Günlük 58-164

lorlu kekin tadı nasıldı tarif edebilirmisiniz

lorlu kekin tadı nasıldı tarif edebilirmisiniz
Normal cheesecake gibi bekleme, sadece lorun biraz "renklendirilmiş" hali, çok tatlı değil, biraz kuru gibi (normal tarifi değiştirdiğim için yani krema yerine süt, tam yumurta yerine yumurta beyazı eklediğim için biraz kuru çıktı, zaten çatladı da) yanında sade kahve içtim. Daha tatlı olması için stevia da kullanılabilir.
Normal tarif uygulanırsa, yani kremalı, yumurtalı şekerli böyle çıkması lazım :)
chizkejk-iz-tvoroga-12-500pech.jpg

Son düzenleme:
Pazar gününden haftalık yemek yapmadığım için bu hafta yemeklerim aceleye geldi, bugün yemek yapamadım bile, akşam ıki dilim pizza yedim. Öğlen yemekhanenin tavuğunu yedim, iğrençti tövbe estağfurullah.
Ne olacak böyle fazla karbonhidrat?
vamu8uvy.jpg

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pazar gününden haftalık yemek yapmadığım için bu hafta yemeklerim aceleye geldi, bugün yemek yapamadım bile, akşam ıki dilim pizza yedim. Öğlen yemekhanenin tavuğunu yedim, iğrençti tövbe estağfurullah.
Ne olacak böyle fazla karbonhidrat?
vamu8uvy.jpg

işyerinde yemek benim içinde problem. sırf bu yüzden isyan edicem yakında.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün full body

The dumbell thruster 2x 2 kg ile 3x15 kere

D.bench press 2 x15 (2 x5 kg ile yaptım)

B.over row 2 x 15 (2x5kg)
Bent Over Two-Dumbbell Row Exercise Guide and Video

D.shoulder press 2 x 10 (2x5kg)
Dumbbell Shoulder Press Exercise Guide and Video

L.dumbbell tri.ext. 2 x 15 ( 2 x 2kg ile yaptım)
Lying Dumbbell Tricep Extension Exercise Guide and Video

D.Curl 2 x 12 (2x5kg)
Flexor Incline Dumbbell Curls Exercise Guide and Video

Hip Raise 2 x 30 (1 set arttırdım)
Bent-Knee Hip Raise Exercise Guide and Video

V up 1 x 20
Jackknife Sit-Up Exercise Guide and Video

Ob. Crunch 1 x 20 sag-sol
Oblique Crunches - On The Floor Exercise Guide and Video

Bugün full body

The dumbell thruster 2x 2 kg ile 3x15 kere

D.bench press 2 x15 (2 x5 kg ile yaptım)

B.over row 2 x 15 (2x5kg)
Bent Over Two-Dumbbell Row Exercise Guide and Video

D.shoulder press 2 x 10 (2x5kg)
Dumbbell Shoulder Press Exercise Guide and Video

L.dumbbell tri.ext. 2 x 15 ( 2 x 2kg ile yaptım)
Lying Dumbbell Tricep Extension Exercise Guide and Video

D.Curl 2 x 12 (2x5kg)
Flexor Incline Dumbbell Curls Exercise Guide and Video

Hip Raise 2 x 30 (1 set arttırdım)
Bent-Knee Hip Raise Exercise Guide and Video

V up 1 x 20

Forumda turalarken,bayanlarin yaptigi antremanlara bakiyorum sonra birde erkeklerinkine bakiyorum,sanirim bayanlar erkekleri solladi,bayanlar daha disiplinli görünüyor,bunda yaz aylarinin yaklasmis bikini mevsiminin acilmis olmasinin ne kadar etkisi var tabiiki tartisilir,kis aylarinda ayni gözlemi birkez daha tekrarlamak gerekiyor.
Bu arada aloooo erkekler bayanlara bakip biraz gaz verin bakalim,ilk yari bitmis ve bayanlar halen 1-0 önde ona göre.:)

:cool::cool::cool:
Forumda turalarken,bayanlarin yaptigi antremanlara bakiyorum sonra birde erkeklerinkine bakiyorum,sanirim bayanlar erkekleri solladi,bayanlar daha disiplinli görünüyor,bunda yaz aylarinin yaklasmis bikini mevsiminin acilmis olmasinin ne kadar etkisi var tabiiki tartisilir,kis aylarinda ayni gözlemi birkez daha tekrarlamak gerekiyor.
Bu arada aloooo erkekler bayanlara bakip biraz gaz verin bakalim,ilk yari bitmis ve bayanlar halen 1-0 önde ona göre.:)
Evet, yazın etkisi de var.:) Ama ben Ocak ayından beri spor yapmaya başladım diyebilirim, Jillian Michaels' in Ripped in 30 Cd'sini almıştım, 25 dakikalık cardio programi, haftada 3 kere yapıyordum, spor yaptığımı sanmıştım :) şimdi de öyle sanıyorum, sanki eksik yapiyormusum gibi geliyor, çünkü göbekteki yağ çok yavaş eriyor :( veya erimiyor ...
buraya üye olunca ağırlık dünyası açıldı bana :) neden eskiden evde dumbbella çalışilabileceğini bilmemisim? daha erken baslardim (gerçi kızım gece 5kere süte kalkıyordu o zamanlar). ben yeter ki gece kesintisiz 7 saat uyuyayim, kızım hasta olmasın beni birşey engellemez herhalde? diğer beklenmedik sorunlar hariç.
beslenmemi de böyle devam ettiririm, tabii beklenmedik sonuçlar alırsam birşeyleri değiştirmem gerekecek.

Son düzenleme:
:cool::cool::cool:
Evet, yazın etkisi de var.:) Ama ben Ocak ayından beri spor yapmaya başladım diyebilirim, Jillian Michaels' in Ripped in 30 Cd'sini almıştım, 25 dakikalık cardio programi, haftada 3 kere yapıyordum, spor yaptığımı sanmıştım :) şimdi de öyle sanıyorum, sanki eksik yapiyormusum gibi geliyor, çünkü göbekteki yağ çok yavaş eriyor :( veya erimiyor ...
buraya üye olunca ağırlık dünyası açıldı bana :) neden eskiden evde dumbbella çalışilabileceğini bilmemisim? daha erken baslardim (gerçi kızım gece 5kere süte kalkıyordu o zamanlar). ben yeter ki akşam kesintisiz 7 saat uyuyayim, kızım hasta olmasın beni birşey engellemez herhalde? diğer beklenmedik sorunlar hariç.
beslenmemi de böyle devam ettiririm, tabii beklenmedik sonuçlar alırsam birşeyleri değiştirmem gerekecek.

Kahvaltı
200 gr suda pişmiş yulaf ezmesi (pişmiş olarak tarttim, kuru olarak 65 gr var diye düşünüyorum)
Sonra 1 bardak süt, yarım muz, bir avuç çekirdekli kuru üzüm, 1 kaşık bal, bir kaşık keten tohumu ekledim. Çok güzel oldu olmasına da, karbonhidrat çok oldu.
Ara öğün 10 badem
Öğle yemeği
150 GR hindi
Salata, yoğurt, kavun
sugeva6u.jpg

https://img.tapatalk.com/d/14/06/26/na7ereve.jpg[/IMG][/IMG]

Akşam yemeği
Bezelye 300 gr
3 yumurta akı
Domates
Yarım kuru soğan
Yeşil çay
Elma

qyzu9epe.jpg

e3y9yra5.jpg

Kahvaltı
200 gr suda pişmiş yulaf ezmesi (pişmiş olarak tarttim, kuru olarak 65 gr var diye düşünüyorum)
Sonra 1 bardak süt, yarım muz, bir avuç çekirdekli kuru üzüm, 1 kaşık bal, bir kaşık keten tohumu ekledim. Çok güzel oldu olmasına da, karbonhidrat çok oldu.
Ara öğün 10 badem
Öğle yemeği
150 GR hindi
Salata, yoğurt, kavun
sugeva6u.jpg

https://img.tapatalk.com/d/14/06/26/na7ereve.jpg[/IMG][/IMG]

Akşam yemeği
Bezelye 300 gr
3 yumurta akı
Domates
Yarım kuru soğan
Yeşil çay
Elma

qyzu9epe.jpg

e3y9yra5.jpg

karbo artış göstermiş. ama hindi günü kurtarmış.
göbek ve basen kısmı gerçekten en zor eriyen bölgeler. ama sonuç itibariyle eriyorlar. sadece diğer bölgelere göre biraz daha yavaş.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünkü yediklerim
14nnui8.jpg

Kahvaltı
200 gr light peynir
domates salataık
50 gr tam tahıl ekmek
Sade neskafe

Öğle yemeği
Etli bezelye
100 gr tavuk şnitzel (iş yerinde çıktı)
1 elmalı soda
n4t5on.jpg

Ara öğün
5 adet badem

Akşam yemeği
Ton balıklı salata
1 erik
100 gr kiraz
2qjes1z.jpg
[DOUBLEPOST=1403848455][/DOUBLEPOST]27.06.2014
Lower body günü normalde, ama sabah çok zor kalktım, akşam gergindim, geç yattım, sabah hiç kalkmak istemiyordum ama kalktım. Çok verimli çalışma oldu diyemem
Lowerbody

Dumbbell Squat 2 x 15 ( 2x 10 kg ile yaptım)

S.legged deadlift 2 x 15 (2 x 10 kg) (bu en sevdiğim hareket diyebilirim, direkt hamstring hissediliyor)
Stiff-Legged Dumbbell Deadlift Exercise Guide and Video

D.clean 1 x 20 (düşük kilo) (2 x 2kg)
Dumbbell Clean Exercise Guide and Video

S.l.gl bridge 2 x 15 sag sol
Single Leg Glute Bridge Exercise Guide and Video

B.lift 1 x 30
Butt Lift (Bridge) Exercise Guide and Video

V up 1 x 20

Son düzenleme:
Hersey guzelde sodayi icmeseymissiniz keske.gazli iceceklere.bi dusmanligim var.misafirlikte kola ikram edenide uyariyorum artik :)
Evet, haklısın, dün sıcak basınca arkadaşlarla soğuk soda içtik, yazın acayip meyveli soda ve ice tea içmek istiyorum, bunların yerine alternatif düşünüyordum ben de dün, kendi buzlu yeşil çayımı mı yapsam (limonlu)? veya yeşil elmalı komposto mu yapsam (şekersiz)? Değişik fikirlerin varsa deneyebilirim.

Ben limonata yapiyorum.icine taze nane yapragi.birazda aroma degisikligi icin cilek rendeliyorum.1bucuk litrelik siseye bosaltyrm.icmeden once calkalayip bardaga koyup iciyorum.fakat ben sekeri az koyuyorum.tattirdigim arkdslardan begenmeyen cok oldu.cayi kahveyide sekersiz ictigim icin bu normal geliyor.cilek olayina gelince agizda biraktigi tadi seviyorum.hafif renkde veriyor.
Bogurtlen denemyi dusunuyorum bu ara.tam mevsimi.mayhoslugunu seviyorum yaz meyvelerinin.tadini yogunlastryr icecegin.

Sade katkısız sodanın ne zararı var onu anlayamadım?[DOUBLEPOST=1403859903][/DOUBLEPOST]Sade katkısız sodanın ne zararı var onu anlayamadım?

Sade katkısız sodanın ne zararı var onu anlayamadım?[DOUBLEPOST=1403859903][/DOUBLEPOST]Sade katkısız sodanın ne zararı var onu anlayamadım?
Sade soda sindirim icin iyi oluyor bazen.aromali gazli icecekler sorun bence.
Illaha aromali can cekerse sade sodaya limon sikma taraftariyim.
Biyerde okumustum sade soda yerine mineralli suya az karbonat atip iciyordu birisi .soda canim cekmediginden hic denemedim acikcasi :)

Bir şey soracam, şu an 2 x10kg ile stiffed leg deadlift yapıyorum, bu dumbbellar ne kadar süre işimi görür yoksa ağırlığı arttırıp barbell almam mı gerekiyor, mesela 40-60 kg? yoksa bu dumbbellarla aynı kilo fazla set mi yapmam lazım ileride?
Bu yazıyı okuyunca bu soruyu sormak istedim
7 TOP REASONS WHY CELEBS DEADLIFT !!! | Hiit Blog
Daily-Hiit-Faya-Fitness-On-Toast-Girl-Deadlift-Blog-Post-Weights-Combo.jpg
[DOUBLEPOST=1403867046][/DOUBLEPOST]Bir de şunu anlamıyorum daha, yani orta ağırlıkla çok sayı mı iyi, yoksa fazla ağırlıkla az sayı mı bir bayan için?

Son düzenleme:
Bir şey soracam, şu an 2 x10kg ile stiffed leg deadlift yapıyorum, bu dumbbellar ne kadar süre işimi görür yoksa ağırlığı arttırıp barbell almam mı gerekiyor, mesela 40-60 kg? yoksa bu dumbbellarla aynı kilo fazla set mi yapmam lazım ileride?
Bu yazıyı okuyunca bu soruyu sormak istedim
7 TOP REASONS WHY CELEBS DEADLIFT !!! | Hiit Blog
Daily-Hiit-Faya-Fitness-On-Toast-Girl-Deadlift-Blog-Post-Weights-Combo.jpg
[DOUBLEPOST=1403867046][/DOUBLEPOST]Bir de şunu anlamıyorum daha, yani orta ağırlıkla çok sayı mı iyi, yoksa fazla ağırlıkla az sayı mı bir bayan için?

agirliklari 6-10 rep arasi ayarla. Erkek nasil calisiyorsa sende öyle calis, bir fark yok yani. Mümkünse deadlifti uzun barla yapmayi dene :) yukardaki resim gibi

Back
Yukarı