Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Bana bu tüketim şeklini hocam söyledi. Ben zaten günde 300 gram karbonhidrat doğal yollardan alıyorum, eğer gidipte 2 porsiyon da gainer alırsam günde 500 gram karbonhidrat almış olucam ki 62 kilo biri için oldukça fazla bir değer değil mi?

Bana bu tüketim şeklini hocam söyledi. Ben zaten günde 300 gram karbonhidrat doğal yollardan alıyorum, eğer gidipte 2 porsiyon da gainer alırsam günde 500 gram karbonhidrat almış olucam ki 62 kilo biri için oldukça fazla bir değer değil mi?

hayır değil:) kilo almak istiyorsan hardcore beslenip hardcore antreman yapacaksın bu ürünler zaten sporcular için oturduğun yerde 500gr karbonhidrat almıyorsun spor yapıyorsun! ayrıca ürünlerdeki karbonhidratlar basit ve kompleks karbonhidratlar olarak ayrılıyor yani hepsi depolanmıyor en az yarısı enerji olarak yakılıyor;)

arkadaşlar bişe sorucam ben bunun 2.5 kg liğinden alıcam günde 3 kere 170 gr alsak 510 gr yaparak günlük ve 4-5 günde biter nasıl oluyor bu iş anlıyamadım

arkadaşlar bişe sorucam ben bunun 2.5 kg liğinden alıcam günde 3 kere 170 gr alsak 510 gr yaparak günlük ve 4-5 günde biter nasıl oluyor bu iş anlıyamadım

170 gr günde iki kez al
170x2=340 gr yaptı
4500gr 340 grama bölersek =13,5 gün yapar.ben 19 günde bitrdim. günde 510 gr fazla olur.

merak ettiğim hususlardan biriside bel bölgesinde yağlanma yapıyormu. 1.5 yıldır bu sporu yapıyorum boy 1.84 kilo 75 37 cm sıcak kol damarlı ve parçalı bi karın bölgesine sahibim karın kaslarımı harcanıcaksa bu ürünü almak istemiyorum amacım daha iri olup ince bi bele sahip olmak. benim gibi düşünüp de kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim.

ben yukarda yazmıştım nasil kullanayim flan gibisinden .. nestea şeftaliyle kullaniyorum aslinda cok şekerli bi ürün fakat başka türlüde tadı cok kötü ... ( kesinlikle cikolatali onermem)

tozun 3 te 1 e yakın kısmı bitti ufaktan yorumlayabilirim ... ürünü bi ilk 1-2 gün düzensiz kullandim daha sonra düzenli olarak günde 170 grm gaineri 500 grm icecekle tükettim ve faydasini görmeye başladim .. fakat dikkatli bakmayan biri icin cok kilo almiş sayilmam cünkü ciddi bi yağlanma yapmadı bende .. şu anda 1.9 kadar falan kilo kazancım oldu ...

halen belden bi kilo alma soz konusu ollmadi cünkü aynı pantolonlari ayni sekilde giyiyorum , gobekte ise alt karın kısmında ufak bi şişkinlik soz konusu onuda sürekli beslenmemden kaynaklaniyor die düsünüyorumm .. gecen bi merkez bolge calistim halen eskisi gibi hatta daha güzell ..

kilo aldigimi sadece uzun zamandir gormeyen insanlar söylüyor fakat artik yakin cevremde degisikligin farkinda .. sporla cok icli disli olan biriyim ve zayifliktan sikayetciydim düzelttigimi düsünüyorum yavaş yavaş . acelemde yok zaten .. calistigim kilolarda ufak miktarlarda artıslar soz konusu .. artik daha fazla yüklenebiliyorum ..

ama yaptigim en önemli şey biraz bu konuya ozen gosterip üzerine gitmem , bu tozda ona tuz biber , şeker :p oluyor ..

Son düzenleme:
Merhabalar, Hardline progainer kullanmadan önce 1.5 sene Optimum Nutrition %100 whey protein kullandım ve üstümdeki etkisinin en kuvvetli olduğuna inandığım proteindir whey. Yalnız whey proteinle beraber kuvvetli bir yağ yakıcı olan Amerikan hot-rox 'u beraberinde kullandım ve öğrenciydim, neticesinde çokta ideal bir beslenmem yoktu. Buna karşın kas kütlemi koruyarak 8 kilo yağ yaktım :) Tabi zayıflama amaçlı geçirdiğim bu günlerden sonra yağ kütlemin azalmasıyla beraber vücudumdaki kas kütleminde nekadar az olduğu gerçeğini gördüm, yağsız,şekilli ama kassız bir vücuda sahip oldum ve sağlıklı kilo alarak hacim yapmak hedefim oldu busefer. Hardline-Pro gainer bu evrede işin içine girdi, 2 ay kadar kullandım,hergün salondaki antremanlarımı aksatmadan yaptım ve güzel bir diyet uyguladım. 4 kilo aldım, arkadaşlarım tarafından gelişimin farkedilmeside apayrı bir mutluluk :D Yalnız, kas kütlenizin artmasıyla beraber azda olsa yağ yapıyor vücut pro gainer ile birlikte.. Bunu doğal görüyorum,kullandığımız steroid değil sonucunda,bukadar etki görmek bile beni fazlasıyla şaşırttı. Aldığımız yağları sonra cardio ile yakıp istediğimiz vücudu yakalamak zor değil sanki. Pro gainer deneyimim budur, hepinize kolay gelsin :)

Bu ürünü arkadaşım sonuna kadar kullandı. Kendisi tam memnun kalmasada biraz fayda gördüğünü itiraf etti. Bende iki porsiyon aldığımı biliyorum. Karışması bulanık oluyor bu herhalde yükske kaliteli olmadığını gösterir. Tadını aldığım kadarıyla basit şekerler içeriyor gibi.

?

uzun zamandır forumunuzu üye olmadan takip ediyordum ve yorumlarınız okuyordum hemen hemen gainerlara yazılan bütün yorumları okudum.

sizin bilginiz ve tecrübenizden yola cıkarak bugun hardline 4.5kg aldım 2kgsini kuzenime verdim suan 2.5kg var. 1ay icinde 8kg almak istiyorum. spor desteksiz bol yemek yiyerek ve uyuyarak kullanıcam. bunun icin bana kahvaltıda ve yemek ögünlerinde ne önerirsiniz.

teşekkürler:)

Altintop, belki bu forumda önyargiyi sifirlayan ve önyargi düsmani olan tek insan benim arkadasim. Beni tanimadigin icin ve cümlelerimi iyi anlayamadigin icin direk yaftalama oldu. Önemli degil tabi daha cok yazisacagiz ve tanisacagiz :-))

ürünü kullanan arkadasimin durumunu bahsettim. karisamamasi durumu kaliteye baglaniyor. muscular development dergisinde okumustum. Yanlis bilgiye sahip olabilirim(dogrusunu yazarsaniz ögreniriz-bunun önyargiyla ilgisi yok).

ayrica, birileri gelip fikrini ve yorumunu olumlu veya olumsuz yapabilir sanirim. bence üyelere yükleme yapilmamali. Bir konu konusuldukca deger kazanir diyorum ve susuyorum:)

arkdaşlar ben 1 kg olanını aldım bunun ve nasıl kullanıcam bilmiyorum 175 boyundayım ve 53 kiloyum nasıl yapcam ben :(
Normalde 1 porsiyonu 5 kaşığa denkgeliyor, günde 2 veya doktor kontrolünde daha fazla kullanabilirsiniz yazıyor,yani içindeki kendi kaşığıyla beraber her porsiyonda 5 kaşık olmak üzere 10 kaşık 2 porsiyon yapar ki bence kâfidir. Gainer ürünlerinden sonuç almak için prospektüsüne uymak lazım bence,çünkü protein tozu gibi kullanıldığında amacının dışına çıkmış oluyor verim alınamıyor. Ama bu porsiyonlar kime göre nasıl belirleniyor diye de düşünyor insan bazen. Günde 5 kaşıktan 2 porsiyonun bana fazla geleceğini düşünerek 2,5 kaşıktan günde 2 kez içtim.Yani 1 porsiyonu 2'ye böldüm,gece yatmadan ve spordan sonra içtim ve tam istediğim verimi aldım.Sana benim sistemi denemeni öneririm ilk etapta,olmadı kendi beklentilerine göre miktarı arttırabilirsin :)

yardımın için tşk dostum saolasın uygulucam dediğini

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:18 ----------

birde bunu gece yemek yedikten sonra içsem kilo almada daha etkili olurmu?

mrb arkadaslar yasım 22 boy 1.80 kilo ıse 60 burdakı hemen hemen herkes gıbı bende zayıflıktan sıkayetcıyım spora yenı basladım sayılır bu urunu kullanmayı dusunuyorum sporda hoca hardline yada unıversal onerdı sızce baslangıc olarak hangısı daha ıyı olur son olarakda ANKARA da nerde bulablırım yada netden guvenılebılır bı adres varmı tesekkurler buarada sıte gercekden cok guzel gerek emeğı gecenlere tesekkurler....!!!!1

Hardline Progainer ve Gainfast arasında çok az fark vardır. Kilo almak istiyorsanız bu tür ürünleri kullanabilirsiniz. Bu ürünlerin ek besin ürünler olduğunu unutmayın, ilaç değildir ve beslenmeniz ek olarak kullanmalısınız.

Hardline ürünleri genelde daha hesaplıdır. www.supplementler.com sitesinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Forum sponsorudur.

yardımın için tşk dostum saolasın uygulucam dediğini

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:18 ----------

birde bunu gece yemek yedikten sonra içsem kilo almada daha etkili olurmu?
Yatmadan önce birşeyler yemeni tavsiye etmem,çünkü ürünün kutusunun üstünü okuduğunda yağlanmadan kilo alma,kas kütlesi kazanma adına üretilmiş bir ürün olduğuna dair yazılar göreceksin. Gece yiyip yattığın zaman vücut metabolizman düşük çalışacağından,besinler vücudunda yağ olarak depolanır,bu da hiç estetik olmayan görüntülere yol açar. Yine kendimden bir örnek vereyim (herşeyde senin mi başına geldi diyebilirsin :) Ben çok zayıftım üniversiteye gitmeden önce,bayramda evime geldikten sonra ise ailem ve arkadaşlarım tanıyamadı beni gördüğünde. Çok düzensiz beslenme,sürekli dışarılardan fastfood tarzı ve haraketsiz sayılacak bir yaşam tarzıyla çok kilo aldım ama yağ olarak aldım ve hiçte güzel bir görüntüm yoktu işin aslı.. Tavsiyem kilo almak adına sağlıksız beslenmen yerine,sporunu yapıp,dengeli beslenip,kas kütleni arttırarak kilo almaya yönelik bir çalışma. :)

Back
Yukarı