Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Beyler 19 yaşındayım çocukluğumdan beri zayıfım şuan boyum 1.80 kilom 54 kokorecci dükkanım olduğu için zaman ayırıp spora gidemiyorum ama kilo almam lazım çok zayıfım çıkış yolu gösterin bu şekilde hicmi çaresi yok .

Merhabalar, boy 193cm kılo 83 pucuk. 5 6 aydır workout yapıyorum 79 kıloydum dymatıze gaıner ve kreatın kullandım su ankı kıloma geldım ama tekrardan kullanmayı dusunuyorum hardlıne. Ama kararsız kaldım sizce gaınera devam mı etmelıyım yoksa whey proteıne mı gecmelıyım?(amacım plaj vucudu ornek:nick bateman,kıvanc tatlıtug vucutlu halı)

doğru kullanıldığı sürece sonuç alabileceğiniz bir üründür bu arada hardlıne son 5 yılda kalitesini arttıran bir Türk firmasıdır.

allah allah bu ürünü ben de kullanıyom ama hiç sonuç alamadım gibi bir şey ben öğünlerden sonra alıyom yarım litre süte 170gr karıştırıyom. ama bana toz biraz tuhaf geliyo sütle karıştırdığımda altta yoğun miktarda çözülmemiş buyuk parçacıklar kalıyo onlarda dibe çöküyo..sizdede oluyomu.o parcacıklar ı ısırdığımda kesme şeker tatı var. kullanan biri kendi tozunda bu sorunlarla karşılaş mışmı biligilendirirse sevinirim..
Önce sütü dök üstüne tozu dök bende yaaşadlm onu

Önce sütü dök üstüne tozu dök bende yaaşadlm onu
ben supplementlerin su ile karıştırılmasından yanayım tabikide sütünde faydası var içerisindeki besin değerınden dolayı fakat suyun artı yanı çözeltisinin daha fazla olması ve kana daha hızlı karışmasıdır ayrıca parçacıkların oluşmasını ıstemıyorsanız mıkser kullanmak en ıyısı ıcıne muzda ekleyebılırsınız gerçekten daha faydalı olucaktır ve bir mılkshake tadı alıcaksınız emın olun.

Nasıl aynı abi ? Şeker oranları protein oranları falan herşeyde farkediyor
Sen yeterince beslenemiyosan zaten o gainerda sana bir fayda etmez once normal yemekler sonra suplementler suplementi bir cozum olarak gormeyin eger duzenli bir beslenme durumun yoksa yemek yemiyorsan o gainerda sana bir fayda etmicektir bu sihirli bir toz yada steroid degil.

Sen yeterince beslenemiyosan zaten o gainerda sana bir fayda etmez once normal yemekler sonra suplementler suplementi bir cozum olarak gormeyin eger duzenli bir beslenme durumun yoksa yemek yemiyorsan o gainerda sana bir fayda etmicektir bu sihirli bir toz yada steroid degil.
Bugün 2600 kalori aldim abi ayda 2 kilo almam icin günde 2600 kalori almam gerekiyor ve buna gainerde ekleseydim en az 1000 kalori daha eklenicekdi ayda 5 6kilo rahat alırım bu hesaplara göre[emoji5]

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler ben 178 boyundayım kilom 63 aslında ben kendimden şikayetçi değilim ama etrafın sürekli zayıfsın demesi beni çok rahatsız ediyor , ve gardiyan oldum artık insanların dediği gibi cılız olmak istemiyorum ama bir an önce kilo almak istiyorum ne yaparsam yapayım beslenme düzenim bir türlü oturmadı doktora gittim diyet verdi kilo almak için aksına 1 kilo zayıfladım ve ilaç kullanmak istiyorum kısa zamanda sağlam kilo alabilmek için kullanabileceğim ilaç nedir önerebilir misiniz mümkün mu acaba

Spor yapmıyorum sadece direkt olarak besinlerden kilo almak istiyorum, bu ürünü alıp kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra tüketsem kilo alır mıyım?

Daha iyi olur. Suyla ic

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben tr power carbomass kullandım 1 ayda çok iyi sonuç aldım fakat birakali 1 ay oldu kilo alımı durdu 168 boy 50 kg yum şuan 45 kg idim vg ye başlamadan önce şimdi hardline mi aliyim yoksa carbomass mi aliyim kullananlar varsa yazabilir mi

Back
Yukarı