Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Alırız almasına da yaş sıkıntı var mı
Bak Kardeşim 15 Yaşının üstündeysen her ürünü kullanabilirsin,Bana göre 18 yaş altı saçmalıkları uydurma. Belirteyim 16 yaşındayım Ve Orta seviye sporcuların kulandığı takviyeleri kullanıyorum. 3,5 Aydır spor yapıyorum spora ilk başladığım günden beri üzerimden nox,bcaa, whey protein eksik etmiyorum. Şimdi ise progainer alıcam 4 lü kombine yapıcam . Yani zararlı olsaydı şuana kadar bence çoktan görmüştüm.[DOUBLEPOST=1441707423][/DOUBLEPOST]Merhabalar bu ürünü kullananlar hangi aromalısı daha iyi?

Ürünü yaklaşık 15 gündür kullanıyorum 72'den 74,5 kiloya çıktım. Tabi yanında düzenli beslenmek gerek. Ben günde 3 ögün yiyebiliyorum anca bazen 4 oluyor kahvaltı ile birlikte. Yağlanma oldu mu diye soracak arkadaşlara şimdiden belirteyim. Herhangi bir yağlanma olmadı antremanlarımı düzenli yapıyorum ara ara da cardioya önem veriyorum. Kullanmak isteyen arkadaşlar varsa tavsiye ederim. Hem düzenli beslenme hem de düzenli sporla beraber yağlanmadan kilo alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ben kullanıyorum ama Allah rızası için bi yardım edin kardeşlerim ishal yapıyo bu madem vücudum direk atıyo aldıklarımı hiç kullanmıyım Boşa mı aldım ** ben

Argo, kaba kısaltmalar kullanmak yasaktır!

Üye 5 ceza puanı almıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben 19 yaşındayım 1.89 boy ve 60 kilo var yani çubuk gibiyim bugun yarın almayı düşünüyorum bunu 3-4 ay kullanıp 75-80 kilo olsam yeter gibi kastan çok kilo almak istiyorum sporu evdeki dambıl vs ekipmanlarla yapsam herhangi bişeyi olur mu lütfen bilen hemen cevaplasın alıcam hemen çünkü

merhaba ben 19 yaşındayım 1.89 boy ve 60 kilo var yani çubuk gibiyim bugun yarın almayı düşünüyorum bunu 3-4 ay kullanıp 75-80 kilo olsam yeter gibi kastan çok kilo almak istiyorum sporu evdeki dambıl vs ekipmanlarla yapsam herhangi bişeyi olur mu lütfen bilen hemen cevaplasın alıcam hemen çünkü
Olur kardeşim kilo aldırıyo ama ishal yapıyo ishal olan biriside kilo alamaz

Gayet başarılı bulduğum bir ürün 7 kiloya yakın kilo aldım kullandığımda ama tabikide daha iyileri varmı var orta karar bir ürün

Arkadaşlar boyum 1.90 kilom 89 , 8-9 aylık spor body geçmişim var, yağ oranım düşük sayılır. bu ürünü kullanmamı önerir misiniz yoksa whey mi kullanayım?

Arkadaşlar boyum 1.90 kilom 89 , 8-9 aylık spor body geçmişim var, yağ oranım düşük sayılır. bu ürünü kullanmamı önerir misiniz yoksa whey mi kullanayım?
Yağ oranınız düşükse kilonuzu arttırmak istiyosanız kullanabilirsiniz ama yağ oranınız fazlaysa whey yönelmenizi öneririm ...

arkadaşlar 160 boy 51 kilo progainer kullanacam hardline nın ama ? herkes burda bişeyler yazmıs kafam karıştı haftanın 3 günü antremana gidecem ? antreman sonrası 2.5 ölçek yatmadan 1 saat önce 2.5 ölçek uygunmu antreman öncesi karbonhidratla beslenirim ? antreman çıkısı zaten eve geliyorum akşam yemegi vs bide ben kombin alacam arg 1250 ve creatin var onları nasıl kullanmalıyım

Bugün kutu bitti bi kaç ölçüm ve gözlemleme yaptım kendi vücudumda. Gainera başlamadan önce 71-72 kilo arasındaydım bu sabah tartıldığımda 75.1 gördüm. Bel çevrem 86 idi hala 86 olarak ölçtüm. Vücudumun üst kısmı eskisine göre biraz daha yapılı duruyor kollarım da öyle. 2. bir kutuyu sipariş etmeyi düşünüyordum fakat başka markaları da denemek istedim. Bugün Muscletech Mass Tech siparişi verdim umarım bu da Hardline gibi bana kolay kilo aldırır. Bu arada düzenli beslenmeyi de ihmal etmedim.

Ürün topaklanma yapmıyor shaker ile karışıyor rahatça. süt ile tükettim ve sütten tiksindim sonunda. :)
Fiyat ve performans olarak bence çok iyi. Zira ben etkisini gördüm.(4 ayda 10 kilo kadar)(ektomorf kategorisindeyim.) Bu artıştan sonra işe yaramadı pek.(düzensiz spor ve düzensiz beslenme ile kullandım. Bazen günde 5 kez içtim bazen de 2 kez. Şişkinlik yapıyor süt miktarı fazla olduğu için.) Artık başka bir ürüne geçtim.
Kilo almak için yeni başlayanlara tavsiye ederim.

Merhaba boyum 1.75 kilom 56 17 yaşındayım carnivor mass kullandım ama yanlış kullandığım için 3 kilo aldım sadece hergün 1 shaker içtim antremandan sonra şimdi pro gainer ile başlamak istiyorum düzenli bir şekilde sizce düzenli kullanımdan sonra işe yarayacakmıdır.
Not:Metobolizmam biraz hızlı.

kolay yağlanan bir vücuda sahibim bu üründeki protein miktarı cazip geldi, fakat karbonhidrat seviyesi yüksek olduğu için bu ürünü kullansam yağ oranım artar mı yoksa karbonhidrat seviyesi düşük whey protein tozlarını mı tercih etmeliyim ?

s.a arkadaşlar. 24 yaşındayım 169 boyum var 54 kiloyum. sizce bu ürünü alsam spor yapıp kilo alırmıyım. şimdiden tşkler. ha birde evde yapsam sporu yeterli olurmu

Supplementler.com isimli sitede 1 porsiyon (5 ölçek olarak gösteriyor) yaşım 18 boyum 1.78 kilom ise 66.7 . Kişisel hedefim 75-80 kiloya ulaşıp 5 kilo düşüğüne Cutting parçalama yapmak.Evde vücut geliştirme programı uyguluyorum GYM'de olup evimde olmayan tek şey makineler her şeyim var çok şükür. Soruma geçeyim sevgili sporcu kardeşlerim ; Bu ürünü şuana kadarki kullanım politikam spor sonrası yemek yiyorum ardından (Genelde yatak öncesi bir saat oluyor 9-10) 500ml sütü shakera fulleyip 2.5 ölçek gainerdan koyuyorum. Bu kilo alımım için yeterlimidir? Gün içerisinde çok sağlam tüketiyorum yani bu son 2.5 ölçeklik hamle ile 3400-3500 günlük kaloriye ulaşmış hale geliyorum 50Karb/25protein/25yağ makrosuna uygun bir şekilde.

Arkadaslar uygun fiyata supplement satıyorum piyasa fiyatlarından daha uygun ürünleri ürünlerinde aloprotein. Com dan toptan alıyorum hepsi orjinal ürünlerdir ulaşmak isteyenler 05063795273 wp den mesaj atabilirsiniz

Back
Yukarı