sporla beraber kullanıp alabilirsinSelam ben 17 yaşındayım çok zayıfım ve bundan dolayı kaslarım çıkmıyor sizce kilo aldırıcıları kullanmalı mıyım ?
Merhabalar.. yas 21 boy 178 kilo 65.. progainer 5000 aldim cileklisinden, bugun ilk defa kullandim sabah kahvaltidan sonra 1 olcek tadi icimi gayet guzel .. sorum şu ;
İşim geregi ve spordan once eve ugrayip yemek yedigimden dolayi aksam saat 8:30 gibi salona gidebiliyorum 1saat ortalama antreman suruyor dus al minubus bekle vs . Eve gidip sofraya oturmam saat 10:30'u buluyor. Urun kullanimi hakkinda herkes bisey soylemis bende kendime gore bir kullanim semasi olusturdum bilmiyorum dogrumu dusundum .. yardimci olursaniz sevinirim .
Kullanim seklim şöyle ; Sabah kahvaltidan hemen sonra 1 olcek , aksam spordan once yemek sonrasi 2 olcek , spordan sonra yatmadan yarim saat once 2 olcek .
Not : spordan yarim saat once yemek yiyorum hemen pesine gainer 2 olcek kullanmayi dusunuyorum ..yarim saat sonra 1saat spor .. spordan 40 dk sonra tekrar yemek ve yemekten 15 dk sonra 2 olcek gainer ve 15 dk sonra yatma vakti..Biliyorum bu aralardaki sureleri uzatsam daha iyi olur ama zaman sikintim var . Bu sekilde kullanmamin bir sakincasi olurmu ?
Benimde aklıma takılan birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim.
Spora başlaya 8 ay oldu 60 kilo ile başladım şuan %10 yağ oranıyla 66 kilo civarındayım kışın çalışmadığım için kilo alabilyordum fakat yazın çalıştığım işte biraz hareket gerektirdiği için haliyle kilo alamıyorum bu yüzden Hardline'nın Karbonhidrat tozunu alıcam fakat spordan önce BCAA+Kreatin sonra ise protein tozu kullandığım için spor öncesi ve sonrası yapmam çok zor ayrıca midem bulanır diye yapmak istemiyorum
Sorularım ise şunlar..
Gün içinde bunu nasıl kullanmalıyım ?
Beslenme programıma göre düzenli yemek yiyorum bu yüzden tahminen kaç kilo alırım ?
Yağ oranım ne kadar yukarı çıkar çünkü yağlanmak istemiyorum ?
Birde günde 1 lt süt içiyorum protein oranı iyi olduğu için bunun herhangi bir zararı olur mu ? Sorularımı okuyup cevap verenlere teşekkürler.
Spora başladıktan sonra ilk 3-4 ay içerisinde takviye ilaç kullanman önerilmez. Ayrıca salon geçmişin yoksa evde pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum, vücudunun salon görmesi lazım.arkadaşlar 1.83 boy 65 kilo civarı falanım bu ürünü kullansam evde kendi çapımda dambıl falan kaldırsam işe yarar mı ? spora eylülden sonra başlyacağım ancak başlamadan biraz kilo almak istiyorum.
amacım vücut yapmak değil lisedeyken basketçiydim omuzlarım falan geniş vucudum tam üçgen ancak hacim yok. bel ve kolum vücuduma göre ince kalıyor. öyle şekille falanda işim yok acıkcası
L beden bişey giyiyorum omuzdan oturuyor. alttan çuval gibi oluyor amacım bunu çözmek. yağlanmadan kilo almamı sağlar mı bu ürün. ne tavsiye edersiniz
okuyan herkese teşekkürler
Antremandan en erken 1 saat önce yemek yemelisin ki antremanından randuman alabilesin, sen gainer'da kullanacağını söylüyorsun. Şişkinlik yapacaktır ve antremanını olumsuz etkileyebilir. Nacizane tavsiyem antremandan 2 saat önce yemek ye, yemekten 1 saat sonra gainer iç (yani antremandan 1 saat önce gainer, 2 saat önce yemek) Yemekten hemen sonra gainer içmende zor olur diye düşünüyorum, en azından 30-45 dk geçmeli .Şunu da belirtmek istiyorum; yemek düzenin olmadığı sürece sadece gainer'a yüklenerek olumlu sonuçlar alamazsın.[DOUBLEPOST=1438876422][/DOUBLEPOST]
Fiyatına aldanıp Hardline tercih ediyorsunuz fakat bu ürünün yeteri kadar kaliteli bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Spor öncesi ve sonrası için kombinelerin yeterli derecede. Son olarak da; sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan önce kullanman uygun olabilir.
yanıtladığınız için teşekkürler gainer olarak hangi ürünü tavsiye edebilirsiniz ?Antremandan en erken 1 saat önce yemek yemelisin ki antremanından randuman alabilesin, sen gainer'da kullanacağını söylüyorsun. Şişkinlik yapacaktır ve antremanını olumsuz etkileyebilir. Nacizane tavsiyem antremandan 2 saat önce yemek ye, yemekten 1 saat sonra gainer iç (yani antremandan 1 saat önce gainer, 2 saat önce yemek) Yemekten hemen sonra gainer içmende zor olur diye düşünüyorum, en azından 30-45 dk geçmeli .Şunu da belirtmek istiyorum; yemek düzenin olmadığı sürece sadece gainer'a yüklenerek olumlu sonuçlar alamazsın.[DOUBLEPOST=1438876422][/DOUBLEPOST]
Fiyatına aldanıp Hardline tercih ediyorsunuz fakat bu ürünün yeteri kadar kaliteli bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Spor öncesi ve sonrası için kombinelerin yeterli derecede. Son olarak da; sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan önce kullanman uygun olabilir.
Çok çeşitli ürünler var, yorumlarına bakıp karar verebilirsin. Bana sorarsan da son olarak Multipower MassGainer 3000gr ve Universal Creatine birlikte kullandım ve etkisini gördüm.yanıtladığınız için teşekkürler gainer olarak hangi ürünü tavsiye edebilirsiniz ?
Peki yağlanma oldumu vücudunda ?Çok çeşitli ürünler var, yorumlarına bakıp karar verebilirsin. Bana sorarsan da son olarak Multipower MassGainer 3000gr ve Universal Creatine birlikte kullandım ve etkisini gördüm.
Metabolizma ve hormonlarımdan dolayı ne yersem yiyim ne içersem içeyim yağlanamıyorum malesef. Bu kişiden kişiye değişkenlik gösterir.Peki yağlanma oldumu vücudunda ?
Metabolizma ve hormonlarımdan dolayı ne yersem yiyim ne içersem içeyim yağlanamıyorum malesef. Bu kişiden kişiye değişkenlik gösterir.
Günde üç öğün kullanabilirsin. Sabah erken ogleden sonra ve gece yatmadan önce . Olcekleride her 100 ml yarım yağlı süte 1 ölçek . Örneğin ben 400 ml süte 4 ölçek koyuyorum .Merhabalar.. yas 21 boy 178 kilo 65.. progainer 5000 aldim cileklisinden, bugun ilk defa kullandim sabah kahvaltidan sonra 1 olcek tadi icimi gayet guzel .. sorum şu ;
İşim geregi ve spordan once eve ugrayip yemek yedigimden dolayi aksam saat 8:30 gibi salona gidebiliyorum 1saat ortalama antreman suruyor dus al minubus bekle vs . Eve gidip sofraya oturmam saat 10:30'u buluyor. Urun kullanimi hakkinda herkes bisey soylemis bende kendime gore bir kullanim semasi olusturdum bilmiyorum dogrumu dusundum .. yardimci olursaniz sevinirim .
Kullanim seklim şöyle ; Sabah kahvaltidan hemen sonra 1 olcek , aksam spordan once yemek sonrasi 2 olcek , spordan sonra yatmadan yarim saat once 2 olcek .
Not : spordan yarim saat once yemek yiyorum hemen pesine gainer 2 olcek kullanmayi dusunuyorum ..yarim saat sonra 1saat spor .. spordan 40 dk sonra tekrar yemek ve yemekten 15 dk sonra 2 olcek gainer ve 15 dk sonra yatma vakti..Biliyorum bu aralardaki sureleri uzatsam daha iyi olur ama zaman sikintim var . Bu sekilde kullanmamin bir sakincasi olurmu ?
Merhabalar.. yas 21 boy 178 kilo 65.. progainer 5000 aldim cileklisinden, bugun ilk defa kullandim sabah kahvaltidan sonra 1 olcek tadi icimi gayet guzel .. sorum şu ;