*** Freud Stronglifts Günlüğü ***

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan freud
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün 3.ara öğünüm;
250 gram tavuk göğsü
180 gram kepekli lavaş
20141016_164308.jpg

Bugünün detaylarını vereyim;
40 kg squat 5x5

52.5 kg bench press 5x5

42.5 kg barbell row 5x5

Reverse crunch 3x12

Dips-ayak arama 25 kg aldım- 3x5

Yine güzel bir idmandı, ağır kilolarla çalışmayı sabırla bekliyorum. Motivasyonum aşırı yüksek ve bu rutinde çalışmaktan keyif duyacağım gibi gözüküyor:D ilk haftadan oldukça memnun kaldım.

Freud karbonhidrat kaynaklarını nelerden karşılıyorsun, kepekli ürünlerden mi? Etlerin ağırlığı pişmiş mi? Merakla takip ediyorum günlüğünü.

Freud karbonhidrat kaynaklarını nelerden karşılıyorsun, kepekli ürünlerden mi? Etlerin ağırlığı pişmiş mi? Merakla takip ediyorum günlüğünü.

Etlerin ağırlığı çiğ, karbonhidrat kaynaklarında ise kafama göre takılıyorum. Yulaf, kepekli makarna, kepekli lavaş, tam tahıllı ekmek, beyaz pirinç, patates bunları dönüşümlü olarak yiyorum

Merhabalar hayırlı olsun gunlugunuz kepekli veya tam bugday lavas bende ariyorumda bulamadim nereden aldiniz veya kendiniz mi yaptiniz diye sorsam :)
Merhabalar hayırlı olsun gunlugunuz kepekli veya tam bugday lavas bende ariyorumda bulamadim nereden aldiniz veya kendiniz mi yaptiniz diye sorsam :)
Ben migrostan Uno'nun tam tahıllıtve kepekli lavaşlarını alıyorum:), büyük marketlerde mevcuttur diye düşünüyorum

Selamlar, bugünün detaylarını giriyorum

45 kg squat 5x5 - set araları 2dk

32.5 kg OHP 5x5 - set araları 2dk

80 kg deadlift 1x5

Chin Ups - bacak arama 10kg alarak 3x6

prone bridges 3x30 saniye

Ağırlık arttırmaya devam:)

Bugün 10 dakika mobility çalışması yaptım ve oldukça verimli geçti, 5 dk da aktif germe yaptım ve daha ilk idmandan squatıma yansıdı:). Mobility için Kelly Starrett in youtubedaki videolarını şiddetle öneriyorum.

İdman genel hatlarıyla şöyleydi;

Squat 47.5 kg 5x5

Bench Press 55 kg 5x5

Barbell rowing 45 kg 5x5

Dips- bacak arama 30kg alarak 3x6 yaptım

Reverse crunch 3x12

Reverse crunch hariç tüm hareketlerde 2dk dinlendim, reverse crunch da ise 45 saniye dinlendim.

Merhaba . Bende bu hafta stronglifts'e basladim ama sen ekstra hareketler yapiyorsun ve sanki çok düşük ağırlıklarda çalışıyorsun gibi geldi bana nedenini söyleyebilir misin ? Programin oldugu sitede ekstra hareketlere gerek olmadığını yazıyordu o yüzden sordum .

Merhaba . Bende bu hafta stronglifts'e basladim ama sen ekstra hareketler yapiyorsun ve sanki çok düşük ağırlıklarda çalışıyorsun gibi geldi bana nedenini söyleyebilir misin ? Programin oldugu sitede ekstra hareketlere gerek olmadığını yazıyordu o yüzden sordum .
Selamlar kullandığım yardımcı hareketler stronglifts programında geçiyor ve stronglifts in yazarı da bunları öneriyor ama opsiyonel, yapılmasa da olur[DOUBLEPOST=1414171917][/DOUBLEPOST]Yaptığım mobility çalışmaları meyvelerini vermeye başladı, bugün oldukça verimli geçti.

Squat 50 kg 5x5

OHP 35 kg 5x5

Deadlift 85 kg 1x5

Pull Ups- ayak arama 12.5 kg alarak 3x8

Set aralarında 2dk 20 saniye dinlendim

Son düzenleme:
Back
Yukarı