Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu arada belirtmekte fayda var gainerlar işe yaramadıkları için degil , kilo almak için yemek yemenin daha faydalı olmasından dolayı gereksiz görülmekte yoksa gainerla kilo almayı başaran arkadaşlarımızında olduguna eminim.Tercihim amino-acid protein tozu varken bende gereksiz görenlerdenim...
fiyat performans baglaminda en gereksizi degil de daha mantiklisi olan baglaminda
animo asit yerine protein tozu kullanin derim. sebebine gelince gecenlerde hardline besin uzmani ile yazistim animo asit diye satiklar sadece daha ince kiyim islenmis whey proteini
dolayisi ile daha az odemek istiyorsaniz protein tozu almak daha mantikli
protein tozları yada karbonhidratlar tamamen gereksizler yani cok parası olan adam alabilir ama olmazsada olmaz değiller
bcaa amino ve türevi supplementler daha önemlilerdir karbo ihtiyacın varsa pirinc ye protein için ise tavuk balık et vss ye amino ihtiyacın varsa yumurta ye daha ne diyim eskiden supplement mi vardı
Neye dayanarak söyledin tam anlayamadım? Aminolar daha önemli demişsin de protein tozu bu durumda nasıl gereksiz olabiliyor Ben ikisi de benzer etki gösterir diye biliyordum.
ne kadar saçma cevaplar var.milletide yanlış yönlendiriyorsunuz.gainer cevabını verenlerin kesin kilo ihtiyacı yok yada fazla fazla kilosu var.
bu gainer ın gereksiz suplement olduğunu mu gösteriyor?.sorunun bireysel kendi vücut yapınıza göre sorulduğunu sanmıyorum...
kardiyo yapan yada define dönemine girmiş biri için tabi en gereksiz suplement olabilir.ama kilo eksiği olan bir adam içinde bütün şıklardaki ürünlerin 3 katı kadar daha önemli bir suplement.
Ya Arkadaşlar bu nasıl iştir anlamadım.Her kafadan ayrı ses çıkıyor.Biri BCAA gereksiz diyor.Biri amino asit gereksiz diyor anlamadım gitti Şu konuya bi açıklık getirilmesi lazım artık BCAA gereklimidir gereksizmi çok merak ediyorum ?
007EMRE sana bilim adamlarının BCAA işe yarayıp yaramadığıyla ilgili düşüncelerini söylemiştim. Eğer burdaki arkadaşlar sana BCAA işe yarar müthiş olur deli kaslanırsın derse kesin işe yarar. O yüzden sen kullan içinde kalmasın
oyum kesinlikle gainer gitti ama bu tip tartışmalarda sonuçlar kişilere göre değişiklik göstereceğinden herkeze saygı duyarım ama bazı ürünlerde gerçekten şişirme
Ben 4.5 aydır bu sporu yapıyorum hiçbir ek besin maddesi almadan gayet iyi bir kütleye sahip oldum. Bana göre de hepsi gereksiz ve böbrek ve karaciğerinizin ömrünü kısaltır.