Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
yararı var arkadaşım dediğim gibi e vitamini güçlü bir antioksidandır
kanındaki NO nun bozulmadan durabileceği süreyi uzatarak dolaşım sağlığına yardımcı olur
onun dışında normal vitamin olarak özelliklerine hiç girmiyorum onu googledan da bulursun
taurin ise sadece antrenmana yönelik bir ürün desem yeridir, normalde kullanmana gerek yoktur
ayrıca taurin yanlış hatırlamıyorsam creatin gibi kas hücrelerine hacim kazandırıyordu

teşekkürler cevapların için son bir sorum olacak progainerı 3 gündür kullanıyorum 1 lt sütü 3 e bölerek 3 seferde alıyorum ve yaklaşık 333 ml süte bir çay bardagı katıyorum bu yeterlimidir ve bende şiddetli uyku yapıyor normalmi ?

bu ürünün çikolatalısını aldım günde 9 ölçek kullanıyorum her öğünde 3 ölçek kullanıyorum.suyla karıştırınca tadı çok kötü oluyor tiksindirici bir tadı var daha önce optimum nurition mega mass ı kullandım tadı gayet iyiydi su içer gibi içiliyordu ama bunun tadı suyla cidden baya kötü sütle içince o kadar kötü deil ama bana kilo aldırsın yeter ürün bitince etkilerini yazarım.

teşekkürler cevapların için son bir sorum olacak progainerı 3 gündür kullanıyorum 1 lt sütü 3 e bölerek 3 seferde alıyorum ve yaklaşık 333 ml süte bir çay bardagı katıyorum bu yeterlimidir ve bende şiddetli uyku yapıyor normalmi ?

uyku yapması anormal geldi
çay bardağı kaç lçeğe denk geliyor bilmyiorum ne yazıkki
ama aşırı zayıf değilsen yatmadan 4 saat önceden itibaren bunu tüketme bence neticede kompleks karbonhidrat var, uyku sırasıdna ki gh i de düşüreiblir
antrenmandan önce öğün tüketemiyorsan mtlaka bunu kullanmalısın diğe düşünüyorum

Vanilyalısını siparişini bugun yaptım. Yaklaşık bir 20 sayfa okudum ama kişisel olarak sormak istedigim iki sorum var

1 . 81 Kg 7 aydır bu sporu yapıyorum protein agırlıklı öğünlerim yeterince yerinde sitede pumpforever adlı bir üyenin konusunda gördügüm bir diyeti az cok uyduruyorum. Biraz daha bulk biraz daha heybetli durmak istiyorum fakat bu gainer işini tam kavayamadım . Kilo aldırdıgı belli ama aşırı yağlanma yapıcakmı haftada 6 gun 40 dk cardio. yaparım

hardline'ın tadı beğeniliyor bildiğim kadarıyla

Abilerim bir soru daha ; Aldım kullanıyorum günde 3'e bölerek sabah 1 ölcek antreman ön 2 son. 2 acaip köpürüyo sütle sütten nefret ederim 1 2 ) köpügünden dahada nefret ederim acaba kasıkla sıyırsam. İçindeki tozdan kaybım olurmu ?

selam arkadaşlar..bu ürünü almak için vücutta yağ problemimiz olmamasımı gerekiyor??boyuma göre kilom normal(1 87 82) ancak karın bölgem yağlı..4,5 aydır bu sporu yapıyorum..?

Merhaba. ßende ßu üründen almayı düşünüyorum. Yorumlara dayanarak. ßirde sorum olucak. bu bir yemek kaşığı tepeleme yaptığınızda kaç gr gainer almış olurum? bir kaşık kaç gr denk ?

merak ettiğim bi soru var , 170 gr mı bölerek kullanmak üyelerin tercihi ..

bu kullanımı sadece antreman günlerindemi uyguluyoruz .. ben haftada 3 gün salonda düzenli ve düzgün antreman yapan biriyim , 3 günde evde 1 saat merkez bolge ve dumbellarla calışıyorum .. haftada 3 gün 170 gr kullanacam onu anladim .. fakat geri kalan 4 gün nasıl kullanacam .. 4 gün 170 gr kullanmak şişkinlik yaratır die düsünüyorum ..

yani antreman yapmadiginiz günlerde nasil kullaniyorsunuz ?

Kardeşim sorunun cevabı mı değil mi bilmiyorum ama benim kullanım şeklim şöyle;
Antreman yaptığım zamanlar(Antreman öncesi, sonrası ve gece yatmadan önce olmak üzere)günde 3 kere.
Antreman yapmadığım zamanlar ise salonda ki spor eğitmenim yine aynı şekilde 3 kere demesine rağmen ben sadece gece yatmadan önce içiyorum.
Kullandığım dozaja gelecek olursam, kutunun içinden çıkan kulplu miktar ölçer benzeri cisimle 1 tam dolu ve yarım dolu olacak şekilde 500ml süt ile karıştırıyorum. Öyle çok fazla kilo problemim yok bunu da söylemek istiyorum belki kullanım miktarları değişebilir çünkü...Kullandığım miktarın 170 grama karşılık gelip gelmediğini tam olarak bilmiyorum ama ben faydasını gördüm.

eet bende siparisini verdim dün geldi , acikcasi kutusu biraz büyükmüs :) normalde bole bise gorsem 2 yılık falan bise sanarım :)

daha oncesinde gnc nin gainerini kullandim , ama cok düzensiz kullandim , beslenmeme de cok dikkat etmedim , elimden geldigince antremana gitmeye calistim, yillardir da sporla ugrasiyorum , fizigim o yüzden kotu degil , temel kaslarımın gelişmiş oldugunu düsünüyorum . fakat disardan bakildiginda zayif biriyim ve hacim katmak amacıyla bu sporu yapiyorum ..

daha sonra bu yaz kendime hedefler koydum , ilk hedefim uykumu düzene sokmak oldu .. daha sonra haftada 3 gün salonda 3 günde evde calismaya basladim , ayrica kalan gaineride güzelce kullandim , öğünlerimi arttirdim falan filan biraz gelisme kaydettim , hem kilo almada hemde kilo artisinda ..

bu ürünle beraber bi kademe daha atlayip iyice bu duruma motive olmak istiyordum fakat bu ürününde tadı cok kotu ya . bugun ilk kez ictim , denemek amacli 600 ml süte 500 grm a yakın gainer koydum ve antremandan once sonra icecem die karar verdim .. gecede 200 grm daha icecektim fakat tadı cidden kotu , iki kere öğürme aşamasına geldim .. bide ben 700 grm 500 ml süte koymadim koysam heralde icmeden dokerdim :(

simdi yarin biselerle karistirmayi deneyecem , icine muz falan koysam diyorum , sizce ne konabilir .. ( bir üyenin karısımını biliyorum gecmis sayfalardaki )

baskalarida bole bise denedimi ?

tadının birz deismesini istiyorum ...

Arkadaşlar aynı üründen bahsettiğimize emin miyiz?Ben dün çilekli olanından aldım tadı gayet iyiydi.

1 ölçek 170gr diyor ve günde 1-2 ölçek demiş.Bu durumda 2 ölçek 340gr yapar ki bence bu çok fazla.

Ben dozajı şöyle ayarladım:

200 gr kuruyemişçinin hassas terazisinde tarttırdım ve bunu bir poşete koydum.Daha sonra bu poşeti karıştırıcının içine döktüğümde tam olarak 300ml çizgisine denk geldi.Yani bundan sonra her 200 gr toz istediğimde 300ml çizgisine kadar dolduruyorum

170 gr, 500ml süte konulacak ise bu demektir ki 1 gr için 2,94 ml süt gerekli
200gr x 2,94ml=588ml süt yapar siz bunu 600ml süt kabul edin önemli değil
Boş bir karıştırıcının içine 600 ml sütü doldurun ve üzerine önceden ayarladığınız 200gr tozu dökün ve iyice karıştırın.(Ben mikser ile denedim topaklanma filan olmadı)

Böylelikle bilimsel olarak hazırlanmış 200gr lık gainer hazır demektir.Bunuda ben 5 eşit parçada alıyorum.

Antreman günleri:
Sabah kahvaltıdan sonra
Öğle yemekten sonra
Akşam antremandan 30 dk önce
Akşam antremandan 30 dk sonra
Yatmadan önce

Boş günler:
Sabah kahvaltıdan sonra
Öğle yemekten sonra
Akşam yemekten 2 saat önce
Akşam yemekten 2 saat sonra
Yatmadan önce

Şu an 62 kiloyum
Bu sistemle 22,5 gün sonra 4,5kg’lik gainer bitecek ve bakalım kaç kilo olmuşum göreceğiz

eet aradıklarımın cevabı 48. sayfada verilmiş , ayrica 2 3 arkadaşa özel mesajla ulastim , rahatsizlik verdiysem kusura bakmayin ..

teşekkürler ..

Yok olmaz.

Ben antrenman günlerimde 4 ölçek alıyorum boş günlerde 1 ölçek. Yani 2 günde 1 porsiyon almış oluyorum. Yani 2.5 kilo 1 ayda bitmiş oluyor.

Antrenmandan 30 dk önce 2 ölçek 300 ml su ile

Antrenmandan 30 dk sonra 2 ölçek 300 ml su ile

Off günlerde 1 ölçek 2. ile 3. öğün arası alıyorum.

Ben 1 ay önce başladım vg ye. 1 ayda gainersız 3 kilo aldım yaklaşık. 61 oldum. Şuan 62 civarıyım 5-6 gün oldu başlıyalı gainera. Bakalım 1 ay sonra ne olucak. Burada paylaşırım. Ama araya ramazanın girmesi biraz daha yavaşlatabilir beni.

arkadaşlar ben bu başlıkta daha öncede yazmıştım ben 3 kutu 4.5kg hardline pro gainer kullandım gayet başarılı ve ekonomik bir ürün:)
piyasadaki bütün gainerleri kullanmış biri olarak bir kaç naçizane tavsiyede bulunmak istiyorum,

gainerlerin üstlerinde yazan kullanma talimatlarının dışına çıkarsanız etkisi istisnasız ''0'' olur!
''bu bence çok fazla'' ben ölçeği şöyle böldüm'' şu kadarı şu kadar günde kullandım'' gibi biliçsiz hareketlerle paranızı çöpe atarsınız!
kimse vücut geliştirmenin ekonomik bir spor olduğunu idda edemez, bu iş fedakarlık işidir ve ürünlerden ekonomi yapmak büyük bir yanlıştır!
bu ürünler off günlerdede aynı şekilde kullanılır! sadece tercih olarak antreman günlerinde daha fazla enerji ve dayanıklılık için antremandan 1saat kadar önce içebilirsiniz.
bütün gainerleri günde en az 2 porsiyon kullanmak zorundasınız! yoksa etki falan beklemeyin! ara verirseniz yüklemeyi bozarsınız gene etki beklemeyin! en etkili kullanım şekli sabah 1 porsiyon akşam 1porsiyondur(antreman günlerinde antreman öncesindede 1porsiyon alıp günlük 3 e çıkarırsanız çok daha güzel olur)
bütün gainerler ve protein tozları ''süt''le tüketilir! suyla içip paranızı çöpe atmayın! (sadece profesyonel sporcular protein tozlarını suyla tüketirler çünkü onlar define gözükmek isterler)
bu ürünlerden 1 kutu tüketerek mucizeler beklemeyin! uzun süre büyük miktarlar tüketmeden hiç bir supplement görsel olarak etki yapmaz! plasebo etkisini öğrenin:)

herkese sporda sabırlı ve başarılı günler dilerim.

Back
Yukarı