Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

• Total voters
    2.076
omuzlar ve üst göğüs...

2.5 aydır body e gidiyorum. beslenmeme son derece özen gösteriyorum antremanlarımda iyi geçiyor ama üst göğüs biraz daha iyide omuzlarım hala aynı.....

2.5 aydır ağırlıkları arttırdım ama bi türlü şişmedi omuzlar. 2 hafta içinde protein almaya başlıcam artık. umarım hayal kırıklığına uğramam...

biceps + triceps

kafayı yedirtecek bana. kanat, omuz , göğüs , sırt , bacak.... her şeyimden memnunum. ama kol :S bakalım 3 ay oldu daha yaza kadar hallederim inşallah.

Gelişiminden memnun olmadığım tek kısım ön kol. Kasınca güzel görünüyor ancak serbest durumda dümdüz gibi. Yuvarlak bir sopaya ip bağlayıp altına da küçük bi kova bağladım. İçine ağırlık koyup, kollar omuz hizasında öne doğru düzken sopayı çevirerek ipi sarma ve tekrar çözme şeklinde bi hareket var. Ön kolda müthiş bir gerilim yaratıyor. Onu yapmaya başladım bakalım umutluyum. :)

Son düzenleme:
triceps lerimi irileştiremiyorum.hocama özellikle triceps için özentili olmasını istiyorum.bayada zorluyorum ama zor gelişiyor.hocam başımda duruyor yardımcı oluyor.tricepste.ama işte .genetik galiba.beslenmem gayet iyi.destekleyicide kullanıyorum.görüşlerini bkliyorum.daha ne yapmam gerekir.eksik bi durum görmüyorum ama işte...kafa_

yha biceps nie benim bukdr yavaş gelişyo anlayamıyorum sırt az çalışyorum ama çok gelişyo bicepse çok önem veryorum ama yavaş gelişyo önkollarım ona nazaran çok daha hızlı gelişti böle genetiğe ben...

arkadaşlar size bi tavsiye..bilimsel bi araştırmadan alıntıdır.eğer burnunuzun ucu kenan imizarlıoglu ve ronie coleman gibi yuvarlak öne doğru ve tuttuğunuzda yumuşaksı bir duygu veriyorsa kas kaliteniz yüksek,çabuk ve fazla hacim almaya müsait ve her kas grubunda ilerleme kapasitesi en üstte demektir.bu bizzat araştırılmıştır.
estetikle yaptırsak olurmuymuş bari

benim kanatlar diğerlerine göre daha yavaş ilerliyor ...diğerlerinden memnunum...napmam lazım? sık çalışsam overtrain olurum az çalışsam zaten geride kalıyor ...off napacağımı bilmiyorum

üst göğüs genel olarak çoğu kişide yavaş gelişir çünkü hareketler genellikle göğsün orta bölgesini çok etkiler,üst bölgeyi hareket ettirmek için yapılan bench press türünde de triceps e daha çok ağırlık biner, normal benchte olduğu kadar kasamazsınız üst göğsü.

Benim zordan kolaya doğru gelişen bölgelerim sırasıyla:
üst göğüs-biceps-sırt-omuz-göğüs-triceps-kanatlar-mide.

vucud tipinin bana benzedigini söylemiştin.. evet öyleymiş :D ama bicepsi baya bi gerilere atmak lazım. benimki farklı bi sorun.. benim en iyi bölgem ise çoğu kişide son bölge sayılabilecek olan yer forearmslarımdır :) ondan sonra gögüs omuz ve tricepslerim.. :)
çoğu kişide gögüs problemdir ve + problem üst gögüs ve gögüslerin arasıdır.. ama merak edilmemesi gereken bi konu bence.. nasıl bina alt kattan baslayıp üste dogru gidiyorsa inşa esnasında.. ilk önce alt gögüsler görünecek ve azimin, sabırın getirisiyle üst ve iç kısımda dolacaktır ... iyi sabırlar :)

üst göğüs genel olarak çoğu kişide yavaş gelişir çünkü hareketler genellikle göğsün orta bölgesini çok etkiler,üst bölgeyi hareket ettirmek için yapılan bench press türünde de triceps e daha çok ağırlık biner, normal benchte olduğu kadar kasamazsınız üst göğsü.

Benim zordan kolaya doğru gelişen bölgelerim sırasıyla:
üst göğüs-biceps-sırt-omuz-göğüs-triceps-kanatlar-mide.

üst gogus zor gelisiyor :(hatta cok cok az gelisiyor

bicepsleri hiç geiştiremiyorum. halbuki girdiğim ağırlıklarda iyi. dambıl 12 kg giriyorum, sehpada 10 kg fln ama hiç geliştiği hissi vermiyor bana şişmiyor yani. delircem. bence genetiğimde hata var :) .omuzlarımda biraz moralimi bozuyo

göğüs ve kanat ve sırtım biraz daha iyi ama.. genetik hatalıyım bnce :)

Back
Yukarı