Haftada Kac Yumurta Yiyorsunuz ?

günlük 3 tam 3 beyaz olmak üzere :6 bazen 5 oluyor.
protein kek vs. yapımında kullandıklarımla vs. haftalık 40-45

Eskiden günde 5 tamdı. Sonra abarttığımı düşündüm 3 tam 100-150 gr lorla karıştırıp pişiriyorum sabahları tavsiye ederim hem protein olarak daha zengin hem de daha az yağ var.
Merak eden arkadaşlar için tarifi veriyim 2 çorba kaşğı zeytin yağını kızgın tavaya döküp 150 gr loru atıp 5 dakka kadar pişiriyoruz hafif ateşte sonra üstüne 3 yumurtayı kırıp karıştıra karıştıra pişiriyoruz

35 Yumurta beyazı Sarisini tüketmiyorum..

Benim merak ettiğim bişey var, amacım şu an 6.ayımda kütle kazanmak yani bulk dönemine giriyorum, 3 tam 1 beyazını yiyiyorum kahvaltıda sizce yeterli midir ya da abartı var mıdır sarısı konusunda ? Sadece beyazını yemekle sarısını ayırmanın ne gibi farklılıkları vardır ? Yağlanma,sivilcelenme gibi sıkıntılarım yok 1.84 boyum ve 75 kiloyum bu arada.

beyler osman müftüoğlu güzel bi yazı yazmış bu konuda. yumurtada o kadar ciddi bi kolestrol yok tam tersi iyi kolestrol hdl yi yükselttiğide gözlemlenmiş dedi

haftada 40 a yakın yiyiyorum az ama anca bu kadar alıyorum.Balık, tavuk, et, süt ,peynir derken bütçe uçuyor zaten şimdilik idare edicez bakalım...

Sporun ilk zamanlarında 1 sene önce haftada 30-35 yumurta yiyordum
Suan 90-110 arası değişiyor. Kilom ve kas kütlem arttıkca dahada arttırmayı planlıyorum
Allahdan yumurta tüketimimde sıkıntı yok ( mide bulantısı , tiksinme vb )

bu sıralar günde 7 beyaz 3 sarı falan yiyordum
ama azaltıp günde 3 yumurtaya düşürdüm
kaynamaya başladıktan sonra 3-5 dk daha kaynaması yeter

Back
Yukarı