bunu iyiki yazdın , ben belkide daha yararlı olur diye haftada 4 veya 5 gün göğüs-kol çalışmayı planlıyordum , o zaman haftada 2 defa yaparım aynı programı ... bu kadar ağrıyı çektikten indirmem ağırlıkları , gerekirse az tekrar yaparım 2*8 gibi ama ağırlık indirmem (tabi sakatlanmamak şartıyla) ...90 saniye fazla olabilir mümkün olduğunca vücudu soğutmadan devam et ben 45 sn. 1 dk arası mola veriyorum.İlk başta herkezde ağrı olur korkma önemli, birşey değildir muhtemelen hamlık ağrısı falandır.Çok zorluyorsa seni ağırlıkları düşürebilirsin tehlikeli çünkü zorlarsan lifler,kaslar yırtılabilir.Aynı bölgeyi haftada en fazla 2 defa çalış.Haftanın hergünü aynı bölgeyi çalışırsan kasların büyümez tam tersi küçülür.
Sağlıklı sprolar![]()
90 saniye fazla olabilir mümkün olduğunca vücudu soğutmadan devam et ben 45 sn. 1 dk arası mola veriyorum.İlk başta herkezde ağrı olur korkma önemli, birşey değildir muhtemelen hamlık ağrısı falandır.Çok zorluyorsa seni ağırlıkları düşürebilirsin tehlikeli çünkü zorlarsan lifler,kaslar yırtılabilir.Aynı bölgeyi haftada en fazla 2 defa çalış.Haftanın hergünü aynı bölgeyi çalışırsan kasların büyümez tam tersi küçülür.
Sağlıklı sprolar![]()
Yaklaşık 3 Ay Sonra ... Yaş 22 Oluyor ...EvetBen 8 kg ile Yapabiliyorum kolları .. teknolojik yaş kaçtı?
aynen fazla riske girmemek için düşürdüm , yok zaten yazdığım miktarlar bar ile birlikte hesapladığım miktarlar , yani dediğin gibi işe yaramadıktan sonra ağırlığı 10 kg yapsamda boşuna yani . valla hiç öyle fazla kaldıramıyorum filan diye kendime dert edecek birisi değilimKolunu çok zorlama lifler kopabilir yapabildiğin kadar yap ağırlık çok olunca, yavaş,düzgün bir şekilde hareketi yapamadıkdan sonra bir işe yaramaz.Kolların titremesi normal sonuçda deli gibi kan pompalanıyor korkcak bişey yokBirde ağırlıkların içinde ağırlık çubuklarının kilosunu da düşün, oda 1 kg olsa 6 kg kaldırmış oluyorsun.