Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Merhabalar Boy 177,Kilo 62(%9 yağ) , yaş 19
Yaklaşık olarak 3-4 ay sporla uğraşıp ara vermek zorunda kaldım 2 yıl felan (ve baya gelişme olmuştu kilomda 52den 56 olmustu) :D kilom 56 felanken 62 oldum nasıl oldu anlamadım zor kılo alan bırısıyım büyüdük heralde :) ve duzenlı olarak 1aydır basladım insallah duzenlı yapıcam bu sefer ve bu ürünü arkadasım tavsiye etti.Ürünü alacağım fakat yağlanma oluyormu?? kullananlar cevap verebilirmi lütfen şimdiden çok teşekkür ederim.

ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER HARDLİNE PRO GAİNER PİYASA DEĞERİ 179 TL OLAN ÜRÜN ŞUANDA 150 TLDİR 100 DE 100 ORJİNAL ÜRÜNDÜR HIZLI KARGO ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR 05063795273 WATSAPPTAN MESAJ ATABİLİRLER

Meraba arkadaslar ismim Arda 16 yasindayim 67 kiloyum boyum 185. Bu urun hakkinda sormak istedigim sorular var . Oncelikle herkesin bildigi gibi gunluk 200g (5 olcek) kullanilmasi gerekiyor. Fakat anlamadigim spora gitmedigim gunlerdemi kullanmaliyim. Benim bildigim kadariyla bu gainer duzgun beslenme ve spor olmadan o kadarda ise yaramiyor . Yani demek istedigim spor yapmadan gainer kullanirsam elbetteki kilo alirim ama o kazanmak istedigim hacime ulasamam. O yuzden ben sadece spora gittigim gunler kullanmayi dusunuyorum yani haftada ortalama 3 gun giderim gibi dusunuyorum. Sizce bu urunu bu sekilde kullansam nasil olur. 3 gun gainer kullansam diger gunlerde proteinimi karbonhidratimi guzelce tuketsem bence sıkıntı olmaz ama siz ne dersiniz bilmek istiyorum. Bunun disinda bide soyle bir sorum var ben progainer 5000 , 1250g ARG ve Creatin kullanmayi dusunuyorum zaten bu hardlinein yaptigi bir kombinasyon ama yasim 16 resit degilim diye tavsiye etmiyorlar . Eger o urunu kullaniesam spordan once yarim porsiyon gainer , yarim porsiyon creatin ve hemen sporun ardindan yarim porsiyin gainer ve yarim porsiyon creatin ikiside toplam birer porsiyon oluyor ve yatmadan oncede 1 tablet ARG ( aç karnina ). Bunu kullansam nasil olur ? Yanitlarinizi bekliyorum umarim sılılmadan cevaplarsiniz

Etkisini ne zaman gosterir peki
Kardeş şimdi bu ürün sana kalori sağlıyor yani günlük alman gereken kaloriyi kolay yoldan alıyorsun. Demek istedigim günde kilo alman için 3000 kalori alman gerekiyorsa bu ürün sana yaklaşık 800 kalori sağlıyor bazıları bu ürünü 2katı olarak kullanıyor etti sana 1600 kalori . 1günde ekstra 1600 kalori cidden çok yüksek bir değer . Yani bu kalori olayıyla senin kilo almanı sağlıyor. Düzgün beslenme ve sporla ilk günden etkisini görebilirsin.

Arastirmadan is yapmayin.Hardline pro gainer kullanirken creatine kullanmana gerek yok.

Hayir gerekmiyor.istersen yarim olcek kullan.

Her gun kullanmalisin.
Oncelikle hardlineprogainer 2,5 gram kreatin icerir . Normal bir insanin kreatin kullanim durumunda gunluj ortalama 5gram kreatin kullanmasi gerekir. Gainerda 2,5g oldugu icin hergun ekstra 2,5g kreatin kullanicagim. Bunun disinda Progainer Arg ve Kreatin kombinasyonunu haklisin ben arastirmadim ama www.supplementler.com a girersen orda bu kombinasyonu goruceksindir . Markanin kendi kombinasyonu bu. Yani bilmeden is yapmiyorum .

Ya arkadaslar hardline progainer 5000gr.kullanimini ayrintili anlatabilicek birisi var mi"
1 porsiyon (5 ölçek) 400ml süt ile karıştırılarak öğünlerden sonra veya antremandan 30 dakika önce ve hemen sonra olmak üzere günde 1-2 defa alınır."heryerde boyle yazıyo ama ben anlamiyorum lutfen bilen arkadaslar bi ayrintili anlatsin

Arkadaşlar 182 boyunda 73 kiloyum. Birkaç gündür spor yapıyorum. Ek gıda olarak bu ürünüde aldım. Bu sabah elime ulaştı. Kahvaltıdan yarım saat sonra 2 ölçek 250ml sütle karıştırıp içtim. Bana çok ağır geldi. Yarım saat yerimden kalkamadım. Akşam spordan sonra da 3 ölçek içmeyi düşünüyorum ama gözüm korktu.

Acaba çikolatalısını aldığım için mi bu kadar ağır geldi bana. Yoksa bünye birkaç gün içinde alışır mi?

Keske almasaymissin kilon gayet yerindeymis illa kilo almak istiyosan makarnaya falan aban
Bir arkadasım kullanıyordu o bana tavsiye etti. İçindeki protein oranıda yüksek dedi. 5 kiloluk olanı sipariş ettim. Bunu bitirdikten sonra protein tozu almayı düşünüyorum. Bu gerçekten çok ağır geldi

Bir arkadasım kullanıyordu o bana tavsiye etti. İçindeki protein oranıda yüksek dedi. 5 kiloluk olanı sipariş ettim. Bunu bitirdikten sonra protein tozu almayı düşünüyorum. Bu gerçekten çok ağır geldi
Aslında gayet içilebilir milkshake gibi bir tadı var neden size ağır geldi bilemiyorum. İsterseniz süt miktarını arttırıp ölçekleri düşürün yada sadece süt miktarını arttırın belki daha dengeleyici bir tada ulaşırsınız

Aslında gayet içilebilir milkshake gibi bir tadı var neden size ağır geldi bilemiyorum. İsterseniz süt miktarını arttırıp ölçekleri düşürün yada sadece süt miktarını arttırın belki daha dengeleyici bir tada ulaşırsınız
Bilmiyorum belki kahvaltıdan yarım saat sonra tok karna içtiğim için ağır geldi. Peki suya karıştırıp içsem nasıl olur?

Bilmiyorum belki kahvaltıdan yarım saat sonra tok karna içtiğim için ağır geldi. Peki suya karıştırıp içsem nasıl olur?
Şimdi bu ürün kilo almak için olduğu için sütle tüketsen daha faydalı olur hatta tadıda bence daha güzel olur ama sen su ile seviyorsan su ilede tüketebilirsin kardeş bir sıkıntı olmaz

Meraba arkadaslar ismim Arda 16 yasindayim 67 kiloyum boyum 185. Bu urun hakkinda sormak istedigim sorular var . Oncelikle herkesin bildigi gibi gunluk 200g (5 olcek) kullanilmasi gerekiyor. Fakat anlamadigim spora gitmedigim gunlerdemi kullanmaliyim. Benim bildigim kadariyla bu gainer duzgun beslenme ve spor olmadan o kadarda ise yaramiyor . Yani demek istedigim spor yapmadan gainer kullanirsam elbetteki kilo alirim ama o kazanmak istedigim hacime ulasamam. O yuzden ben sadece spora gittigim gunler kullanmayi dusunuyorum yani haftada ortalama 3 gun giderim gibi dusunuyorum. Sizce bu urunu bu sekilde kullansam nasil olur. 3 gun gainer kullansam diger gunlerde proteinimi karbonhidratimi guzelce tuketsem bence sıkıntı olmaz ama siz ne dersiniz bilmek istiyorum. Bunun disinda bide soyle bir sorum var ben progainer 5000 , 1250g ARG ve Creatin kullanmayi dusunuyorum zaten bu hardlinein yaptigi bir kombinasyon ama yasim 16 resit degilim diye tavsiye etmiyorlar . Eger o urunu kullaniesam spordan once yarim porsiyon gainer , yarim porsiyon creatin ve hemen sporun ardindan yarim porsiyin gainer ve yarim porsiyon creatin ikiside toplam birer porsiyon oluyor ve yatmadan oncede 1 tablet ARG ( aç karnina ). Bunu kullansam nasil olur ? Yanitlarinizi bekliyorum umarim sılılmadan cevaplarsiniz
Kardes bende 16 yaşıma girecem de yakinda sana bir soru soracaktım sen galiba ürünü kullanıyorsun he ise 18 yaş altı kullanımında doktora başvurunuz falan filan diyorlarda ürünlerin altında hep sen başvurdun mu bir de sana bir zararı aldı mu suana kadar ve ne zamandır kullanıyorsun

Kardes bende 16 yaşıma girecem de yakinda sana bir soru soracaktım sen galiba ürünü kullanıyorsun he ise 18 yaş altı kullanımında doktora başvurunuz falan filan diyorlarda ürünlerin altında hep sen başvurdun mu bir de sana bir zararı aldı mu suana kadar ve ne zamandır kullanıyorsun
Kardes sana soyle anlatiyim ben bu urunu alicaktim sonra bir personal trainerla tanistim bana bosa para hqrciyacagimi ve bana kalitesiz kilo aldiracagini soyledi simdi o abi bana 12 haftalik beslenme ve ant programi yapicak. Onun dedigi herseyi yiyiycem yani cok yiyiycem. Bence sende oyle yap cok ogun ye hic ac kalma ve protein tozu al bence antrenmandan sonra kullanirsin.

Kardes sana soyle anlatiyim ben bu urunu alicaktim sonra bir personal trainerla tanistim bana bosa para hqrciyacagimi ve bana kalitesiz kilo aldiracagini soyledi simdi o abi bana 12 haftalik beslenme ve ant programi yapicak. Onun dedigi herseyi yiyiycem yani cok yiyiycem. Bence sende oyle yap cok ogun ye hic ac kalma ve protein tozu al bence antrenmandan sonra kullanirsin.
Alırız almasına da yaş sıkıntı var mı

Back
Yukarı