Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

• Total voters
    2.076
biceps ve ust gogus harıcı her yerden memnunum ama ust gogus ve bıceps benı cok zorluyor.bır yerde bır yanlış yapıyorum ama nerde:)

bazı insanların kalfları doğuştan kaslı genelde tıknaz kısaboylu olanlar...
sonradan zor gelişen inatçı bir kas kalf adelesi. malesef çok az sonuç aldım çalışarak...

benım sorunum trapez sankı genetık olrak ozurlu bır bolge ınsanların cogu tarpez ıstemez ama ben cok ıstıyorum cunku spora basladıgımdan berı 2 yıldır cevap alamadıgım tek bolge bazen bakıyorumda 75 kıloluk kısılerde bıle trapez benden buyuk ama bu sefer trapazlerı buyutmeye kararlıyım bu sfer olucak

okuduklarımı değerlendirince bu işin gerçekten genetik/vücut yapısı tarafı olduğunu anlıyoruz..Bencede en çabuk tepki veren yer göğüs en az gelişen yer omuz

bende omuzlardan yanayım:)omuzlar bende sanırım hiç bir zaman marcus gibi patlak olmayacak..arnoldun omuzlarına bakarsanız onunda omuzları düşüktür ve yana dogru hacimsizdir..ama gogusleri enfes..anladım ki gogusleri iyi olanlar omuz olarak genetikleri sınırlanıyor....yani omuz çapı geniş kişiler ise göğüs olarak geri kalıyorlar atık bundan eminim....Ayrıca omuzların zayıflıgını trapezle kapatabilirmiyiz?şişkin bi boyun her zaman iyi bir peruktur.

hıc kasmadıgım omuzlarım alıp başını gıdıolar fakat goguslerımın buyuyememesı benı delı edıyor hem bıde tricepslerım bicepsımden daha kucuk gıbı duruo :D nasıl farkettırıor anatomilermz :)

bende biceps'i geliştiremeyenlerdenim yani verim alamaıoyrum.idmanda çok iyipump sağlıyorum ama gelişme sağlayamadım.yaş28.amino protein kullanmama rağmen.2 seendeir çalışıorum body.saygılar

....kalf...

arkadaşlar size bi tavsiye..bilimsel bi araştırmadan alıntıdır.eğer burnunuzun ucu kenan imizarlıoglu ve ronie coleman gibi yuvarlak öne doğru ve tuttuğunuzda yumuşaksı bir duygu veriyorsa kas kaliteniz yüksek,çabuk ve fazla hacim almaya müsait ve her kas grubunda ilerleme kapasitesi en üstte demektir.bu bizzat araştırılmıştır.

Back
Yukarı