Kardes yas sikintisi falan yok bana gore hicbir zararida yok dogru porsiyon da kullanirsan. Eger cekiniyorsan kullanmazsinAlırız almasına da yaş sıkıntı var mı
Kardes yas sikintisi falan yok bana gore hicbir zararida yok dogru porsiyon da kullanirsan. Eger cekiniyorsan kullanmazsinAlırız almasına da yaş sıkıntı var mı
Bak Kardeşim 15 Yaşının üstündeysen her ürünü kullanabilirsin,Bana göre 18 yaş altı saçmalıkları uydurma. Belirteyim 16 yaşındayım Ve Orta seviye sporcuların kulandığı takviyeleri kullanıyorum. 3,5 Aydır spor yapıyorum spora ilk başladığım günden beri üzerimden nox,bcaa, whey protein eksik etmiyorum. Şimdi ise progainer alıcam 4 lü kombine yapıcam . Yani zararlı olsaydı şuana kadar bence çoktan görmüştüm.[DOUBLEPOST=1441707423][/DOUBLEPOST]Merhabalar bu ürünü kullananlar hangi aromalısı daha iyi?Alırız almasına da yaş sıkıntı var mı
Olur kardeşim kilo aldırıyo ama ishal yapıyo ishal olan biriside kilo alamazmerhaba ben 19 yaşındayım 1.89 boy ve 60 kilo var yani çubuk gibiyim bugun yarın almayı düşünüyorum bunu 3-4 ay kullanıp 75-80 kilo olsam yeter gibi kastan çok kilo almak istiyorum sporu evdeki dambıl vs ekipmanlarla yapsam herhangi bişeyi olur mu lütfen bilen hemen cevaplasın alıcam hemen çünkü
ishali çok duymadım yani olurmuyum olmazmiyim bilmiyorum umarım olmam yani bugün alıp kullanicam çünküOlur kardeşim kilo aldırıyo ama ishal yapıyo ishal olan biriside kilo alamaz
Yağ oranınız düşükse kilonuzu arttırmak istiyosanız kullanabilirsiniz ama yağ oranınız fazlaysa whey yönelmenizi öneririm ...Arkadaşlar boyum 1.90 kilom 89 , 8-9 aylık spor body geçmişim var, yağ oranım düşük sayılır. bu ürünü kullanmamı önerir misiniz yoksa whey mi kullanayım?
whey kullan direk bu sana tam ters teper yaglanma yaparkolay yağlanan bir vücuda sahibim bu üründeki protein miktarı cazip geldi, fakat karbonhidrat seviyesi yüksek olduğu için bu ürünü kullansam yağ oranım artar mı yoksa karbonhidrat seviyesi düşük whey protein tozlarını mı tercih etmeliyim ?