MuratÖztürk
Üye
Protein tozu ve amino eklemen senin amacının ne yönde olduğuna bağlı, bu ürün kesinlikle yağ yapmaz, tabi beslenmene bağlı. 

Spor yapmadan kilo alman çok daha zor olur, ve spor yapmadan kilo almaya kalkışman yağlanmana sebeb olur bunlarıda göz önünde bulundur, ben bu ürünlerin sadece spor yapan arkadaşların kullanmasını tavsiye ederim.
Forum'un beslenme bölümünü iyice bir gözden geçirmenizi rica ediyorum, neyse ürünü nasıl kullanıcağınıza gelelim, sabah kahvaltısından sonra 1 veya 2 ölçek. Öğle yemeğinden sonra ara öğünlerle birlikte 2 ölçek, akşam yemeğinden sonra ara öğünlerle birlikte 1 ölçek. Bu şekilde gainer'ı kullanırsanız verim alabilirsiniz. Kombine alıcaksanız e vitamini ve omega-3 vitaminlerini kahvaltıdan sonra alabilirsiniz.Murat bey,
182 Cm boy,60 Kg , 29 yaş.
1 Porsiyon demek istedin sanırım 1 ölçekte 18 gr protein var.1 ölçeği 34 gram oluyo 1 porsiyon 170 gram bunlara dikkat ederek kullan Alp Er.MuratÖztürk bi kaç ölçek fazla söylemiş sana (spor yapmadığın göz önünde bulundurularak).kilo almak için 300-400 mlt sütle yatmadan önce 2 ölçek kullanman ve yemene dikkat etmen ve mümkünse kendi çapında formdan düşmemek ve daha kaliteli almak için spor(şınav,barfiks yapabilirsin ama mekik yapma) yapman işine yarıycaktır diye düşünüyorum spor yapmadığın için kullancağın omega3 ve vitamin e direncini ve sağlığını arttırır onun dışında pek bi kombinasyon sana gitmez.