Göğsümün Altındaki bu şişkinlik Normalmi ?

Merhaba arkadaşlar.
3 aydır koşu yapıyorum. 1.5 ay öncede vg ye başladım.
Ama 1-2 arkadaşımında dikkatini çektiği için buradan bilgi almak istedim.
Altta resimde de görüdüğü gibi göğsümün altında bir şişkinlik var. bu durum anormalmi yoksa yağlanmamı. tam anlayamadım.
Bu durum kardiyo ve karın egzersizleri ile düzelirmi aynı zamanda düzenli beslenme ile :)
bilgilendirirseniz çok sevinirim..
10523989_10204401641583968_2780289992553571544_n.jpg

10471001_10204401642263985_8809813648626700671_n.jpg

10534760_10204401643264010_943028683058298875_n.jpg

Dalga gecip saygisizlik yapmanin bi anlami yok düzgün bi üslupla sormuş,cokta iyi bi abimdir.
Ben zaten yazmistim abi anormal gozukmuyo arkadaslarini takma :D buradan anormal durmuyo sıkıntı yok bence..

İskelet Yapından kaynaklaniyor olabilir. Görünüşe göre kaburgalarn biraz şişkin. Biraz da yaglisin onun da etkisi olur ama canını sikacak bişey yok

ne kardiyosu.kardiyo ile dahada içine s*arsın. o yağ oranı ıla alakalı.ve amerıkada bu durumuna testesteron cocugu dıyorlar, cunkı testesteronun yuksek oldugu anlasılabılıyor, ostrojen aydır sakın onu buna ornek verıyım demeyin. kardio vs faso fıso.agır calıs harcadıgından 400 500 calori az al bitti gitti 4-5 haftalık isi var.

Yağ oranı falan değil kardeşim aynısı bendede var göğüs kafesin o

Tamamen genetiktir ancak ameliyat ile düzeltebilirsin ama senin sağlığını etkilemez sadece estetik olarak kötü gözükür yağ oranın düşünce daha çok belli olucak

ne kardiyosu.kardiyo ile dahada içine s*arsın. o yağ oranı ıla alakalı.ve amerıkada bu durumuna testesteron cocugu dıyorlar, cunkı testesteronun yuksek oldugu anlasılabılıyor, ostrojen aydır sakın onu buna ornek verıyım demeyin. kardio vs faso fıso.agır calıs harcadıgından 400 500 calori az al bitti gitti 4-5 haftalık isi var.
4.5 haftalık işi var derken bunu anlayamadım 4-5 haftalık sonra ne olucak tam olarak.
Kardiyoyu haftada 4-5 gün yapıyordum. onu 3 güne felan düşüreyim ozaman bu durum beni çok üzdü şuanda :(
Bu genetik sorun yüzünden sixpacklar görünmeyecekmi ozaman ?

Yağ oranı falan değil kardeşim aynısı bendede var göğüs kafesin o
Tamamen genetiktir ancak ameliyat ile düzeltebilirsin ama senin sağlığını etkilemez sadece estetik olarak kötü gözükür yağ oranın düşünce daha çok belli olucak
aynı sorun bende de var. çok rahatsız edici ama yapacak bir şey yok
Arkadaşlar sakıncası yoksa resimlerinizi gönderebilirmisiniz o bölgenin. çok üzücü birşey.

vakum hareketi varmış onu yapınca geçiyor diyorlar. ben dün yapmaya başladım umarım sonuç alırım
İns usta ya. O bilgiye bereden ulastin hareketler nasil vs buradan yazabilirmisin ?

Kaburgaların :/ Bunda garip olan ne ki ? Zaten vücudun iyi değil.Önce vücudu toparla iyice kas yap zaten göze batmaz

Vucudumun iyi olmadigini biliyorum zaten. Sadece bu durumun normal olup olmadigini arastiriyorum.onuda ogrendim sayilir.yinede ilginiz icin tsk ederim.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İns usta ya. O bilgiye bereden ulastin hareketler nasil vs buradan yazabilirmisin ?

Vucudumun iyi olmadigini biliyorum zaten. Sadece bu durumun normal olup olmadigini arastiriyorum.onuda ogrendim sayilir.yinede ilginiz icin tsk ederim.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tabii ki normal.Benimkiler daha bile fazla belli oluyor.Kas yaptıkça o görüntü kaybolacaktır.Bu kadar küçük şeylere takılmayın.

Kardeş onu geçirmenin tek yolu ameliyat ile alt kaburgalarını ittirip düzeltmek
owww çok kötü.Yaptırılırmı yaw o ameliyat :S sanırım yukarıdaki arkadaşlarında yazdığı gibi en mantıklısı kardiyoyu azaltıp ağırlık çalışmak. inşallah vücut geliştiğinde göğüs kasları felan birazdaha şiştiğinde o bölge dahada az belkide hiç belli bile olmayacak.
Peki arkadaşlar bu son sorum normalde ben haftada 4-5 gün koşuyordum. her koşuşum 5km
ptesi - çrşb - cuma günleride ağırlık antremanım var.
Koşuyu kaç güne düşürsem daha uygun olur

Back
Yukarı