Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Ürünü bugün aldım, 5 ölçek çileklisini suyla karıştırıp içtim tadı leş. Şuan kara kara yarın nasıl icecegimi düşünüyorum :confused:
Sütle dene

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaslar bende bu ürünü bugün itibariyle kullanmaya basladim. boy 174 kilo 62. urunun cikolatalisini aldim ancak ictikten sonra midem acayp derecede bulaniyor spor salonuna gdiyorum antrenmandan once 2 ölcek 400ml süt ile karistirip ictim ictikten sonra hic spor yapma istegim gelmedi mide bulantisindan dolayi... acaba bu normalmi ?
Antrenmandan once 400 ml sut icersen tabi miden bulanır hatta kusabilirsin

Gun arasi ve antremandan sonra kullanmayi dusunuyorum.1er olcek yeterli midir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gunde 1 olcek bile yeterlibolabilir.fakat bu senin gun.icindeki beslenmene bagli

18 Yaşımda 188,57 kilo olarak 6 ay önce bu spora başladım 3 ay düzensiz kullanmama rağmen bu ürün ve düzenli beslenme ile 72 kilo oldum ve vücut tipimden dolayı yağlanmadım, arkadaşlar bu işi başarmak istiyorsanız ürün tadı 4. veya 5. planda olmalı hakkını veren bi ürün gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

18 Yaşımda 188,57 kilo olarak 6 ay önce bu spora başladım 3 ay düzensiz kullanmama rağmen bu ürün ve düzenli beslenme ile 72 kilo oldum ve vücut tipimden dolayı yağlanmadım, arkadaşlar bu işi başarmak istiyorsanız ürün tadı 4. veya 5. planda olmalı hakkını veren bi ürün gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Merhaba, bende 18 yaşındayım ve 60 kiloyum. Beslenme programı konusunda yardımcı olabilir misin? Ayrıca 6 ay boyunca kaç tane bu üründen tükettin? Teşekkürler.

Tabiki degil.Bu kilo aldirici

hoca ile konuştum öğlen yemeğini 1 de yiyorum okula gidiyorum spordan 1 saat önce iç dedi 3 te içsem 3.50 gibi spora gitsem böyle kullansam olurmu beyler

arkadaşlar 5000 gr olanından aldım ben 25 servis bu ürünü spordan önce 2,5 spordan sonra 2,5 olarak kullandım gercekten genel olarak herkez olumlu sonuc almıs bende deneyim dedim gercektende öyle 3,4 kilo aldım. acaba kilo alırmıyım diye ya işe yaramaz diye düşünen arkadaşlar varsa düşünmeden alın derim .

Merhaba, bende 18 yaşındayım ve 60 kiloyum. Beslenme programı konusunda yardımcı olabilir misin? Ayrıca 6 ay boyunca kaç tane bu üründen tükettin? Teşekkürler.
kardeşim merhaba ben bu üründen bi kutu tükettim o da dediğim gibi düzensiz kullanarak 3 ay yettirdim benim çok sağlam bi beslenmem yoktu ama şöyle anlatayım sabah işe gitmeden 1 kase yulaf ve mısır gevreği 5 tane tam yumurta öğlen çorba makarna veya pilav yanında sulu yemek veya et yemeği salata ve tatlı akşam yine tekrarladım bu öğünü idmandan 1 saat önce pro gainer 2 ölçek su ile idmandan sonra 2 ölçek su ile eve gidince ıspanak,fasülye veya makarna yanında yoğurt yatmadan öncede 2 ölçek süt ile progainer

Merhabalar 20 yaşındayım 1.73 55 kiloyum.Bu ürüne başlamayı düşünüyorum fakat bir spor salonun gitmiyorum sadece evde yapabileceğim şekilde basit bir antreman programı yapabilirim.Sizce işe yararmı ? Az bir sportif aktivite ile kullanırsam sağlığa zararlı olurmu ? Teşekkürler.

Merhaba değerli abiler!
Boyum 1.83 ve kilom 78,
bu ürünü günlük ne kadar kullanmalıyım.
Aralıklarla spor salonuna gittim. Kollarda ve göğüste belirgin kas kütlesi var. Cevap için şimdiden teşekkür ederim!

Bu ürünü kullanmaya başlayalı 12.gün geçti. Ayrıca bir sabah ve bir yatarken olmak üzere tek kapsül Hardline arg1250mg alıyorum. Ne çok iyi ne çok kötü bir beslenmeyle spor yapmadan 12 günde 4 - 4,5 kg aldım. Sizce normal mi? Aşırı mı? Birden aşırı kilo almanın ne gibi zararları olabilir? Yağ oranım az evde ufak antrenmanlar yapıyorum. Teşekkürler.

12 gunde 4.5 :)

Merhabalar 20 yaşındayım 1.73 55 kiloyum.Bu ürüne başlamayı düşünüyorum fakat bir spor salonun gitmiyorum sadece evde yapabileceğim şekilde basit bir antreman programı yapabilirim.Sizce işe yararmı ? Az bir sportif aktivite ile kullanırsam sağlığa zararlı olurmu ? Teşekkürler.
Cikolata cips kola veya paket gida yiyorsan sorun olmaz.onlari yiyen bunu da kullanabilir

Ben de gercekten guluyorum :)

Back
Yukarı