Selam;
Sevgili Arkadaşlar,
Yeni yemek menüleri ile karşınızdayım. Yemek menülerine geçmeden önce, kısa bir bilgilendirme girmek istiyorum. Malumunuz yeni supplement kombineleri ile farklı adaptasyon potansiyeli yakalamış bulunmaktayım antrenmanıma dair. Bu arada sivilcelerin, boyutlarında küçülme yaşandı. Sayıları aynı, büyük olasılıkla yakında geçecektir. Onun dışında Halo hakkında vaktiyle yapılan bazı yorumlar vardı. Sabah kalkar kalkmaz yaşadığı gergin sırt durumu, antrenman içerisindeki kasların aşırı doluluk yakalaması vesaire.
Dolu, dolu 2 hafta oldu kullanalı, Halo için espriyle karışık sabahları sırtımda bizon oturuyormuş hissi ile kalkmıyorum

Antrenman sonrası, iyileşme sürecimi kısalttı buna nazaran, diğer ürünlere kıyasla. Tadı için çok güzel dediğimi hatırlıyorum. Hâlâ aynı düşüncem geçerlidir. Antrenman sonrası muz ile birlikte tüketiyorum. Çok güzel oluyor... Hım az kalsın unutuyordum, No-Xplode'a tekrardan değinmeden yazıyı bitirmek olmaz. Dinlenme aralıklarını 30 saniye ile 45 saniye aralığında tutmama, üstüne üstlük birde hareketlerin bazılarında ağırlığı arttırmama karşılık vücudun performans değeri düşmemekte. Belki psikolojik, belki değil. Her neden olursa olsun bende fayda sağladı. Kısaca yaşadıklarım şu an için bunlar.
Yemek menülerine gelince, ilk menüde zeytinyağlı, göbek ile karışık mısır salatası var. Ekstra limon kullanılmıştır. En pratik yiyeceğim organik tam tahıl ekmeğim. Patates salatası. Bezelye yemeği, ıspanak, elma suyu. Yanında biftek vardı, sığdıramadık kareye
Diğer menüdeki yemeğimiz ise, domates ilaveli, sarımsak ve soğan içeren köftemiz.
Sarımsak ve soğanın kış aylarında, multivitamin tabletlere eş değer özellik taşıdığını biliyoruz. Domatesin içeriğinde bulunan A ve C vitaminleri, bunlara ilaveten karotenler(likopen, beta karoten) bakteri ve virüslerle savaşmaya yardımcıdır. Havuç salatasını da kış aylarında bu yüzden tercih ediyorum. Ek olarak kullanacağınız yemeklerdeki zeytinyağı kombinesi ile neler başaracağınızı kısaca özetlemeye çalışayım.
E vitamini: nükleik asit metabolizması, askorbik asit sentezi, ve kükürtlü aminoasit metabolizmasında rol oynar.
Askorbik asit= C vitamini
Vücuda C vitamini sentezinde yardımcıdır. Fazladan C vitamini girişi, besinlerde bulunan demir mineralinin alımını arttırır. Bu arttırımın pozitif sonuçlarında B vitamini kullanımı artar, bakır ve kalsiyum minerallerinin emilimini arttırır. Kanda oksijen taşıyan kırmızı kan hücrelerin ve enzimlerin üretimi için geçerli. Kalsiyumun ek olarak emilimi, sağlıklı kemikler için gerekli. "MF" in geçmiş sayılarından bir tanesinde güçlü kemikler, sağlıklı kas kazanımında ve inşasında etkin rol oynadığından bahsediyordu. Bunlara ilaveten, kasların antrenmanlarda etkili şekilde kasılmaları için gereklidir.
D.N= Günlük alınması gereken vitamin ve minerallerin birbirleri ile olan münasebetleri kısaca ve kabaca bu şekilde sürüp gitmektedir. Bu liste daha da uzatılabilir.
Saygılarımla,