Serdar K.
Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 sene önce çok kısa metrajlı bir body çalışmam olmuştu evde kendi çapımda. Oda üni hazırlık filan derken hemen bitti tabi.
O zamandan buyana çalışmıyorum. Şimdi en hızlı şekilde kendimi geliştirmem lazım.
169 170 boy 53 kilo filanım. Tamamen kilo almak amacındayım, en azından hacim olarak.
http://urun.gittigidiyor.com/spor/optimum-hydrowhey-bcaa-creatine-60230179#product-information
Linkteki ürünlerin hepsini aldım.
Bakmaya üşenenlere
Optimum Platinum Hydro Whey
Optimum BCAA 5000
Optimum Creatine
Bunları günlük olarak hangi sırayla kullanma konusunda araştırma yapıyorum. Ama tatminkar cevaplar üretemedim beynimde tam anlamıyla.
(Forumda var oku ara tara tarzı cevaplar atmayın. 2 yıldır forumu takip ediyorum. Hep bu tür mesajlar atanlar yüzünden bir arama yapınca çoğunlukla bu mesajlarla karşılaşıyor insan.)
Okuduğum kadarıyla belirli düzenler var ama benim kendime özgü durumum şuki
Metabolizmam çok hızlı çalışıyor. Buna göre bir yemek programına ihtiyacım var.
Ciddi anlamda evde çalışma sistemi kurdum.
Şu saat (03:59) itibarı ile 600 liralık sipariş verdim toplamda.
Öyle yada böyle en kısa zamanda bana max. getirisini almak istiyorum.
Salona gitmek istemediğimden evde çalışacağım.
Bunun için önceden sadece iki dambıll ile çalışma programını takip ediyordum.
Şimdi kendime ağırlık seti ve sehpası aldım.
Ciddi anlamda yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar adminlerden bana iyi bir program yazmalarını istiyorum.
Forumdaki yeni başlayanlar için olan programları araştırdım.
Metabolizma hızıma ve hızlı bir gelişim göstermeme yönelik bir program istiyorum.
Öncelik olarak göğüs-karın-arka kol- ön kol-omuz bölgeleri geliştirmek istiyorum. Buna göre elimdekilerin uygunluğuna göre yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada günlük yemek öğünlerinide bekliyorum.
53 55 arası değişiyo kilom. 65 70 yapmak istiyorum
O zamandan buyana çalışmıyorum. Şimdi en hızlı şekilde kendimi geliştirmem lazım.
169 170 boy 53 kilo filanım. Tamamen kilo almak amacındayım, en azından hacim olarak.
http://urun.gittigidiyor.com/spor/optimum-hydrowhey-bcaa-creatine-60230179#product-information
Linkteki ürünlerin hepsini aldım.
Bakmaya üşenenlere

Optimum Platinum Hydro Whey
Optimum BCAA 5000
Optimum Creatine
Bunları günlük olarak hangi sırayla kullanma konusunda araştırma yapıyorum. Ama tatminkar cevaplar üretemedim beynimde tam anlamıyla.
(Forumda var oku ara tara tarzı cevaplar atmayın. 2 yıldır forumu takip ediyorum. Hep bu tür mesajlar atanlar yüzünden bir arama yapınca çoğunlukla bu mesajlarla karşılaşıyor insan.)
Okuduğum kadarıyla belirli düzenler var ama benim kendime özgü durumum şuki
Metabolizmam çok hızlı çalışıyor. Buna göre bir yemek programına ihtiyacım var.
Ciddi anlamda evde çalışma sistemi kurdum.
Şu saat (03:59) itibarı ile 600 liralık sipariş verdim toplamda.
Öyle yada böyle en kısa zamanda bana max. getirisini almak istiyorum.
Salona gitmek istemediğimden evde çalışacağım.
Bunun için önceden sadece iki dambıll ile çalışma programını takip ediyordum.
Şimdi kendime ağırlık seti ve sehpası aldım.

Ciddi anlamda yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar adminlerden bana iyi bir program yazmalarını istiyorum.
Forumdaki yeni başlayanlar için olan programları araştırdım.
Metabolizma hızıma ve hızlı bir gelişim göstermeme yönelik bir program istiyorum.
Öncelik olarak göğüs-karın-arka kol- ön kol-omuz bölgeleri geliştirmek istiyorum. Buna göre elimdekilerin uygunluğuna göre yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada günlük yemek öğünlerinide bekliyorum.
53 55 arası değişiyo kilom. 65 70 yapmak istiyorum