Toplam 4 olcek yani2
2 ölçek yeterli olur
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplam 4 olcek yani2
2 ölçek yeterli olur
normalde 1 porsiyonda 5 ölcek yaziyor ancak ben gunde 3 öğün 2 şer ölcek olarak kullaniyorum. 200ml toz 300ml süt ekliyorum toplamda 500mlToplam 4 olcek yani
Sütle deneÜrünü bugün aldım, 5 ölçek çileklisini suyla karıştırıp içtim tadı leş. Şuan kara kara yarın nasıl icecegimi düşünüyorum![]()
Antrenmandan once 400 ml sut icersen tabi miden bulanır hatta kusabilirsinMerhaba arkadaslar bende bu ürünü bugün itibariyle kullanmaya basladim. boy 174 kilo 62. urunun cikolatalisini aldim ancak ictikten sonra midem acayp derecede bulaniyor spor salonuna gdiyorum antrenmandan once 2 ölcek 400ml süt ile karistirip ictim ictikten sonra hic spor yapma istegim gelmedi mide bulantisindan dolayi... acaba bu normalmi ?
OlurMerhabalar bu ürünü, Sabah içsem olur mu? Antremandan önce yerine?
Gunde 1 olcek bile yeterlibolabilir.fakat bu senin gun.icindeki beslenmene bagliGun arasi ve antremandan sonra kullanmayi dusunuyorum.1er olcek yeterli midir
Merhaba, bende 18 yaşındayım ve 60 kiloyum. Beslenme programı konusunda yardımcı olabilir misin? Ayrıca 6 ay boyunca kaç tane bu üründen tükettin? Teşekkürler.18 Yaşımda 188,57 kilo olarak 6 ay önce bu spora başladım 3 ay düzensiz kullanmama rağmen bu ürün ve düzenli beslenme ile 72 kilo oldum ve vücut tipimden dolayı yağlanmadım, arkadaşlar bu işi başarmak istiyorsanız ürün tadı 4. veya 5. planda olmalı hakkını veren bi ürün gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
kardeşim merhaba ben bu üründen bi kutu tükettim o da dediğim gibi düzensiz kullanarak 3 ay yettirdim benim çok sağlam bi beslenmem yoktu ama şöyle anlatayım sabah işe gitmeden 1 kase yulaf ve mısır gevreği 5 tane tam yumurta öğlen çorba makarna veya pilav yanında sulu yemek veya et yemeği salata ve tatlı akşam yine tekrarladım bu öğünü idmandan 1 saat önce pro gainer 2 ölçek su ile idmandan sonra 2 ölçek su ile eve gidince ıspanak,fasülye veya makarna yanında yoğurt yatmadan öncede 2 ölçek süt ile progainerMerhaba, bende 18 yaşındayım ve 60 kiloyum. Beslenme programı konusunda yardımcı olabilir misin? Ayrıca 6 ay boyunca kaç tane bu üründen tükettin? Teşekkürler.
Cikolata cips kola veya paket gida yiyorsan sorun olmaz.onlari yiyen bunu da kullanabilirMerhabalar 20 yaşındayım 1.73 55 kiloyum.Bu ürüne başlamayı düşünüyorum fakat bir spor salonun gitmiyorum sadece evde yapabileceğim şekilde basit bir antreman programı yapabilirim.Sizce işe yararmı ? Az bir sportif aktivite ile kullanırsam sağlığa zararlı olurmu ? Teşekkürler.