Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?
Ben de sırtta zorlanıyorum. Sırt antremanlarımı çok iyi yapmama rağmen bir türlü istediğim çok geniş kanatlara ve spinal erector kaslarının belirhenleşmesini başaramadım
Ben de sırtta zorlanıyorum. Sırt antremanlarımı çok iyi yapmama rağmen bir türlü istediğim çok geniş kanatlara ve spinal erector kaslarının belirhenleşmesini başaramadım
Oyumu sırta verdim . hakikaten antremanlardan sonra hiç bir acıdı hissetmiyordum. Fakat forumu okudukça o hafif tatlı acıma hissini hissediyorum. Ayrıca forumu bu kadar onyıldan sonra en eksik bölgemin göğüs özellikle üst göğüs olduğunu fark ettim.
Benimde oyum göğüse
göğüs diyorum..genetiğe bağlı galiba..aslında alt göğüs desek daha uygun olur çünkü göğsümün üst tarafında bariz gelişme var ancak alt tarafta hala yağ tabakası duruyor ve çok da gelişebilmiş değil..çoğu kişinin yakındığı omuz bölgem ise gözle görülür bi şekilde gelişiyor..dediğim gibi genetiğe bağlı birşey,herkesinki bir olamaz ama ankette çoğu kişi göğüs demiş,demekki yalnız değilmişim,bu da mutlu etti beni..
Gögüs diye düşünüyorum bende genel olarak kanat omuz vs.. çok iyi gelişti 2 seneye yakındır yapıyorum fakat gögüsler hala küçük ve hacimsiz duruyor bana göre bunda gerçi beslenmenin de etkisi vardır heralde
Kesinlikle en arkadan göğüs geliyor.Göğüs çalışırken bile kollarımın ve omuzlarımın geliştiğini hissediyorum fakat göğüste hala ilerleme yok diğer bölgelere göre çok geride kaldılar ne yapıcam bilmiyorum artık =)