gainer aolu gainerı almadan 30 dk önce alıyorum.

Merhabalar, Multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz ?

Anladığım kadarıyla siz gündüz antreman yapıyorsunuz, Sabah Multi, Antremanda önce ve sonra Gainer AOL, yatarken bir daha AOL ve Gainer şeklinde kullanıyorsunuz..

Merhabalar, Multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz ?

Anladığım kadarıyla siz gündüz antreman yapıyorsunuz, Sabah Multi, Antremanda önce ve sonra Gainer AOL, yatarken bir daha AOL ve Gainer şeklinde kullanıyorsunuz..

GNC MEGA MEN Multivamin kullanıorum . Yanındada Hardline Gainer ve AOL bu kombinasyonu en uygun nasıl kullanmalıyım halan daha dusunuorum :)

Arkadaşlar benim bir sorum var 3 aydır spor yapıyorum ve bir ara bundan almayı düşünüyorum sorum şu bu ürünün aldırdığı kilo yağ yapıyormu ve bununla birlikte protein tozu veya amino almalımıyız ?

Back
Yukarı