C
CENTAUR
Guest
Karasan dedi:Önkollarım benim için en zor gelişen bölge, önkol kaslarım, uzun önkollarıma göre çok kısa kalıyor, sorun genetik yani, ama üzerine düşerek elden geldiğince kütle katmaya çalışacağım, iyice kafaya taktım son zamanlarda.
Benimde tam tersi genetik olarak önkollar iyi büyüyor, hatta 2 sene önce body e başlamadan önce ön kol çalıştıran şu sıksıklarla, (aletin tam ismini söyleyemedim heralde) çalışıyordum bilek güreşinde falan işe yarar düşüncesiyle evde çalışıyordum bunla zaten büyük önkollarla başlamıştım bodye birde çoğu haraketten etkileniyordu sonra pişman oldum temel reis gibi büyük önkolları tekrar ufaltmak için biceps çalışmalarında falan buna özen gösterdim ve artık düzeldi.
Aynı şey trapezler için de geçerli ilk 1 veya 1.5 ay olmuştu ben 40 kiloyla çeneye çekiş yapıyordum trapetler büyümüştü yaratık gibi olmaya başlamıştım, derken 4 seti 1-2 sete indirip 20-25 tekrarlarla kontrol altına aldım
Senin boyunda biraz uzun heralde karasan genelde uzun boyluların önkolları çok hacimli durmaz fakat yine de temel reis gibi büyük orantısız önkollarla dolaşmaktan iyidir daha estetik
iyi çalışmalar.