Full body bölgesele göre nasıl daha fazla pump yapar abi?Ben fullbody çalıştığım zamanlar tüm vücut pump olduğu için ayna karşısında mutlu oluyordum ama bir gün sonraki ağrı az geliyordu bana çok ağrıyınca daha tatmin edici oluyorzamanla kendime göre revize etmeye çalıştım bir gün göğüs omuz ağırlıklı diğer gün sırt bacak ağırlıklı yapıp (değiştiriyorum ağırlıklı olan ikilileri ara sıra) haftada 4 gün her grubu haftada 2 kere çalıştırmış oluyorum verimini de alıyorum tatmin de ediyor. Paylaşmak istedim herkese kolay gelsin
Bence sen bu işi bilmeyenlerdensin. Biraz araştırsana?Full body bölgesele göre nasıl daha fazla pump yapar abi?
Oooo ağırsağlam fanı mıyız?Senin gibi gerizekalilar için antreman türü yok. Anlayabildin mi?
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vladimir Zatsiorsky dahil pek çok otorite, bölgesel çalışmanın o bölgede daha fazla pump yarattığını savunuyor. Sarkoplazmik hipertrofi diye bir şey var ne kadar reddederseniz edin. Bilmem anlatabiliyor muyum?Bence sen bu işi bilmeyenlerdensin. Biraz araştırsana?
Agirsaglam fani degilim tam aksine vucutlarini da estetik bulmuyorum pwcilerin. Ama pump fullbody de daha fazla olabilir duzgun bir antremanla. Örneğin sırt çalışıyorsun 3hareket koydun. Her biri 3 set olsa zten daha sirt calisirken biceps 9 set çalıştı. Ustune bide cable curl unu yaparsan kollarin hic olmadigi kadar pump etkisinde kalacaktir. Benim senin gibilere kizmamin sebebi ( agir saglam bebeleri) sacma sapan ifadelerle milleti bu tarz verimli calismadan sogutmaniz. Kisisel sacmaliklarinizi baska yerlerde paylasin. Insanlar ogrenmeye geliyor buraya birbirine bok atmaya değil.Oooo ağırsağlam fanı mıyız?
Vladimir Zatsiorsky dahil pek çok otorite, bölgesel çalışmanın o bölgede daha fazla pump yarattığını savunuyor. Sarkoplazmik hipertrofi diye bir şey var ne kadar reddederseniz edin. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Burası forum, isteyen istediini söyler. Uygun bulnmaz ise silinr zaten. Hakaret etmedim, bebeleri demmde bence sakınca yokAgirsaglam fani degilim tam aksine vucutlarini da estetik bulmuyorum pwcilerin. Ama pump fullbody de daha fazla olabilir duzgun bir antremanla. Örneğin sırt çalışıyorsun 3hareket koydun. Her biri 3 set olsa zten daha sirt calisirken biceps 9 set çalıştı. Ustune bide cable curl unu yaparsan kollarin hic olmadigi kadar pump etkisinde kalacaktir. Benim senin gibilere kizmamin sebebi ( agir saglam bebeleri) sacma sapan ifadelerle milleti bu tarz verimli calismadan sogutmaniz. Kisisel sacmaliklarinizi baska yerlerde paylasin. Insanlar ogrenmeye geliyor buraya birbirine bok atmaya değil.
Fullbody diye başlayıp sırta 3 hareket demek, üstüne birde cable row ile devam etmek. Neyse yorumları dikkate alınmaması gereken bir kişi daha eklendi listeyeAgirsaglam fani degilim tam aksine vucutlarini da estetik bulmuyorum pwcilerin. Ama pump fullbody de daha fazla olabilir duzgun bir antremanla. Örneğin sırt çalışıyorsun 3hareket koydun. Her biri 3 set olsa zten daha sirt calisirken biceps 9 set çalıştı. Ustune bide cable curl unu yaparsan kollarin hic olmadigi kadar pump etkisinde kalacaktir. Benim senin gibilere kizmamin sebebi ( agir saglam bebeleri) sacma sapan ifadelerle milleti bu tarz verimli calismadan sogutmaniz. Kisisel sacmaliklarinizi baska yerlerde paylasin. Insanlar ogrenmeye geliyor buraya birbirine bok atmaya değil.
Noldu begenemedin mi? Cable curl sana batiyo galibaFullbody diye başlayıp sırta 3 hareket demek, üstüne birde cable row ile devam etmek. Neyse yorumları dikkate alınmaması gereken bir kişi daha eklendi listeye
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beğenemedik bro... BRONoldu begenemedin mi? Cable curl sana batiyo galiba
Batti mi pekiBeğenemedik bro... BRO
Arkadaşın dediğine katılıyorum.Seviye durumuna göre değişkenlik gösterebilen bir antrenman çeşitliliği olan bir dünya bu ve bir doğrusu değil de bir çok doğrusu olan bir dünya...Tamamen seviyeye bağlı bir durum bu, ilk 6 ay için 2 way split haftada 4 gün programlar daha verimli gibi gözüküyor. Belli bir noktadan sonra full body splitten başka çare kalmıyor zaten
Full body ise tamamen spora ısınma döneminde uygulanması mümkün.