Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
Erbakan,kusura bakma yanlış hatırlamışım bildiklerimi.sütün içeriğindeki şeker uyku kalitenizi bozacaktır.uykunuz kaçmayabilir lakin yinede vücut sabaha dinç yerine yorgun kalkabilir..eminim bu link sana daha yardımcı olacaktır : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/growth-hormone-ve-kalsiyum-eli-t19871.html

Nasıl sımdı ya hyper_ yıllardır bıldıgımız yaptıgımız yanlısmıdır?Kucukken her aksam yatmadan once sut ıcerdık,sımdı gasparı kullanıyorum antremandan sonra 300ml sut ıle karsıtırıp ıcıyorum,yumurta lor yada kasar peynırı ıle tuketıyorum.1 saat sonra da yatıyorum.Aynı sekılde cocuguma da her aksam 1 bardak sut ıcırıyorum.Bıraz konu dısı oldu ama aklım karıstı acıkcası

bu konu çok alengirik kimse bilmiyor
Gerçeği bir tek ALLAH (c.c) biliyor...
Ama ben artık gece yatarken süt içmiyorum yerine myofusion su ile karıştırıp içiyorum.
Pİyasada adam gibi kazein yok zaten.Olan da çok pahalı.
GH önemli birşey
erken uyumak ve gh ı düşüren şeylerden kaçınmak lazım
O yüzden süt içmiyorum az yağlı da olsa.
Ama gaspari bana çok şekerli gibi geliyor.
Zira şeker de GH ı düşürür diyorlar.Yatarken gaspari myo içiyorum
Bu kadar ince düşününce adam gıcık oluyor.

@BeachBoy,içerik kısmında proteinlerin sıralaması üründeki proteinin miktarına göre yazılır.insan ilgilenmediği konuyu bilmez ya buda öyle olmuş sanırım.bu sıralama her ürün için böyledir. Eğer öyleyse ısolatın %50 den fazla içermesi lazım.

@ErbakanHoca,gh ı azaltan casein değil kalsiyumdur.bunun önüne geçmek için loru yatmadan 1 saat önce yiyebilirsiniz.böyle daha iyi olacaktır.aynı şekilde %0 yağ içeren veya içinde laktozu sindiren enzim barındıran sütüde bu şekilde kullanabilirsiniz.

Angry aşağıda optimum goldun içeriği yazıyor. Görüldüğü gibi whey ısolat ilk başta yazılmış. Senin tezine göre optimum goldta whey isolatı whey konsantreden fazla olması lazım.

attachment.php

bu arada laktozsuz sut demek ıcınde laktoz olmayan sut demek degıldır ole dusunmemek gerek laktaz enzımı eklenmıs sute laktozsuz sut denır

yatmadan once alınan her karbonhıdrat gıbı laktoz da gh dusurur tabıkıde

Danny piyasada laktozsuz sütler vardır. Fakat bunlarda biraz karbonhidrat içerirler. Bizde şirketin yalancısıyız. İçinde ne var ne yok tam bilemem :)

detaylı bilgi için konu açtım https://www.bodyforumtr.com/vbforum/p-nar-denge-laktozsuz-s-t45532.html?p=451570#post451570

Ürünün besin değerleri :
attachment.php

Eklentiler

• 107-205-thickbox.jpg
    107-205-thickbox.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 486
Son düzenleme:
daha önceden optimum kullanmıştım.değişiklik olsun diye 2 hafta önce gaspari aldım.optimum a göre sanki daha iyi.tat olarak ise gasparinin yanına hiç bir protein tozunun yaklaşacağını düşünmüyorum.kötü özelliği ise içerisinde whey oranı yazmaması.bu sebepten dolayı antreman sonraları 1 ölçek yerine 1.5 ölçek alıyorum (su ile ).gece yatarkende içerisindeki caseinden yararlanmak için yarım ölçeği süt ile karıstırıp içiyorum.

sürekli aynı marka kullanma taraftarı değilim.markalar arası değişim için kesinlikle denenmeli bence.gaspari bittikten sonra birde biproyu denemeyi düşünüyorum.

Sıcak sıcağına yazayım. Biraz önce ilk ölçeğimi kullandım myofusionda.

Sütle denedim tadı çok güzel benden onay aldı. Etkisini ilerde görürüz.

Ancak idman sonrası için kullanmayı düşünmüyorum pek. Hardline %100 whey var 2 ölçekle suyla atıyorum vücuda, 1 saat sonrada myofusion alırım (yemek yiyemiyorum geç olduğu için)

bence gaspari MyoFUsion
Yanına
-Ya Gaspari Aminomax 8000 ile
-Ya da Musletech NitroTech ile desteklenmeli
İşte o zaman farklı görün

M.Nitrotech harıc myofusion ve g.amını8000 kullanıyorum.Bıotech kreatın alıyordum sımdı nox a basladım.Nox a baslayalı henuz 3gun oldu ama dıgerlerını yaklasık olarak 1aydır kullanıyorum.1aylık antreman sonunda alınan olculerımde kollara 2 goguse ıse 4cm artırmısım.Urunlerın ıyı olmasından mı,daımı ve ısteklı calısmadan mıdır yoksa dengelı beslenmemıdır yada hepsının kombınesımıdır bılemem ama su an ıcın memnunum.

Lakın aklıma takılan gasparıde toz un ıcınde beyaz beyaz tanecıkler var şeker midir acaba onlar?tam ıcerık hatırlamamakla beraber ıcerısınde 2gr seker oldugunu hatırlıyorum.ama aspartam da var sanırım.

@BeachBoy,optimum gold isolate bir protein tozu diye geçiyor zaten.evet %100 değil ama isolate diye geçer yinede.twinlab gibi ürünlerde ise conc. isolatenin önünde yazar,bu böyledir..ve Danny Boy'un dediği gibi laktozsuz süt yoktur.inek laktozsuz süt mü yapacak.insanoğlu onun içine enzim koyarak laktozsuz diyip satıyor.enzimin adıda Laktaz'dır.içerik kısmına baktığınızda inek sütü,laktaz yazar..

• Like
Reactions: uzk
M.Nitrotech harıc myofusion ve g.amını8000 kullanıyorum.Bıotech kreatın alıyordum sımdı nox a basladım.Nox a baslayalı henuz 3gun oldu ama dıgerlerını yaklasık olarak 1aydır kullanıyorum.1aylık antreman sonunda alınan olculerımde kollara 2 goguse ıse 4cm artırmısım.Urunlerın ıyı olmasından mı,daımı ve ısteklı calısmadan mıdır yoksa dengelı beslenmemıdır yada hepsının kombınesımıdır bılemem ama su an ıcın memnunum.

Lakın aklıma takılan gasparıde toz un ıcınde beyaz beyaz tanecıkler var şeker midir acaba onlar?tam ıcerık hatırlamamakla beraber ıcerısınde 2gr seker oldugunu hatırlıyorum.ama aspartam da var sanırım.

Çok güzel bir noktaya parmak atmışsın :D
Ben Haziran Ayı'ndan beri MyoFusion kullanıyorum.
İçinde hep Beyaz küçük tanecikler vardı.
Bunlar Splenda olabilir.
Yani tatlandırıcı diye düşünüyorum.
Tadı şekerli zaten diğerlerinden.
Ben de Hep gaspari Aminomax 8000 ve MyoFUsion kullandım ciden mükemmel güç artışı ve hacim artışı yapıyor birlikte.

@BeachBoy,optimum gold isolate bir protein tozu diye geçiyor zaten.evet %100 değil ama isolate diye geçer yinede.twinlab gibi ürünlerde ise conc. isolatenin önünde yazar,bu böyledir..ve Danny Boy'un dediği gibi laktozsuz süt yoktur.inek laktozsuz süt mü yapacak.insanoğlu onun içine enzim koyarak laktozsuz diyip satıyor.enzimin adıda Laktaz'dır.içerik kısmına baktığınızda inek sütü,laktaz yazar..

Ben optimumum isolat oranının daha düşük olduğunu duymuştum fakat net bir bilgiye sahip değilim. Konuyu biraz araştırıcam. Bilgilendirdiğin için teşekkürler.

bence gaspari MyoFUsion
Yanına
-Ya Gaspari Aminomax 8000 ile
-Ya da Musletech NitroTech ile desteklenmeli
İşte o zaman farklı görün

erbakan sen herkesi kendin gibi zannediyorsun :S
ben 2 tane ayrı whey alıcak durumda değilim ki forumdaki üyelerin %80i böyledir.
2 tane whey alacağına 1 whey + 1 amino ya da ne bileyim kreatin falan alırsın.
insanlara tavsiyede bulunuyorsun iyi hoş hatta güzel bi tavsiye fakat sürekli "myofuison+nitrotech" diyorsun.
ben şahsım adıma konuşayım ben antrenman sonrası için hem de gece yatmadan önce içmek için ayrı ayrı proteine para veremem şahsen.
çoğu arkadaş da veremez.

günde2 ölçek myo almak yerine 1 ölçek myo 1ölçek nitro almak mantıklı. tepki verecek bir şey yok bunda.

Arkadaşım zaten 1 kutu proteinin bitince yenisini alacaksın
ben diyorum ki;
Peşin paran varsa şimdiden 2 kutu protein tozu al.
Birisi NitroTech olsun
Birisi MyoFusion olsun.
Kreatin zaten şart kombinede.
Bunlar Yeter bence ama maddi durumun iyiyse bayağı
E bir de MusclePharm Assault denen bi NitrikOksit alırsın ki ben yakında alacağım galiba.
En iyi NitrikOksit diyorlar.

önermem bu tozu kana yavas karısıyo içerik bakımında iyi ama bu paraya optimum yada ultimate almanızı tavsiye ederim..............ama paranız varsa nicrotech alın derim:)

günde2 ölçek myo almak yerine 1 ölçek myo 1ölçek nitro almak mantıklı. tepki verecek bir şey yok bunda.

acıkcası banada mantıklı geldı erbakanhocanın dedıgı hem ben myo yu gunde 2olcek kullanıyorum ortalama olarak 1ay oldu kullanmaya baslayalı dıbını gormeye baladım :D sanırım 3hafta kadar gıder yada gıtmez.

ancak ıkısı bırden alındıgında kullanım suresı daha da artmıs olacak 1 olcek myo sabah 1 olcek nıtro antreman sonrası.kullanım suresı uzamıs olacak sadece ılk alım yaparken baya tuzlu gelecek :)

Arkadaşlar Ben bugünden Sonra GAspari-Optimum kombinasyonu yapacağım.
Bakalım Nasıl sonuçlar verecek yazacağım.
Muscletech'den iyi diyor çoğu kişi Optimum için,bi deneyelim bakalım

önermem bu tozu kana yavas karısıyo içerik bakımında iyi ama bu paraya optimum yada ultimate almanızı tavsiye ederim..............ama paranız varsa nicrotech alın derim:)

neden önermedigini merak ediyorum açıklarmısın? kas sürekli whey proteine mi ihtiyaç duyuyor? antrenman sonrası illa whey mi almak gerek?

Arkadaşlar Ben bugünden Sonra GAspari-Optimum kombinasyonu yapacağım.
Bakalım Nasıl sonuçlar verecek yazacağım.
Muscletech'den iyi diyor çoğu kişi Optimum için,bi deneyelim bakalım

katılmıyorum (şahsi düşüncem)

ben optimum alırsam eğer anca sabah içme proteini yaparım :D
placebo etkisi midir nedir bilmiyorum ama 1-2 yıldır optimum kullanıyodum
şimdi gaspari+nitrotech kullanıyorum sanki daha bi sağlam gözüküyo vücudum..

dostum sağol ben de bayağı bir araştırdım muscletech daha iyi optimumdan dedim.
ve gene gaspari-nitrotech kombinasyonu yapcam
İkisini beraber kullanmakta katabolik süreçten çıkartır fazla bir fark olacağını sanmıyorum sonuçta idmana gitmeden gün içinde sağlam 3-4 öğün yiyip gidince vücuttaki aminoasit havuzu dolu oluyo vede idman sonrası ışık hızıyla protein alınacak diye bişey yok 3 saate kadar cok aşırı bi kayıp olmaz bende idman sonrası whey ve maltodextrin beraber karıştırıp içiyorum çok güzel toparlıyo tavsiye ederim çünkü malto direk kas glikojenini hemen dolduruyo idman sonrası. karaciğerde işlemden gecmeden kasa gidiyor . bende myfusion kullanmayı düşünüyorum baya övülüyor . saygılar ...

Back
Yukarı