Serhat kilinc
Üye
Beyler 19 yaşındayım çocukluğumdan beri zayıfım şuan boyum 1.80 kilom 54 kokorecci dükkanım olduğu için zaman ayırıp spora gidemiyorum ama kilo almam lazım çok zayıfım çıkış yolu gösterin bu şekilde hicmi çaresi yok .
Önce sütü dök üstüne tozu dök bende yaaşadlm onuallah allah bu ürünü ben de kullanıyom ama hiç sonuç alamadım gibi bir şey ben öğünlerden sonra alıyom yarım litre süte 170gr karıştırıyom. ama bana toz biraz tuhaf geliyo sütle karıştırdığımda altta yoğun miktarda çözülmemiş buyuk parçacıklar kalıyo onlarda dibe çöküyo..sizdede oluyomu.o parcacıklar ı ısırdığımda kesme şeker tatı var. kullanan biri kendi tozunda bu sorunlarla karşılaş mışmı biligilendirirse sevinirim..![]()
ben supplementlerin su ile karıştırılmasından yanayım tabikide sütünde faydası var içerisindeki besin değerınden dolayı fakat suyun artı yanı çözeltisinin daha fazla olması ve kana daha hızlı karışmasıdır ayrıca parçacıkların oluşmasını ıstemıyorsanız mıkser kullanmak en ıyısı ıcıne muzda ekleyebılırsınız gerçekten daha faydalı olucaktır ve bir mılkshake tadı alıcaksınız emın olun.Önce sütü dök üstüne tozu dök bende yaaşadlm onu
Hepsinin icerigi ayni sadece aromasi farkli buyuzden cok takilma bu olaylaraBen 52 kiloyum ve bb eşliğinde kilo almak istiyorum. Bana tavsiye edeceğiniz bir gainer var mıdır?
Nasıl aynı abi ? Şeker oranları protein oranları falan herşeyde farkediyorHepsinin icerigi ayni sadece aromasi farkli buyuzden cok takilma bu olaylara
Sen yeterince beslenemiyosan zaten o gainerda sana bir fayda etmez once normal yemekler sonra suplementler suplementi bir cozum olarak gormeyin eger duzenli bir beslenme durumun yoksa yemek yemiyorsan o gainerda sana bir fayda etmicektir bu sihirli bir toz yada steroid degil.Nasıl aynı abi ? Şeker oranları protein oranları falan herşeyde farkediyor
Bugün 2600 kalori aldim abi ayda 2 kilo almam icin günde 2600 kalori almam gerekiyor ve buna gainerde ekleseydim en az 1000 kalori daha eklenicekdi ayda 5 6kilo rahat alırım bu hesaplara göre[emoji5]Sen yeterince beslenemiyosan zaten o gainerda sana bir fayda etmez once normal yemekler sonra suplementler suplementi bir cozum olarak gormeyin eger duzenli bir beslenme durumun yoksa yemek yemiyorsan o gainerda sana bir fayda etmicektir bu sihirli bir toz yada steroid degil.