Haftada Kac Yumurta Yiyorsunuz ?

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Haftada kac yumurta yiyorsunuz ?
Yoksa Supplementlerdenmi aliyorsunuz, gereken proteinleri ?

Sarisini yemiyorsaniz, ne kadar yumurta aki ?

programımda hedef haftada 70 yumurta.ama bu yaz günlerinde 2 3 gün ard arda yemege calıstıgım halde midem acayip

bulandı..ama kısa dogru bunu 95 100 e cıkarmakdır.sadece beyazını yiyorum ... ;)

hazır bu konu acılmısken beyazın sivilce yapmak dısında bi zararı yok degilmi :?: :roll:

Yazın bu sıcaklarda yumurta yememek lazım, sıkı antrenman yapıyorsam gunde 4-5 sadece beyazını ıcerım, proteını genelde
supplement ve etten alırım

aklıma geldikce ve imkan buldukca yiyorum.. ama günde
3-4 komple
10 tane sadece beyaz.. toplam 13-14 tane yemek lazım...
walla sıcak filan farketmiyor, haslanmıs olduktan sonra hersekilde yerim ben...

sabah 5 akşam 5. Sarıları ise kırarken ne kadar kaçarsa o kadar:)

gunde 4 5 tane yemeye çalısıyorum ama ben beyazını sarısını ayırmıyorum yagsız omlet yapıp yiyorum
sadece beyazını yemeye calıstım ama kusacak gibi oluyorum:)

sarısı bu kadar yemeye adamı öldurmez dimi 8)

vücutgeliştirmecilerde görülen en büyük sorun mide-bağırsak sorunudr.bunun tek nedeni de tek tarflı beslenmektir.ben tek taraflı beslen me olmaması için haftada 3 gün yumurta yiyorum..bununda 3ü tam 2 si beyaz kırıyorum_pişiriyorum..üzerinede krem peynir-beyaz peynir-tereyağ dan oluşan bir karışımı sıcakken içinde eritiyorum sağlam anternman gücü veriyor...

driftmania dedi:
gunde 4 5 tane yemeye çalısıyorum ama ben beyazını sarısını ayırmıyorum yagsız omlet yapıp yiyorum
sadece beyazını yemeye calıstım ama kusacak gibi oluyorum:)

sarısı bu kadar yemeye adamı öldurmez dimi 8)

hernekadar günde 3 tam yumurta idealdir denilse de yumurtanın beyazının sarısındaki kolestolü nötrleştirdiğini duymuştum çok deneyimli bir sağlıkçıdan..o yüzden 4-5 tam yumurta bana göre sorun olmaz.

Yusuf Yılmaz hocam,
günde 20 yumurta yiyor... definasyon doneminde 4 tane komple 16 beyaz...
bulk doneminde ise 15 komple 5 beyaz

Yumurta protein degerleri nedir? bi cok farklı bilgi war

1 adet yumurta beyazı ??
1 adet yumurta sarısı??

fırat 26 dedi:
yumurtanın beyazında:enerji 17 kkal, protein 3.52, yag 0, karbonhidrat 0.3

yumurtanın sarısında:enerji 59kkal, protein2.78, yag 5.12, karbonhidrat 0.3
sarısını atınca 2,78 protein kaybediyorsak 5,12 yağ için böyle bir israfı yapmamak gerek.yumurta beyazının sarısındaki kollesterölü nötrlediğini bende okudum biryerlerde.bulursam paylaşırım.zaten içim giderdi attığım yumurta sarılarına.mahallenin kedileri semirdi benim yumurta sarılarıyla.2 hafta sonunda kediler bıktı ben bıkmadım yumurtadan.

günde ortalama en az 3tane bıldırcın +3tanede tavuk yumurtası tüketiyorum(sarısıyla beraber)maximum rekoruma gelince 11bıldırcın 3te tavuk yumurtası :D

Re: .

iceman dedi:
arkadaslar yumurtanın sarısında hiç protein yoktur benım bildiim

Yanlış biliyorsun, dırat26'nın verdiği değerler doğru

Back
Yukarı