supplementleri tartışıyoruz, steroidler supplement değildir. Bir de gereksiz kısmında vurgulanan zarar değil, etkisinin olmaması. Steroidler kesinlikle etkilidir birçok yan etki ile birlikte.bence en gereksiz ürünler steroidler dir
Olsa olsa "animal pak" olsa gerek... Kimi supplementler önce kimileri sonra alınması gerekiyor ve "animal pak" bu yönden düşünüldüğünde fayda noktasında kaybediyor. "No ürünleri" derken kastedileni ise anlayamadım. Bu ikisi dışındaki anket listesindekiler ise gayet de gerekliler...
çağdışı bilgiler verip,yeni başlayan arkadaşları yanlış yönlendirmeyin.. böle iddalı yazılar yazarken 1 değil 2 değil 10 larca kaynak göstermeniz lazım.Emilim ve hücre içinde geçiş diyosun.Hücre içi geçiş nedir desem 2 çift laf edebilirmisin meçhul oda.Bana sakın kalkıp sağdan soldan copy past bilgiside verme şu saatten sonra anlamsız.En gerekli supplement tabiki protein tozudur ,benim bahsettiğim mevzu apayrı bi mevzu..Biraz mantıklı konuşalım
Ayrıyetten Animal pack dediğimiz ürün nasıl gereksiz listesine konuluyor anlamış değilim
pek çok yerden kaynak göstermen lazım , bu kaynaklar senin gibi kullanıcıların msjları değil, geçerliliği olan kaşeli gerek lab gerek devlet onaylı akademik yazılar kaynaklar raporlar olmalı.. yoksa konuşcak bişeyim yok senle..nerden mezun olduğun beni alakadar etmez
scan çıktısı tarzında raporlar analizler veya belli kitaplardan referans göstererek kaynak gösterebilirsin. Copy pasttan kastım senin gibi kullanıcıların msjlarını copy pastla kaynak olarak göstermemen..Amino asit kullanmayın paranızı çöpe atmayın nedemk allah aşkına ya ? Daha sana bişey yazmıyorum kaynak göster,akedemik yazı göster scan çıktıları lab analizleri göster..Kanıtla
benim bilgilerim dogru, artik dunya aminoacid kullanmayi birakti cogu marka uretimini durdurdu buyuk markalar piyasaya bile cikarmiyor (tablet olanlardan bahsediyorum) satilan yerler bu durumdan habersiz Turkiyeninde icinde bulundugu yurt disinda 3.dunya ulkesi olarak adlandirilan ulkeler (bize bu sekilde hitap ediyor kendini bilmezler) americada herkes elinde kalan amino acidleri satmaya calisiyor 5dolara 3000mg 400tabletlik kutular seklinde satiliyorlar. az once yanimdaki arkadasim beni cok sasirtti eskiden kullandigi tabletin amino acid oldugunu saniyormus bende bunun imkansiz oldugunu aminoacidin parcalanip taplet halinde piyasaya surulemeyecegini bu islemi yapan yani proteini parcalayabilen yegane laboratuarin kendi vucudu oldugunu ve o aldigi aminoacid tabletin aslinda (3000mg sa 3gr) protein oldugunu acikladim ve cok sasirdi. bende sasirdim![]()