Eldiven kullanıyormusunuz ?

Eldiven Kullanıyormusunuz ?

• Evet , Eldiven kullanıyorum .

Votes: 161 60,8%
  • Hayır , Eldiven kullanmıyorum .

Votes: 104 39,2%

• Total voters
    265
mermerci olduğum için nasırlı ellerim ama yinede kullanıyorum :)

Dikkatimi çekmiştir çoğu videoda pro bb lerden eldiven kullanan çok nadir. neden acaba ?

ellerim çok çok acıyordu eldiven alıcaktım sonra aklıma geldi bende tekmelik vardı(hemde nike :D ) onları elime takıyorum aynı eldiven gibiler çokta güzel oldu bence :D

Eklentiler

• 009.jpg
    009.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 431
Hijyen ve nasır açısından kullanıyorum.Tutuşta pek bi etkisi olduğunu düşünmüyorum.Özellikle sırt günlerinde bence kesinlikle şart.

Erkek adamın eli nasırlı olur:)

1 mayıs marşında bile geçiyor nasırlı yumruk. Sırf daha fazla nasır tutsun diye sıkıca sarıyorum ellerimi ağırlığa. Kürek gibi olacak yakında.

Arkadaşlar o resimdeki nasır bi kere tamamen yırtıldım ı yani alt deri gözüktü mü 1-2 hafta :D birşeyi sıkamazsınız.Sık barfiks çalıştığımda eldivenim yoktu , benimde nasırlarım fotoğraftaki gibiydi yanlız ordaki kabuk koptu alt deri gözüktü böyle hava alınca hafif acıyordu.Dedim birşey olmaz barfiks çekeyim varya o barı bi tuttum abov elim yandı resmen.Pamuk koydum parmağıma devam ettim ama :D o acıyı gördüm ya daha eldivensiz pek çalışmıyorum , sadece bilek hareketlerim eldivensiz :D Eldiven kesinlikle kullanın derim.

Arkadaşlar o resimdeki nasır bi kere tamamen yırtıldım ı yani alt deri gözüktü mü 1-2 hafta :D birşeyi sıkamazsınız.Sık barfiks çalıştığımda eldivenim yoktu , benimde nasırlarım fotoğraftaki gibiydi yanlız ordaki kabuk koptu alt deri gözüktü böyle hava alınca hafif acıyordu.Dedim birşey olmaz barfiks çekeyim varya o barı bi tuttum abov elim yandı resmen.Pamuk koydum parmağıma devam ettim ama :D o acıyı gördüm ya daha eldivensiz pek çalışmıyorum , sadece bilek hareketlerim eldivensiz :D Eldiven kesinlikle kullanın derim.
hele street workout yapanlar çok yaşamıştır :D bende de o seviyeye gelmesede baya gitmişti :D ama ben yinede eldiven taraftarı değilim yapa yapa alıştırın vücudu :D

Eldiven kullanmıyorum. Ellerimin her yeri nasır içinde ama bir şey hissetmiyorum. İlk zamanlar acıtırdı, sonradan alıştım. Bir şey hissetmiyorum :D

....

eldiveni kullanıyordum sürekli fakat son zamanlarda kullanmamaya başladım. squat ve deadlift yaparken kesinlikle kullanmıyorum. bence barı tutma gücümde belli bir miktar azaltma yaşatıyor. fakat bench press yaparken kullanıyorum. çünkü elimden kayarsa yüzüme düşebilir ağırlık. sırt çalıştığım antrenmanlarda bariz bi şekilde nasırı azaltıyor ama

. fakat bench press yaparken kullanıyorum. çünkü elimden kayarsa yüzüme düşebilir ağırlık

Neden dussun ki? Intihar tutusu mu yapiyorsun?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı